2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sende kendini en kısa zamanda toparlarsin inşallah.

Imkanin varsa mağazasında deneyerek al canim. Bende pijama beğendim ordan gidip deneyerek alicam hafta sonu. Düşününce az geldi bir tane takım. Birde depend aldinmi sen o konuda kararsizim çoğu kişi memnun ama hasta bezimi dependmi karar veremedim.

nevesta81 gözün aydin canim ikizlerin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:) sende biran önce toparlarsın inşallah. Ilk planlı doğum gerçekleşti darısı bizlere insallah

Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzulara bir an önce toparlarsın inş cok sevindim darısı sırayla bize :)

Gozunaydin cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla. Maşallah kilolari da gayet güzel Rabbim nazardan saklasin.

Kesinlikle drpent tavsiye ederim cnm ben ikincide depent kullandım çok rahatti. Yine ondan alicam. Hasta bezi daha kalın ve ağ kısmı rahatsız ediyor.

Kılar bi sağlık ocağına gidip gelip bugün gebelik takibim vardı, sıcaktan bayılacaktım nerdeyse bu ne sıcak böyle, gitmişken tartılayım dedim nisan ayından beri 2 kg almışım 75 kg olmuşum.
Dışarısı feci sıcak. Benim de gitmem lazim sağlık ocağına artik araba da kullanamiyorum. Yürümek imkânsız. Eşime söyledim is yerinde yazdıracak ilaçlarımi iki adim ötede markete çıkamaz durumdayım ben. Ancak büyük oğlum olursa oda babannesinde kaliyor.

Gecen benim de başlamıştı yalancılar. Dr çok rahatsız ederse iki magnezyum iç dedi ama arada oluyor tek iciyorum alistim aryik

Kesinlikle drpent tavsiye ederim cnm ben ikincide depent kullandım çok rahatti. Yine ondan alicam. Hasta bezi daha kalın ve ağ kısmı rahatsız ediyor.
Tavsiyen için teşekkür ederim canim. Şuan 65 kiloyum hangi bedeni uyar bana? Biryerde bel ölçüsüne göre alın başka biryerde beden ölçüsüne göre falan yazıyor bilemedim

Canim 1 ayda 1kg alır en fazla o hastane çıkışıni giyer de havalar sıcak ya ben neden konusunda tereddüt etmiyorum
Sıcak diye giydirebilecek miyiz diye tereddüt ediyorum yoksa olur merak etme
Evet hastane çıkışı oluyor şu 5 li olanlardan
Bende nisan ayından beri tartılmıyordum 80 olmuşumdur diyordum neyseki olmamış 75 olmuş doguma zaten az kaldı 80i bulmaz herhalde
Maşallah canm ben de her hafta tartıliyor um
80 ile doğuma girerim dedim ama şimdiden 80 oldum bile daha 3 haftam var ne kadar alırım bilmiyorum ama umarım 85 olmam
Ohhh maşallah canım gözünaydin
Gecmis olsun haberlerini bekliyoruz
Cumartesi belli olacak. Haftaya olma ihtimali çok yüksek az kaldı yani :)
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım sırayı sana devretti sağlıkla gelsin minnoş lar:)
Sipariş verdim öğlen lcw dan canm l bedeni tekrar stokta bakalım nasıl olacak mağaza uzak gitmem zor ki mağazada hiç bişey bulamıyorum canım ya
Hasta bezini hiç tavsiye etmem kocaman bişey oluyor giydiğin zaman bir de kalın havalar sıcak bunalıriz valla
Depenti haziran anneleri kullanmış hep çok memnunlar canım ben lohusa pedi aldım çok beğendim
1 paketdepend alacam 1 paket de normal ped alacam bakalım nasıl olacak

nevesta81 gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün maşallah kiloları da çok iyi çok şükür sen atlattın darısı başımıza saglikli hayırlı zamanda inşallah
hadess cnm sıra sende artık Rabbim senide saglikli bir şekilde kurtarsın inşallah bız doğuralım diyene kadar siz tecrübeli anne olucaksınız :) :)

Olur insallah canim gule gule kullan simdiden. Lohusa pedi nasıl birseyki? Necok secenek varmış:) ilk doğum aniden olunca hastaneden takılan o rahatsız bezle 2 gün gezdim sonra gece için olan extra uzun ped kullanmıştım. 40 gun kanama surecek sanmistim ama ilk 3 gunun sonunda normal adet kanaması gibi kanamam olmuştu sadece. Şimdi yine gece pedi koydum depend alayım ozaman birde

Ohhh maşallah hadi gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.... Çok çok geçmiş olsun..

Tavsiyen için teşekkür ederim canim. Şuan 65 kiloyum hangi bedeni uyar bana? Biryerde bel ölçüsüne göre alın başka biryerde beden ölçüsüne göre falan yazıyor bilemedim
Ben xl almıştım sezeryan olduğu için sikmasin rahat olsun diye. Xl giydiğinde 72 kiloydum simdi de xl alicam.

Bizim ilk olucak heryerdende ilk torun heyecan dorukta hele benm annem ve babamm deli gibi torunlarini bekliyo

Canm cok sevindimm sağlıcakla buyutmek nasip olur insallahhhhh

Canm sizlerin ikiz oldugu icinmi doktorlar erken aliyo
Evet ikizlerde yer çok azaldığı için daha erken alınıyorlar. Taşımasıda çok zorlaşıyor annenin bir kapasitesi oluyor çünkü. Benimkiler haftalarına göre küçük oldukları için şimdi rahatım ama gene de doktor çok da beklemez.

Hepsiburada dan aldım canım ben de kullanmadım daha önce güzel bişey e benziyor kalın günlük ped gibi bişey hem kalın hem biraz uzun foto atmayı denicem canım geçen bir arkadaş istedi bir türlü foto atamadım
Al canim ben de alacam daha neyi bekliyorsam artık
Benim çok kanamam olmadı ilk günden beri hep adet kanaması gibi sonra da normal lekelenme oldu 50 gün boyunca

Netten baktım rahat birseye benziyor. Yakinimda e bebek var daha once orada gezinirken depend takılmıştı gözüme oradan alirim. Ben zaten hic beklemeyeyim malum oğlan kararsız heran yola çıka bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…