- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.201
Bunlar inan ki vesvese. Kafanda kurdukça daha da içinden çıkılmaz hale gelir bu düşündüklerin. Lütfen doğuma bu şekilde girme. Hepimiz sağ salim girip sağ salim çıkacağız inşallah hayırlı ve sağlıkla bebeklerimizi alacağız kucağımıza boyle düşün... konuşmaktan çekinme karşındaki üzülür diye içine attığın söylemeye dilinin varmadığı şeyleri bile söyle ki at içinden. Doktorunla da konuşursun dediğin gibi. Ayrıca herşey kontrol altında olacak hastanede olacaksın Rabbime emanet edicez seni ailen dahil hepimiz dua edeceğiz burda. Buna inan. Ferahla. Kızın abla olacağı için sevinmeye bak ve bu güzel günlerini bi kaç ay sonra hatrlayıp niye kendimi üzdüysem diye kendine kızacağının farkında olup ona göre davran. :)Sanırım canim.som haftalarim diye biraz duygusallastim kızım da bana çok bağlı diye bana bişey olacak o yalnız kalacak bensiz ne yapar diye kendimi yiyip bitirmeye başladım annemle dertleniyorum eşimle dertlesiyorum ikna olamıyorum
Doktorumla paylasicam gittiğim zaman rahatlayamiyorum
Yarın çok samimi arkadaşım doğum yapıyor ona moral veriyorum ama kendimi bi türlü ikna edemiyorum çok ilginç oysa ki hiç korkmuyordum ki korkulacak bir durum da yok
Kızlar hastaneden çıkarken ne giyecem diye sorulmuş geçen de gördüm yazamadım
Ben ilkinde hastaneden nasıl çıktığımı bilmedim o yüzden pijamayla olduğum gibi çıktım zaten hemen arabaya biniyoruz sonra hopppp eve geçiyoruz
O kadar dert etmeyin kendinize ama ben pijama ile çıkamam rahat edemem derseniz uzun bir elbise alın sizinle pijamayi atar hop elbiseyi giyersiniz eve gidersiniz
Ben elbise ile gidecem doğuma allah izin verirse
Çıkarken duruma göre ya o elbiseyi giyerim tekrar ya da pijama ile olduğum gibi çıkar gelirim inşallah:)
Karnım taş gibi oluyo aynen canım. Bunlar normalmiş sanırım. Doktora söyledim. Burdada normal diyolar kızlar. Annemde öyle bebek bi yere toplanmış gibi olur karnın sertleşir diyo demekki normal :)))ZK_ASK canım nasıl oluo kasılma karnında şişip taş gibi olma şeklindemi yoksa kasıklarındamı ağrı oluo. benm karnım taş gibi oluo süreklide ondan sordum
Ayak altı yastık ya uzanıyorum ya oturuyorum canım. Karnım aşağıya indiği için mi ne bilmiyorum eğilip kalkarken belim ince ince sızlıyo anlık. Fazlada yormayım kendimi eşimde göreve gitti bi kaç gün yalnızım. Yer içer yatarım oh :)Ilık bir duşa gir canım geçer inşallah yorgunluktan dolayıdır. Benim doktorum günde 5 6 kere bile kasılma yaşasan normal dedi randevumda
Çok teşekkür ederim Yine antibiyotik suda eritilip içilen şaselerden ve fitil verdi bakalım ve bu arada 2 hafta içinde dogum bekliyoruz dedi bakalım inşallah bu ilaçlar bari şifa olurÇok gecmiş olsun, seninki daha da zorlu sanırım bana göre. İnşallah kısa zamanda geçer
Peki çatı muayenesi yaptı mı doktorun canım? Ben de yarın gideceğim de merak ediyorum. Hiç nts ye de girmedim.Herkese hayırlı akşamlar bugün doktor kontrolümüz vardı kızım 2 haftada 700 gr almış ve 2900 gr olmuş çok şükür gelişimi suyu herşeyi gayet iyi dedi ve 2 hafta içinde doğumu beklediğini söyledi
Kolay gelsin canım iyi yapmışsın uzat ayaklarını dinlen :) ben de yarın gideceğim inşallah çok merak ediyorumBende Çarşamba gidicem hastaneye kilosunu ve dönüp dönmediğini çok merak ediyorum
Bu arada çok şükür misafirlerimi ağırladım şimdi salonda çay içiyorlar bende oturma odasında ayaklarımı uzattım çayımı içiyorum garip bi şekilde herşey çabuk oldu gibi geldi yorulmadım da sanki yada yatınca çıkacak yorgunluk bilemiyorum
külah içine akide şekeri koydum ben de sonra bunları hava almaz bir plastiğin içine koydum. sadece hastaneye götüreceklerimi hazırladım eve gelene ikram edeceğim şekerleri ambalajdan çıkarmadım henüz kapalı serin bir dolapta tutuyorumKızlar ben de badem şekeri almak istiyorum hastane için. Sizce badem şekerini ne zaman alıp hazırlamalıyım. Şimdi erken gibi geliyor ama ya oğlum sürpriz yapar da erken gelirse kim hatırlayacak badem şekerini. Badem şekeri için külah yaptırdım bir de. Akıl verin bana şu sıralar alsam erken mi olur bayatlar mı?
