- 5 Nisan 2018
- 211
- 169
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.141
Çok sevindim canm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sende kendini en kısa zamanda toparlarsin inşallah.Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Imkanin varsa mağazasında deneyerek al canim. Bende pijama beğendim ordan gidip deneyerek alicam hafta sonu. Düşününce az geldi bir tane takım. Birde depend aldinmi sen o konuda kararsizim çoğu kişi memnun ama hasta bezimi dependmi karar veremedim.Evet bana da çok pahalı geldi iki pijama almamış olsam koyardım yine o kadar para ama pijama da aldım şimdi de gecelige takıldı kafam
Baktım ne yazık ki bedeni kalmamış
M olur mu bilmiyorum
Aynen cnm ne olur ne olmaz normal bir pijama al sonra da gidebileceğin bişey olsun
Baktım cnm çok güzel lcw daki ama beden kalmamış m olur mu bana bilmiyorum
Allah analı babalı büyütsün maşallah kuzulara bir an önce toparlarsın inş cok sevindim darısı sırayla bize :)Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Gozunaydin cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla. Maşallah kilolari da gayet güzel Rabbim nazardan saklasin.Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Kesinlikle drpent tavsiye ederim cnm ben ikincide depent kullandım çok rahatti. Yine ondan alicam. Hasta bezi daha kalın ve ağ kısmı rahatsız ediyor.Imkanin varsa mağazasında deneyerek al canim. Bende pijama beğendim ordan gidip deneyerek alicam hafta sonu. Düşününce az geldi bir tane takım. Birde depend aldinmi sen o konuda kararsizim çoğu kişi memnun ama hasta bezimi dependmi karar veremedim.
nevesta81 gözün aydin canim ikizlerin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:) sende biran önce toparlarsın inşallah. Ilk planlı doğum gerçekleşti darısı bizlere insallah
Dışarısı feci sıcak. Benim de gitmem lazim sağlık ocağına artik araba da kullanamiyorum. Yürümek imkânsız. Eşime söyledim is yerinde yazdıracak ilaçlarımi iki adim ötede markete çıkamaz durumdayım ben. Ancak büyük oğlum olursa oda babannesinde kaliyor.Kılar bi sağlık ocağına gidip gelip bugün gebelik takibim vardı, sıcaktan bayılacaktım nerdeyse bu ne sıcak böyle, gitmişken tartılayım dedim nisan ayından beri 2 kg almışım 75 kg olmuşum.
Gecen benim de başlamıştı yalancılar. Dr çok rahatsız ederse iki magnezyum iç dedi ama arada oluyor tek iciyorum alistim aryikYeni bir haftaya guzelliklerle baslayalim ins kizlar..kontrolu olanlar guzel haberlerle donsunler ins..
nevesta81 okuyamadim bisi yoktur ins hersey yolundadir,
Bu arada @Zelichka dan haber var mi, eskisi gibi hic takip edemiyorum, kacirdiklarim oluyor, ins herkesler iyidir..
Benmde hafif sancim oluyordu kizlar ve karnim acaip sertlesiyordu yalanci sanciymis megersem dr da bisi cikmadi, nst de sanci yok, rahim acikligi vs de cikmadi sukur..
Ben herkesten istemiştim annemler kayınvalide eşim. Hatta eşim ağlamış çok ben ameliyattayken çok pimpiriktir zaten. Bence istenmeli dünyanın bin bir turlu hali var yine de kotu dusunmeyelimKızlar doğuma giderken eşten helallik istenmeli mi yoksa çok mu abartmış oluruz??
Tavsiyen için teşekkür ederim canim. Şuan 65 kiloyumKesinlikle drpent tavsiye ederim cnm ben ikincide depent kullandım çok rahatti. Yine ondan alicam. Hasta bezi daha kalın ve ağ kısmı rahatsız ediyor.
Canim 1 ayda 1kg alır en fazla o hastane çıkışıni giyer de havalar sıcak ya ben neden konusunda tereddüt etmiyorumBen de 3-6ay çok almamışım ya. Bikaç çıtçıtlı ve tulum var o kadar.hemen 1ayda ne kadar kilo alıp büyüyecek bilemiyorum valla ya
Canım zıbın takımı derken nasıl yani? Hastane çıkışları mı?
Maşallah canm ben de her hafta tartıliyor umBende nisan ayından beri tartılmıyordum 80 olmuşumdur diyordum neyseki olmamış 75 olmuş doguma zaten az kaldı 80i bulmaz herhalde
Ohhh maşallah canım gözünaydinBebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım sırayı sana devretti sağlıkla gelsin minnoş lar:)Cumartesi belli olacak. Haftaya olma ihtimali çok yüksek az kaldı yani :)
Sipariş verdim öğlen lcw dan canm l bedeni tekrar stokta bakalım nasıl olacak mağaza uzak gitmem zor ki mağazada hiç bişey bulamıyorum canım yaImkanin varsa mağazasında deneyerek al canim. Bende pijama beğendim ordan gidip deneyerek alicam hafta sonu. Düşününce az geldi bir tane takım. Birde depend aldinmi sen o konuda kararsizim çoğu kişi memnun ama hasta bezimi dependmi karar veremedim.
