2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar inan ki vesvese. Kafanda kurdukça daha da içinden çıkılmaz hale gelir bu düşündüklerin. Lütfen doğuma bu şekilde girme. Hepimiz sağ salim girip sağ salim çıkacağız inşallah hayırlı ve sağlıkla bebeklerimizi alacağız kucağımıza boyle düşün... konuşmaktan çekinme karşındaki üzülür diye içine attığın söylemeye dilinin varmadığı şeyleri bile söyle ki at içinden. Doktorunla da konuşursun dediğin gibi. Ayrıca herşey kontrol altında olacak hastanede olacaksın Rabbime emanet edicez seni ailen dahil hepimiz dua edeceğiz burda. Buna inan. Ferahla. Kızın abla olacağı için sevinmeye bak ve bu güzel günlerini bi kaç ay sonra hatrlayıp niye kendimi üzdüysem diye kendine kızacağının farkında olup ona göre davran. :)

ZK_ASK canım nasıl oluo kasılma karnında şişip taş gibi olma şeklindemi yoksa kasıklarındamı ağrı oluo. benm karnım taş gibi oluo süreklide ondan sordum
Karnım taş gibi oluyo aynen canım. Bunlar normalmiş sanırım. Doktora söyledim. Burdada normal diyolar kızlar. Annemde öyle bebek bi yere toplanmış gibi olur karnın sertleşir diyo demekki normal :)))

Ilık bir duşa gir canım geçer inşallah yorgunluktan dolayıdır. Benim doktorum günde 5 6 kere bile kasılma yaşasan normal dedi randevumda
Ayak altı yastık ya uzanıyorum ya oturuyorum canım. Karnım aşağıya indiği için mi ne bilmiyorum eğilip kalkarken belim ince ince sızlıyo anlık. Fazlada yormayım kendimi eşimde göreve gitti bi kaç gün yalnızım. Yer içer yatarım oh :)

Bende Çarşamba gidicem hastaneye kilosunu ve dönüp dönmediğini çok merak ediyorum

Bu arada çok şükür misafirlerimi ağırladım şimdi salonda çay içiyorlar bende oturma odasında ayaklarımı uzattım çayımı içiyorum garip bi şekilde herşey çabuk oldu gibi geldi yorulmadım da sanki yada yatınca çıkacak yorgunluk bilemiyorum

Peki çatı muayenesi yaptı mı doktorun canım? Ben de yarın gideceğim de merak ediyorum. Hiç nts ye de girmedim.

Kolay gelsin canım iyi yapmışsın uzat ayaklarını dinlen :) ben de yarın gideceğim inşallah çok merak ediyorum

külah içine akide şekeri koydum ben de sonra bunları hava almaz bir plastiğin içine koydum. sadece hastaneye götüreceklerimi hazırladım eve gelene ikram edeceğim şekerleri ambalajdan çıkarmadım henüz kapalı serin bir dolapta tutuyorum

nevesta81 canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün, sağlıklı olmanıza çok sevindim. Taze tecrübeli bi anne olarak bize de çok yardımcı olursun :)

Afilim92 canım geçmiş olsun umarım kötü bi sonuç almazsınız biyopsiden

Kızlar bize hastaneden depend almayın hasta bezi daha kullanışlı, sık sık kanamanızu kontrol edicez hasta bezi cırtcırrlı kolay oluyor dediler ama bende kararsız kaldım. 2 paket lohusa pedi almıştım ama onlar ayrı sanırım hasta bezi yada depend almamda gerekiyor dimi

sonuçta doğurdu ablan yani çok mu travmatik oldu ablan ve bebek için? kendimi gördüm bir an

Bende bugün hemşireye sordum ultrasonda 38 haftalık çıkıyor dedim 2 hafta önde dedim ne güzel işte dedi. 38 den önce doğsa küveze giriyorlarmi dedim ciğerlerine bağlı dedi.
Maşallah canım allah nazarlardan korusun ilerideymis bayağı
Genelde 35 ten sonra küveze girmiyorlar
Ama bebeğin durumuna göre değişiyor yine
Hadi ya canım bugün kendini yordun mu acaba ondan mı oldu
Dinlenmeye çalış ılık bir dus al devam ederse yine dediğin gibi nst ye bağlan inşallah yalancı sancı dırhaber ver bana merak ederm..
Bakalım ne zaman gelicek keyfi ne zaman gelmek isdiycek, sağlıkla doğsunlarda kiloları veririz birlikde.
Aynen canim
Amin canım inşallah hepimiz doğuma sağ salim girer bebişlerimiz le çıkarız
Çok teşekkür ederim moral oldu bana biraz içime su serpildi sanki
Haklısın çok az kaldı diye saçma sapan düşünceler giriyor kafama

sonuçta doğurdu ablan yani çok mu travmatik oldu ablan ve bebek için? kendimi gördüm bir an
Biraz korkudan bayıldı ablamda çok korkuyodu, bide sonlara doğru hali kalmadı ama kolay oldu doğumu 12 de hastaneye gittik 16:30 da doğurdu canım sunide verdiler

Peki şeker karton kokusunu almaz mı acaba bekleyince? Ben de şeffaf poşetlere koyup öyle mi koysam diye düşündüm

Peki şeker karton kokusunu almaz mı acaba bekleyince? Ben de şeffaf poşetlere koyup öyle mi koysam diye düşündüm
karton kokusu mu? hiç gelmedi aklıma alır mı acaba kızz şeffaf poşete koyarsan külahların boşa gidecek? poşetlerden külaha geçirme işlemini hastanede yaparım diyorsan öyle bir vaktin olmayabilir
valla şekerler çokkk güzel hafif bir koku olursa da pek takılmam hacışerif tavsiye ediyorum

Olabilir canım bende eğilip kalkarken zorlanıyorum buakşam kızımın dolabını sildim ama öldüm bittim ıvır zıvırlarını yerleştirdim sonra bütün yorgunluk gitti :) oh yat dinlen canım valla yorma hiç kendini ben yıkama işini sona bıraktım pişmanım

Merhaba Kizlar bir soru sormak istiyorum.ben 24 haftalik oldum.henüz seker yuklemesi yaptirmadim.doktor bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yaptirmami soyledi.simdi bu sekerim yuksek cikarsa tehlikesi nedir?mesela ben cok meyve yiyorum,kiraz seftali karpuz falan.karpuz peynir cok yiyorum.karpuz da cok şekerli bi meyve.acikcasi tereddutte kaldim.gunde 1 karpuzu tek basina bitirebilirim.sizler bu kadar cok yiyor musunuz?şekerin bebegime ne zarari olabilir?bilen biri beni aydinlatirsa cok sevinirim

canım ben sezaryen yaptım iki tane doğumdan çıkınca altına hasta bezi seriyorlar sonra gelip ustunu giydirip hasta bezini bagliyorlar bu sefer sonrası artık bizde oluyor daha kontrol etmiyorlar zaten iki tane onlar veriyor ben sonrası için Depend aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…