sonuçta doğurdu ablan yani çok mu travmatik oldu ablan ve bebek için? kendimi gördüm bir anCanım bizzat ablamda şahit oldum kız damar yolu açıyolar bayılıyo ayağa kalkıyo bayılıyo o sırada bişe koklatıp ayıltıyorlar. Tabi sancı girerken bayılma ihtimalin yok malesef, hemşireler ayakta tutuyor seni. Doğururkende bebeği çıkarmana yardımcı oluyorlar bastırıp çünkü herkeste ıkıncak güç kalmayabiliyor
Maşallah canım allah nazarlardan korusun ilerideymis bayağıBende bugün hemşireye sordum ultrasonda 38 haftalık çıkıyor dedim 2 hafta önde dedim ne güzel işte dedi. 38 den önce doğsa küveze giriyorlarmi dedim ciğerlerine bağlı dedi.
Hadi ya canım bugün kendini yordun mu acaba ondan mı olduHazırla canim nolur nolmaz bitir köy kenara. Şuan yusuf yusufum gene felaket kasılmalarım var sanci eşliğindekorkumdan nefes alamıyorum karnımı çektim icime resmen ne faydası varsa dahada artarsa acile gideceğim gene keske birşey yapsalar onlarda direk eğitim araştırmaya yolluyor en azından nstde sancim kesinse giderim eğitime diyorum
Aynen canimBakalım ne zaman gelicek keyfi ne zaman gelmek isdiycek, sağlıkla doğsunlarda kiloları veririz birlikde.
Amin canım inşallah hepimiz doğuma sağ salim girer bebişlerimiz le çıkarızBunlar inan ki vesvese. Kafanda kurdukça daha da içinden çıkılmaz hale gelir bu düşündüklerin. Lütfen doğuma bu şekilde girme. Hepimiz sağ salim girip sağ salim çıkacağız inşallah hayırlı ve sağlıkla bebeklerimizi alacağız kucağımıza boyle düşün... konuşmaktan çekinme karşındaki üzülür diye içine attığın söylemeye dilinin varmadığı şeyleri bile söyle ki at içinden. Doktorunla da konuşursun dediğin gibi. Ayrıca herşey kontrol altında olacak hastanede olacaksın Rabbime emanet edicez seni ailen dahil hepimiz dua edeceğiz burda. Buna inan. Ferahla. Kızın abla olacağı için sevinmeye bak ve bu güzel günlerini bi kaç ay sonra hatrlayıp niye kendimi üzdüysem diye kendine kızacağının farkında olup ona göre davran. :)
Biraz korkudan bayıldı ablamda çok korkuyodu, bide sonlara doğru hali kalmadı ama kolay oldu doğumu 12 de hastaneye gittik 16:30 da doğurdu canım sunide verdilersonuçta doğurdu ablan yani çok mu travmatik oldu ablan ve bebek için? kendimi gördüm bir an
külah içine akide şekeri koydum ben de sonra bunları hava almaz bir plastiğin içine koydum. sadece hastaneye götüreceklerimi hazırladım eve gelene ikram edeceğim şekerleri ambalajdan çıkarmadım henüz kapalı serin bir dolapta tutuyorum
karton kokusu mu? hiç gelmedi aklıma alır mı acaba kızzPeki şeker karton kokusunu almaz mı acaba bekleyince? Ben de şeffaf poşetlere koyup öyle mi koysam diye düşündüm
Olabilir canım bende eğilip kalkarken zorlanıyorum buakşam kızımın dolabını sildim ama öldüm bittim ıvır zıvırlarını yerleştirdim sonra bütün yorgunluk gitti :) oh yat dinlen canım valla yorma hiç kendini ben yıkama işini sona bıraktım pişmanımAyak altı yastık ya uzanıyorum ya oturuyorum canım. Karnım aşağıya indiği için mi ne bilmiyorum eğilip kalkarken belim ince ince sızlıyo anlık. Fazlada yormayım kendimi eşimde göreve gitti bi kaç gün yalnızım. Yer içer yatarım oh :)
canım ben sezaryen yaptım iki tane doğumdan çıkınca altına hasta bezi seriyorlar sonra gelip ustunu giydirip hasta bezini bagliyorlar bu sefer sonrası artık bizde oluyor daha kontrol etmiyorlar zaten iki tane onlar veriyor ben sonrası için Depend aldımKızlar bize hastaneden depend almayın hasta bezi daha kullanışlı, sık sık kanamanızu kontrol edicez hasta bezi cırtcırrlı kolay oluyor dediler ama bende kararsız kaldım. 2 paket lohusa pedi almıştım ama onlar ayrı sanırım hasta bezi yada depend almamda gerekiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?