2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benm kasıklarda bişey yok ama gün içinde karnımda özellikle sağ tarafımda sertleşme çok oluo benm minnoş kızımda çok hareketli ve hareketleri sert e tabi büyüdüde.
Kolay degil aynen buyuduler, birde karin kaslarimiz ani buyumeye ayak uydurma cabasinda ama korkulacak bisi degilmis bu sertlik ona sevindim benmde en cok sagimda sertlik oluyordu sanirsin icerde mengene varda geriyorlar etimi ama bu hafta azaldi sanki magnezyuma basladigimdan beri daha iyiyim

En sinir olduğum şey davet ettiğim kişilerin habersiz yanında başkalarını getirmesi , ben yeni evlendiğimde mahallede bakkalın gelini dedi ki eltimle sana oturmaya gelelim hem tanışırız ben de olur dedim arkadaş edinirim kendime diye bir de ev sahibemi davet ettim bizim üst katta oturuyorlardı 3 kişi nasılsa diye aşırı fazla çörek börek yapmadım ev sahibi 3 çocuğuyla çocuklar da en küçüğü 9 yaşında , bakkalın gelinleri herkes kimi bulmuşsa getirmiş sanki hayır sofrası kurcam dedim ben nasıl şok oldum gelenlerin hiç birini tanımıyorum hepsi çıkardı çantalarından oyalar örgüler, konuştular gülüştüler ben de köle gibi çay getir çay götür tatlı börek baktım yetmiyor hazır kuabiye falan çıkardım ha istiyordum oturayım birisinin çayı bitiyordu birisi bir şey istiyordu resmen çay bahçesine gelip keyif yapmış gibi oldular 5 dk oturdum onda da bütün aile şeceremi soruşturdular , ondan sonra kimseye gitmedim de davet etmedim de zaten o mahalleden taşındık çok şükür orda herkes öyle kalabalık gidip gelirlermis ben çekemem valla öyle

İnsan fesat olmasın valla ya ne kadar sinir bozucu kendi söylemesi lazım git anne yardımcı ol kıza diye yani normal bi insan öyle olmalı. Allahtan kv cevabı vermiş sen hiç karışma bence canım kv napıcağını biliyor belli :)
Kızlar bebeklerinize hangi şampuan,pişik kremi ve banyo köpüğü aldınız
bübchen aldım canım hepsini ama pişik olursa ekstra kantaron yağı da kullanıcam

@Zehra ungrms Veritas34
Fatma ana eli otu bende de var. Sancın ya da suyun geldiği zaman doğumu kolaylaştırmasına veailenol ası için niyet ederek bi kavanozda suya koyup fatiha okumak gerekli doğuma giren bi yudum içiyor. Ot açıldıkça rahim da açılıyor ve doğum kolay oluyor. Ama doğum biter bitmez otu sudan çıkarmak gerekiyor. Dolayısıyla güvendiğimiz birine emanet etmek lazım.
Ben bu şekilde biliyorum.

Sabahtan beri aklım sendeydi valla. Çok sevindim cnm hepminize geçmiş olsun :) şimdi sıra bana geldi sanırım

Maşallah canım Allah bağışlasın. Sende çabuk toparlanırsın inşallah. Gözün aydın. Temmuz annelerinin planlı ilk doğumu oldu. Peşine takılırız artık

Oh maşallah. Çok geçmiş olsun canım toparlan da siz iyi olun gerisi önemli değil.. Allah hayırlı etsin evlatlarını anneliğini. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Gözün aydin canim, allah analı babalı buyutsün, umarım sende bir an önce toparlarsın.

Çok şükür canım , tebrik ederim gözün aydın çok sevindim , sen ve bebişlerin iyi olun da sonra yazarsın iyi olduğunuzu duyduk ya bu yeter bize canım , bebişlere de maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah

Maşallah gözün aydın canım çok şükür bebeklerinde yanında oh çok şükür kurtuldun inşallah en kisa zamanda toparlanirsin. .

Ayy allah'tan bnde 1 çocuk vardı o da yetti gerçi
Bizim ilk olucak heryerdende ilk torun heyecan dorukta hele benm annem ve babamm deli gibi torunlarini bekliyo
Canm cok sevindimm sağlıcakla buyutmek nasip olur insallahhhhh
Cumartesi belli olacak. Haftaya olma ihtimali çok yüksek az kaldı yani :)
Canm sizlerin ikiz oldugu icinmi doktorlar erken aliyo

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah ağırlıkları çok iyiymiş kuzuların

Canim 30 da yikadigim halde neredeyse hepsi cekti toparlandi .Boyle olcagini biliyordum .Citcitli badimiz falan 10 tane var uzunlu kisali .Ama benim aldiklarimin boyu farkli 0 3 olsa da .
Canim gözün aydin hosgelmis prensler .Cok sevindim .Anneligin hayirli uğurlu olsun .

Ayyy ne kadar güzel Rabbim bağışlasın yaa sen düzelmene bak canım ama seni beklioruz unutmaçok sevindim iyi olmanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…