2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.

Aynen katılıyorum. Seker yüklemesi bence de çok gereksiz. Bende evde olcuyorum biraz da dikkat ediyorum yetiyor çok şükür.

Kiyamam cnm geçmiş olsun inşallah en kısa surede kilo alimi hızlanır güzel haberlerini alırız

Allah anali babalı büyütsün canım cok sevindim sağlıkla gelmiş yavruların.hep mutlu sağlıklı olsunlar.uzun ömürleri olsun inşallah ❤❤

aklımızdasın canım Ateşte sende. Rabbim inşallah sağ salim çıkaracak hastaneden yavrunu Burundan nefes almasıda iyi haber inşallah daha güzel haberlerini alırız

Kıyamam..inşallah bi an önce toparlasın Allah büyük bi anda semizleniverir inşallah.

İnternetten biraz baktım hacışerif baya pahalıydı :) bana karton kokusu siner gibi geldi o yüzden külahlara küçük şeffaf poşetlerle koyayım diye düşündüm ama bilemedim şimdi nasıl olur :)

Yok canım çatı muayenesi yapmadı bundan öncekiler de normal olduğu için sanırım bebek dönmüş dogum kanalında dedi nst ye girdim biraz sancı çıktı bebeğin gelişimine baktı o kadar
Anladım canım çok sağol
Nası girmedin 34 e girmedi mi haftan
Ben 35teyim şu an hep normal ultrason muayenesi oldum onun dışında birşey olmadı. En son 32 de gitmiştim, 35 te tekrar gelirsin dedi. Bugün inşallah gideceğim bakalım nasıl olacak

Canm cok sevindim nefes alip vermesine masaAllah yardimsizda olur ins yakin zamanda, kilo almasida ins hizlanir, Rabbim ya safiî isminin hurmetine daha da iyi etsin, tum iyi dileklerim sizinle

Anladım o zaman nst ye alırlar bugün bence

Günaydın kızlar :)
Bugün akşam üstü kontrolümüz var, hastaneye gidicem.
Bu arada dün biraz temizlik yaptım, evi süpürüp sildim toz aldım, yavaş yavaş odaları halledeyim dedim 2 tane de kapı sildim. Ondan sanırım parmaklarım sızlıyor resmen.

Günaydın kızlar birazdan işe gidicem ama hala uyanamadım akşam kaç kere uyandığımı sayamadım bile her seferinde bacak krampıyla uyandım çok zor bir geceydi
Kolay gelsin.. Maden suyu veya magnezyum alın. Magnezyum eksiği var demekki.

Gunaydin kizlar .Bugun günlerden gezme annem ve babamla .Aksam da abimlere iftara davetliyiz .
Ohh ne güzel. Tadını çıkar

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canm:)
İşlerini bir günde bitirmeye çalışma çok yorulursun bir kaç güne yayarak yap
Günaydın kızlar
Yine idrar tahliline gidiyorum. Hiç hoşlanmıyorum bundan ama bakalım enfeksiyon azalmış mı :/

Dinlenin bol bol yormayın kendinizi
İnşallah enfeksiyonun azalmıştır canım

günaydın kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır giremiyorum .

benimde sizlere bir sorum olacak hastane çantamı hazırlayacağım ama aklıma birşey takıldı

bebişin doğduğunda ilk giyeceği kıyafetler olarak hemşireye vereceklerimizin içinde hangi parçalar olmalı ? yoksa 10 lu hast cıkısının tamamını mı vermemiz gerekiyor

Günaydın kızlar.
Uzun zamandır ilk defa bu gece çok rahat uyudum
Wc ye de sadece bir defa kalktım
3 gündür düzenli bir şekilde süt içiyorum ağrılarıma onun mu faydası oldu acaba

Ben bi zıbın üstüne çıtçıtlı yelek altına pijama eldiven şapka ve bebek bezi koydum zıbınım kolsuz bu arada haa bide taç koydum şapka mı taç mı karar veremeyince☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…