2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 defa gelip kontrol ettiler sadece bezi açıp kanama yoğunluğu nasıl diye bakıp gittiler

Peki çatı muayenesi yaptı mı doktorun canım? Ben de yarın gideceğim de merak ediyorum. Hiç nts ye de girmedim.
Yok canım çatı muayenesi yapmadı bundan öncekiler de normal olduğu için sanırım bebek dönmüş dogum kanalında dedi nst ye girdim biraz sancı çıktı bebeğin gelişimine baktı o kadar

Bana hastaneden liste verdiler canım çanta hazırlarken kolaylık olması için sanırım. Orda hasta bezi yazıyordu ben vermezler diye düşündüm vericez falan demediler. Ebede normal doğumu konuşurken demişti kanama kontrolü yapıyoruz diye belki ondan mı farklı oluyor ki canım

Ben herkesten istemiştim annemler kayınvalide eşim. Hatta eşim ağlamış çok ben ameliyattayken çok pimpiriktir zaten. Bence istenmeli dünyanın bin bir turlu hali var yine de kotu dusunmeyelim
Bende onu düşündüm ama olumsuz bi hava da yaratmak istemedim..sonuçta dediğin gibi dünyanın bin türlü hali var

Oy maşallah size canım boşver sen burayı iyileşmene bak allah şifa versin sana ve bebeklerine

Bende onu düşündüm ama olumsuz bi hava da yaratmak istemedim..sonuçta dediğin gibi dünyanın bin türlü hali var
Aslında durum su oluyor beni biliyorlar birine yemeğe dahi gitsem eve dönerken hakkini helal et derim. Çok kullandığım için ve onlarda bildiği için çok olumsuz bir ortam olmadı hic aslında. Esim sadece korkuyorum ameliyat olduğu icin

Hmmm anladım yaptığın çok iyi bişey aslnda

Valla benimde canımı yakıyo malesef bende gelsin istiyorum bugün yarım saat egzersiz yaptm öldüm ama karnım kasım kasım kasıldı

Canım meyve şekeri yani fruktoz ne senin bebeğine ne sana zarar verir..alacağın meyveden olacaksa korkmaama kurabiye çikolata vs. Glukoz galaktız içerikliler zararlı..bn şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü biyokimyadan glukozumu takip ediyodum zaten..gayet iyiydi diye bi anda o kadar şekeri ne kendime ne bebeğime yüklemedim☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…