- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.161
Bu şekilde canım:)Netten baktım rahat birseye benziyor. Yakinimda e bebek var daha once orada gezinirken depend takılmıştı gözüme oradan alirim. Ben zaten hic beklemeyeyim malum oğlan kararsız heran yola çıka bilir
Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Hadi bakalım, ne kalmiş şünün şürasında, sende bebişlerne kavuşuyorsun.Cumartesi belli olacak. Haftaya olma ihtimali çok yüksek az kaldı yani :)
Bende baya bi almisimdir diyordum cunku ramazan basladigindan beri baya bi tatli yedim yani 2 kilo nasil almisim sasirmadim degil acikcasiCanim 1 ayda 1kg alır en fazla o hastane çıkışıni giyer de havalar sıcak ya ben neden konusunda tereddüt etmiyorum
Sıcak diye giydirebilecek miyiz diye tereddüt ediyorum yoksa olur merak etme
Evet hastane çıkışı oluyor şu 5 li olanlardan
Maşallah canm ben de her hafta tartıliyor um
80 ile doğuma girerim dedim ama şimdiden 80 oldum bile daha 3 haftam var ne kadar alırım bilmiyorum ama umarım 85 olmam
Ohhh maşallah canım gözünaydin
Gecmis olsun haberlerini bekliyoruz
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım sırayı sana devretti sağlıkla gelsin minnoş lar:)
Sipariş verdim öğlen lcw dan canm l bedeni tekrar stokta bakalım nasıl olacak mağaza uzak gitmem zor ki mağazada hiç bişey bulamıyorum canım ya
Hasta bezini hiç tavsiye etmem kocaman bişey oluyor giydiğin zaman bir de kalın havalar sıcak bunalıriz valla
Depenti haziran anneleri kullanmış hep çok memnunlar canım ben lohusa pedi aldım çok beğendim
1 paketdepend alacam 1 paket de normal ped alacam bakalım nasıl olacak
Bencede cok gerekli, ama hastanede bolbol veriyor, burda bu yüzden sadıce ped koyucam, eyer gerek kalırsa diye.Bu şekilde canım:)
Al valla canım seninki biraz sabırsız:)))
benim de yakınlarda bir market var ben de yarın çıkıp alırım çantaya koyarım artık:)
Toplam kac kilo aldı? Benimde daha 2 ayım var ama şimdiden 11 şok oldum, doğuma 11 girmek niyetindeydim ama sanırım 18 olurumCanim 1 ayda 1kg alır en fazla o hastane çıkışıni giyer de havalar sıcak ya ben neden konusunda tereddüt etmiyorum
Sıcak diye giydirebilecek miyiz diye tereddüt ediyorum yoksa olur merak etme
Evet hastane çıkışı oluyor şu 5 li olanlardan
Maşallah canm ben de her hafta tartıliyor um
80 ile doğuma girerim dedim ama şimdiden 80 oldum bile daha 3 haftam var ne kadar alırım bilmiyorum ama umarım 85 olmam
Ohhh maşallah canım gözünaydin
Gecmis olsun haberlerini bekliyoruz
Ayy çok heyecanlı hadi bakalım sırayı sana devretti sağlıkla gelsin minnoş lar:)
Sipariş verdim öğlen lcw dan canm l bedeni tekrar stokta bakalım nasıl olacak mağaza uzak gitmem zor ki mağazada hiç bişey bulamıyorum canım ya
Hasta bezini hiç tavsiye etmem kocaman bişey oluyor giydiğin zaman bir de kalın havalar sıcak bunalıriz valla
Depenti haziran anneleri kullanmış hep çok memnunlar canım ben lohusa pedi aldım çok beğendim
1 paketdepend alacam 1 paket de normal ped alacam bakalım nasıl olacak
Maşallah canım çok iyi kiloları da kavuştunuz oğluşlarla :) darısı hayırlısıyla bizim başımıza.Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Kac tane kullanmistin canim bende depend alacam iki paket aliyim diyorumKesinlikle drpent tavsiye ederim cnm ben ikincide depent kullandım çok rahatti. Yine ondan alicam. Hasta bezi daha kalın ve ağ kısmı rahatsız ediyor.
Hayirli olsun. Anali babali saglikla buyusunlerBebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Gözün aydin canim. Sanada geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün bebişler.Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Canım benim çok sevindim maşallah kuzulara Allah bağışlasınBebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Demek ki ne yediysen bebeğe yaramış maşallah iyi olmuş o zaman :)Bende baya bi almisimdir diyordum cunku ramazan basladigindan beri baya bi tatli yedim yani 2 kilo nasil almisim sasirmadim degil acikcasi
Benim hastane vermiyor canım o yüzden alacam mecburBencede cok gerekli, ama hastanede bolbol veriyor, burda bu yüzden sadıce ped koyucam, eyer gerek kalırsa diye.
Yok ya 18 olmazsın niye 2 ay ki temmuz sonu değil mi doğumToplam kac kilo aldı? Benimde daha 2 ayım var ama şimdiden 11 şok oldum, doğuma 11 girmek niyetindeydim ama sanırım 18 olurum
7 hafta 4 gün falan, bende 41 de doğar diye 2 ay sayıyorum, son aylarda kilo alımı baya artiyor diyor herkez bakalım, allah sonumuzu hayır etsim. Verilecek cok kilom var.Demek ki ne yediysen bebeğe yaramış maşallah iyi olmuş o zaman :)
Benim hastane vermiyor canım o yüzden alacam mecbur
Yok ya 18 olmazsın niye 2 ay ki temmuz sonu değil mi doğum
10 kg almış görünüyorum şu anda en son 2 gün önce tartildim 9 buçuk 10 arası gidip geliyorum
Allah yardımcisi olsun inşallah temiz cıkar canım.Kizlar hamile duasi makbuldür .Sizden 17 yasindaki yeğenim için dua istiyorum.Yarin beyin cerrahi bölümünde biyopsi yapılacak. Tümör şüphesi var .Nolur dua edin.O da cok küçük
Normal pedden rahat gibi yumuşak görünüyor. Çantanız hazır mı sizin :)Bu şekilde canım:)
Al valla canım seninki biraz sabırsız:)))
benim de yakınlarda bir market var ben de yarın çıkıp alırım çantaya koyarım artık:)
Evet cnm kızım baya bi almış kiloyu bakalim hayirlisiDemek ki ne yediysen bebeğe yaramış maşallah iyi olmuş o zaman :)
Benim hastane vermiyor canım o yüzden alacam mecbur
Yok ya 18 olmazsın niye 2 ay ki temmuz sonu değil mi doğum
10 kg almış görünüyorum şu anda en son 2 gün önce tartildim 9 buçuk 10 arası gidip geliyorum
Bence çok abartmış oluruz :)Kızlar doğuma giderken eşten helallik istenmeli mi yoksa çok mu abartmış oluruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?