- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.181
Valla cnm 40 kat yabancı akrabadan daha iyi
Aynen canım katılıyorum. Valla ben de evden çıkmaya korkuyorum. Sağlık ocağına tetanoz alışı için gitmiştim en son ondan sonra hiç gitmedim geçen gün annemi aramışlar gelsin diye yine gitmedimKılar bi sağlık ocağına gidip gelip bugün gebelik takibim vardı, sıcaktan bayılacaktım nerdeyse bu ne sıcak böyle, gitmişken tartılayım dedim nisan ayından beri 2 kg almışım 75 kg olmuşum.
Valla çok mantıklı canım benim aklıma gelmemişti eşimden annemden kardeşimden babamdan isteyeyim ben de ne olacağı belli olmaz sonuçta.Kızlar bi soru sormuştum ama sesimi duyuramadım sanırım doğuma giderken eşten helallik istemek abartılı mı olur gerçi eşim doğuma girecek ama bi sorun çıkarda giremezse istemelimiyiz bu durumda
Acil birşey olursa hani apar topar gidersem ne olur biri alır mı diye aklımı kurcalıyor yoksa mantıklı olan dediğin gibi bayram ertesi almak.canım kulakları hazır zaten alıp içine koyacaksin erken olma durumu yoksa bayram ertesini bekle enazindan
Canım sorunca beni de bilgilendirir misin uzun süre dayanıyorsa ben de aldırayım. Benim oturduğum çevrede de hiç öyle satan bir yer yok.Bunu en yakın güvenilir pastaneye soracağım canım ben. Öyle dolapta 2-3 ay dayanıyorsa alır dolaba koyarım..peyderpey de hazırlanır. İlk evvela hastane için hazırladıklarımı serin bir yere koyarım.
Sende aklına takıldıysa alacağın güvemdiğin yere sor. Paket pakette satılıyor zaten.
Doğunca hızlı büyüyorlar diyor herkes. Hatta 1 numara bebek bezini şakın fazla alma bir paket yeter dediler bakalım doğunca göreceğiz biz de.Ben de 3-6ay çok almamışım ya. Bikaç çıtçıtlı ve tulum var o kadar.hemen 1ayda ne kadar kilo alıp büyüyecek bilemiyorum valla ya
Canım zıbın takımı derken nasıl yani? Hastane çıkışları mı?
Normal bekliyorsan hiç belli olmaz daha erken de gelebilir7 hafta 4 gün falan, bende 41 de doğar diye 2 ay sayıyorum, son aylarda kilo alımı baya artiyor diyor herkez bakalım, allah sonumuzu hayır etsim. Verilecek cok kilom var.
Evet canm yumuşacık:)Normal pedden rahat gibi yumuşak görünüyor. Çantanız hazır mı sizin :)
Evet cnm kızım baya bi almış kiloyu bakalim hayirlisi
Çicek açılmadan mı içiyoruz acabaZK_ASK Veritas34
Fatma ana eli otu bende de var. Sancın ya da suyun geldiği zaman doğumu kolaylaştırmasına veailenol ası için niyet ederek bi kavanozda suya koyup fatiha okumak gerekli doğuma giren bi yudum içiyor. Ot açıldıkça rahim da açılıyor ve doğum kolay oluyor. Ama doğum biter bitmez otu sudan çıkarmak gerekiyor. Dolayısıyla güvendiğimiz birine emanet etmek lazım.
Ben bu şekilde biliyorum.
Ayy Allah anali babali buyutsun cnm gozun aydin cok sevindim..Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
Bende bugün hemşireye sordum ultrasonda 38 haftalık çıkıyor dedim 2 hafta önde dedim ne güzel işte dedi. 38 den önce doğsa küveze giriyorlarmi dedim ciğerlerine bağlı dedi.Normal bekliyorsan hiç belli olmaz daha erken de gelebilir
İlk doğumla kıyaslama ikinciler hep daha erken geliyormuş zamanında gelsin inşallah prenses
Doğumdan sonra kilo topigi açar hep birlikte zayıflarız inşallah hiç sıkma canını
Evet canm yumuşacık:)
Hazır sayılır
Bebisin kıyafetleri her şeyi tamam
Ben pijama mi koydum pedi koydum bir kaç eksik kaldı işte Depenti emzirme sutyeni göğüs pedi bunları koymadım daha neyi beklediğimi ben de bilmiyorum
maşallah onlar alsın da canım
Benimki hızlı almıyor haftası ile uyumlu gidiyor hatta 50 gram falan geride kalıyor minyon olacak herhalde
Doktora soruyorum bu hafta için normal diyor
Geçmiş olsun, kucağınıza aldınız sağlıkla ne güzel maşallah allah analızbabalı büyütsün :))Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
1 tane 10lu 1 tane 5'li hastane çıkışı, 10 tane çıtçıtlı body, 3 tane çorap, 1 uzun kollu tulum aldım. diğerlerini 3-6 ay aldım.Kızlar hastane çıkışı dışında 0-3 neler aldınız siz?
