2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Netten baktım rahat birseye benziyor. Yakinimda e bebek var daha once orada gezinirken depend takılmıştı gözüme oradan alirim. Ben zaten hic beklemeyeyim malum oğlan kararsız heran yola çıka bilir
Bu şekilde canım:)
Al valla canım seninki biraz sabırsız:)))
benim de yakınlarda bir market var ben de yarın çıkıp alırım çantaya koyarım artık:)

Eklentiler

• 20180604_174622.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 121
  • 20180604_174601.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 110

Ay çok şükür gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bende baya bi almisimdir diyordum cunku ramazan basladigindan beri baya bi tatli yedim yani 2 kilo nasil almisim sasirmadim degil acikcasi

Bu şekilde canım:)
Al valla canım seninki biraz sabırsız:)))
benim de yakınlarda bir market var ben de yarın çıkıp alırım çantaya koyarım artık:)
Bencede cok gerekli, ama hastanede bolbol veriyor, burda bu yüzden sadıce ped koyucam, eyer gerek kalırsa diye.

Toplam kac kilo aldı? Benimde daha 2 ayım var ama şimdiden 11 şok oldum, doğuma 11 girmek niyetindeydim ama sanırım 18 olurum

Maşallah canım çok iyi kiloları da kavuştunuz oğluşlarla :) darısı hayırlısıyla bizim başımıza.

Hayirli olsun. Anali babali saglikla buyusunler

Gözün aydin canim. Sanada geçmiş olsun. Sağlıkla büyüsün bebişler.
Daha sonra anlatirsin dogumun detaylarını :)

Bugün tartildi ve ne göreyim 11 kilo almişim delirdim, en son 8 de kalmişdi 11 bitiririm dedim ama sanırım 18-20 ye carırım böyle giderse, daha 8 koca haftam var.

Bende baya bi almisimdir diyordum cunku ramazan basladigindan beri baya bi tatli yedim yani 2 kilo nasil almisim sasirmadim degil acikcasi
Demek ki ne yediysen bebeğe yaramış maşallah iyi olmuş o zaman :)
Bencede cok gerekli, ama hastanede bolbol veriyor, burda bu yüzden sadıce ped koyucam, eyer gerek kalırsa diye.
Benim hastane vermiyor canım o yüzden alacam mecbur
Toplam kac kilo aldı? Benimde daha 2 ayım var ama şimdiden 11 şok oldum, doğuma 11 girmek niyetindeydim ama sanırım 18 olurum
Yok ya 18 olmazsın niye 2 ay ki temmuz sonu değil mi doğum
10 kg almış görünüyorum şu anda en son 2 gün önce tartildim 9 buçuk 10 arası gidip geliyorum

7 hafta 4 gün falan, bende 41 de doğar diye 2 ay sayıyorum, son aylarda kilo alımı baya artiyor diyor herkez bakalım, allah sonumuzu hayır etsim. Verilecek cok kilom var.

Evet cnm kızım baya bi almış kiloyu bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…