nevesta81 gözün aydin canim ikizlerin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:) sende biran önce toparlarsın inşallah. Ilk planlı doğum gerçekleşti darısı bizlere insallah
Olur insallah canim gule gule kullan simdiden. Lohusa pedi nasıl birseyki? Necok secenek varmış:) ilk doğum aniden olunca hastaneden takılan o rahatsız bezle 2 gün gezdim sonra gece için olan extra uzun ped kullanmıştım. 40 gun kanama surecek sanmistim ama ilk 3 gunun sonunda normal adet kanaması gibi kanamam olmuştu sadece. Şimdi yine gece pedi koydum depend alayım ozaman birdeCanim 1 ayda 1kg alır en fazla o hastane çıkışıni giyer de havalar sıcak ya ben neden konusunda tereddüt etmiyorum
Sıcak diye giydirebilecek miyiz diye tereddüt ediyorum yoksa olur merak etme
Evet hastane çıkışı oluyor şu 5 li olanlardan
Maşallah canm ben de her hafta tartıliyor um
80 ile doğuma girerim dedim ama şimdiden 80 oldum bile daha 3 haftam var ne kadar alırım bilmiyorum ama umarım 85 olmam
Ohhh maşallah canım gözünaydin
Gecmis olsun haberlerini bekliyoruz
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım sırayı sana devretti sağlıkla gelsin minnoş lar:)
Sipariş verdim öğlen lcw dan canm l bedeni tekrar stokta bakalım nasıl olacak mağaza uzak gitmem zor ki mağazada hiç bişey bulamıyorum canım ya
Hasta bezini hiç tavsiye etmem kocaman bişey oluyor giydiğin zaman bir de kalın havalar sıcak bunalıriz valla
Depenti haziran anneleri kullanmış hep çok memnunlar canım ben lohusa pedi aldım çok beğendim
1 paketdepend alacam 1 paket de normal ped alacam bakalım nasıl olacak
Ohhh maşallah hadi gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.... Çok çok geçmiş olsun..Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Ben xl almıştım sezeryan olduğu için sikmasin rahat olsun diye. Xl giydiğinde 72 kiloydum simdi de xl alicam.Tavsiyen için teşekkür ederim canim. Şuan 65 kiloyumhangi bedeni uyar bana? Biryerde bel ölçüsüne göre alın başka biryerde beden ölçüsüne göre falan yazıyor bilemedim
Evet ikizlerde yer çok azaldığı için daha erken alınıyorlar. Taşımasıda çok zorlaşıyor annenin bir kapasitesi oluyor çünkü. Benimkiler haftalarına göre küçük oldukları için şimdi rahatım ama gene de doktor çok da beklemez.Bizim ilk olucak heryerdende ilk torun heyecan dorukta hele benm annem ve babamm deli gibi torunlarini bekliyo
Canm cok sevindimm sağlıcakla buyutmek nasip olur insallahhhhh
Canm sizlerin ikiz oldugu icinmi doktorlar erken aliyo
Hepsiburada dan aldım canım ben de kullanmadım daha önce güzel bişey e benziyor kalın günlük ped gibi bişey hem kalın hem biraz uzun foto atmayı denicem canım geçen bir arkadaş istedi bir türlü foto atamadımOlur insallah canim gule gule kullan simdiden. Lohusa pedi nasıl birseyki? Necok secenek varmış:) ilk doğum aniden olunca hastaneden takılan o rahatsız bezle 2 gün gezdim sonra gece için olan extra uzun ped kullanmıştım. 40 gun kanama surecek sanmistim ama ilk 3 gunun sonunda normal adet kanaması gibi kanamam olmuştu sadece. Şimdi yine gece pedi koydum depend alayım ozaman birde
Boyun kaç canım ben de ona göre alıyımBen xl almıştım sezeryan olduğu için sikmasin rahat olsun diye. Xl giydiğinde 72 kiloydum simdi de xl alicam.
Netten baktım rahat birseye benziyor. Yakinimda e bebek var daha once orada gezinirken depend takılmıştı gözüme oradan alirim. Ben zaten hic beklemeyeyim malum oğlan kararsız heran yola çıka bilirHepsiburada dan aldım canım ben de kullanmadım daha önce güzel bişey e bekliyor kalın günlük ped gibi bişey hem kalın hem biraz uzun
Al canim ben de alacam daha neyi bekliyorsam artık
Benim çok kanamam olmadı ilk günden beri hep adet kanaması gibi sonra da normal lekelenme oldu 50 gün boyunca
Aynen banada sabah aksam yazmis ama bende tek iciyorum simdilik hayirlisiyla sona gelelimde sag saglimGecen benim de başlamıştı yalancılar. Dr çok rahatsız ederse iki magnezyum iç dedi ama arada oluyor tek iciyorum alistim aryik
Nette bel çevresi 70-105cm 50-90kilo arasi orta beden yazıyor. Daha üştüysen büyük beden sanirim ben orta alicam bu durumdaBoyun kaç canım ben de ona göre alıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?