Ben çıtçıtlı badiler,4-5tulum ve 3tane tek alt ve 1tane alt üst takım aldım. 5tane 5li,1tane 10lu hastane çıkışımız var. Arkadaşlar çok almışsın dedi. 15gün sonra olmadı hastane çıkışları dedi. O kadar hızlı mı kilo alıp boyları uzuyor bebeklerin ya? Ben hastane çıkışlarını 0-3niyetine takım diye aldım hep. Bari 2ya giyse diyorum??
büyük ihtimal girmez canım ben 36 da dogurdum girmediBende bugün hemşireye sordum ultrasonda 38 haftalık çıkıyor dedim 2 hafta önde dedim ne güzel işte dedi. 38 den önce doğsa küveze giriyorlarmi dedim ciğerlerine bağlı dedi.
Ben sadece 1 paket lohusa pedi almayı düşünüyorum e bebekte satılanlardan. görümcem yeni doğum yaptı giderken yanına orkid gece pedi aldı sadece. hastaneden de lohusa pedi verdiler yeterli oldu.Imkanin varsa mağazasında deneyerek al canim. Bende pijama beğendim ordan gidip deneyerek alicam hafta sonu. Düşününce az geldi bir tane takım. Birde depend aldinmi sen o konuda kararsizim çoğu kişi memnun ama hasta bezimi dependmi karar veremedim.
nevesta81 gözün aydin canim ikizlerin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:) sende biran önce toparlarsın inşallah. Ilk planlı doğum gerçekleşti darısı bizlere insallah
Ben de disarda veya misafirlikte olmaktan nefret ediyorum .Hele hamile pantolonumu giyince nefes alamiyorum. Belim tutuluyor .Dun yolculuk yaptığım icin vajinamda batmalar oldu.Kızlar otururken çok zorlamaya başladı bebişsürekli kaburgalarım batıyor nefes alamıyorum evde olmadığım için uzanamıyorum da bir an önce doğsun istiyorum artık allah korusun erken falan gelmesin de doğacağı zamanı iple çekiyorum diyelim :) kasıklarımda falan da ağrı yapıyo artık. sizde durumlar nasıl?
Hazırla canim nolur nolmaz bitir köy kenara. Şuan yusuf yusufum gene felaket kasılmalarım var sanci eşliğindeNormal bekliyorsan hiç belli olmaz daha erken de gelebilir
İlk doğumla kıyaslama ikinciler hep daha erken geliyormuş zamanında gelsin inşallah prenses
Doğumdan sonra kilo topigi açar hep birlikte zayıflarız inşallah hiç sıkma canını
Hazır sayılır
Ben pijama mi koydum pedi koydum bir kaç eksik kaldı işte Depenti emzirme sutyeni göğüs pedi bunları koymadım daha neyi beklediğimi ben de bilmiyorum
Benimki hızlı almıyor haftası ile uyumlu gidiyor hatta 50 gram falan geride kalıyor minyon olacak herhalde
Ben devlette yapacağım için hiçbirşey vermezler canim ne alırsam kendim alırım anca. Sonra orda elimiz ayağınıza dolanmasın diye alıp aticam cantayaBen sadece 1 paket lohusa pedi almayı düşünüyorum e bebekte satılanlardan. görümcem yeni doğum yaptı giderken yanına orkid gece pedi aldı sadece. hastaneden de lohusa pedi verdiler yeterli oldu.
Bakalım ne zaman gelicek keyfi ne zaman gelmek isdiycek, sağlıkla doğsunlarda kiloları veririz birlikde.Normal bekliyorsan hiç belli olmaz daha erken de gelebilir
Hazır sayılır
Biliyorum canım.ZK_ASK Veritas34
Fatma ana eli otu bende de var. Sancın ya da suyun geldiği zaman doğumu kolaylaştırmasına veailenol ası için niyet ederek bi kavanozda suya koyup fatiha okumak gerekli doğuma giren bi yudum içiyor. Ot açıldıkça rahim da açılıyor ve doğum kolay oluyor. Ama doğum biter bitmez otu sudan çıkarmak gerekiyor. Dolayısıyla güvendiğimiz birine emanet etmek lazım.
Ben bu şekilde biliyorum.
Bence şimdiden başla anca karar verirsin onada :))Bu aralar evde hep "hastane çantası" "hastane çantası " diye konuşuyorum sıkıldım artık çantanın ağzını kapatıp bir de hastanede açmak istiyorum artık ama hep birden aklıma bir şey geliyor ve kafamı kurcalıyor çok detayciyim da kendim kendimi bunaltıyorum neyse ki giyeceğime de karar verdim çok şükür bir tek makyaj çantam kaldı onu da en son koycam :)
Çicek açılmadan mı içiyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?