- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.241
Canım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.Yeni bir haftaya guzelliklerle baslayalim ins kizlar..kontrolu olanlar guzel haberlerle donsunler ins..
@nevesta81 okuyamadim bisi yoktur ins hersey yolundadir,
Bu arada Z Zelichka dan haber var mi, eskisi gibi hic takip edemiyorum, kacirdiklarim oluyor, ins herkesler iyidir..
Benmde hafif sancim oluyordu kizlar ve karnim acaip sertlesiyordu yalanci sanciymis megersem dr da bisi cikmadi, nst de sanci yok, rahim acikligi vs de cikmadi sukur..
Aynen katılıyorum. Seker yüklemesi bence de çok gereksiz. Bende evde olcuyorum biraz da dikkat ediyorum yetiyor çok şükür.Canım meyve şekeri yani fruktoz ne senin bebeğine ne sana zarar verir..alacağın meyveden olacaksa korkmaama kurabiye çikolata vs. Glukoz galaktız içerikliler zararlı..bn şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü biyokimyadan glukozumu takip ediyodum zaten..gayet iyiydi diye bi anda o kadar şekeri ne kendime ne bebeğime yüklemedim☺
Kiyamam cnm geçmiş olsun inşallah en kısa surede kilo alimi hızlanır güzel haberlerini alırızCanım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.
Allah anali babalı büyütsün canım cok sevindim sağlıkla gelmiş yavruların.hep mutlu sağlıklı olsunlar.uzun ömürleri olsun inşallah ❤❤Bebeklerim ve ben ıyiyiz çok yazamıyorum çok kanamam olmuş o yüzden halen sersemligimi atamadım. Bebekler yanımda biraz daha düzelince detaylı yazarım. Hepinize teşekkürler. Biri 2950 diğeri 2680gr. Doğdular.
aklımızdasın canım Ateşte sende. Rabbim inşallah sağ salim çıkaracak hastaneden yavrunu Burundan nefes almasıda iyi haber inşallah daha güzel haberlerini alırızCanım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.
Canım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.
İnternetten biraz baktım hacışerif baya pahalıydı :) bana karton kokusu siner gibi geldi o yüzden külahlara küçük şeffaf poşetlerle koyayım diye düşündüm ama bilemedim şimdi nasıl olur :)karton kokusu mu? hiç gelmedi aklıma alır mı acaba kızzşeffaf poşete koyarsan külahların boşa gidecek? poşetlerden külaha geçirme işlemini hastanede yaparım diyorsan öyle bir vaktin olmayabilir
valla şekerler çokkk güzel hafif bir koku olursa da pek takılmam hacışerif tavsiye ediyorum
Anladım canım çok sağolYok canım çatı muayenesi yapmadı bundan öncekiler de normal olduğu için sanırım bebek dönmüş dogum kanalında dedi nst ye girdim biraz sancı çıktı bebeğin gelişimine baktı o kadar
Ben 35teyim şu an hep normal ultrason muayenesi oldum onun dışında birşey olmadı. En son 32 de gitmiştim, 35 te tekrar gelirsin dedi. Bugün inşallah gideceğim bakalım nasıl olacakNası girmedin 34 e girmedi mi haftan
Canm cok sevindim nefes alip vermesine masaAllah yardimsizda olur ins yakin zamanda, kilo almasida ins hizlanir, Rabbim ya safiî isminin hurmetine daha da iyi etsin, tum iyi dileklerim sizinleCanım teşekkür ederim sorduğun için.ben de çok sık giremiyorum.Ateş iyi şükür 5 gündür burundan nefes alıp veriyor hala makineye bağlı.4 gündür kilo vermis hep bugün 25 gr almış.nefes almaya çalıştığı için enerji harcıyor diyor doktor.1500 ün üstüne çıkması gerek dedi bugün doçent.kilosu az olduğu için hala riskli diyorlar.yaklasik 1 aydir aynı gramlarda diyeyim.1 kilonun üstüne çıktık ama 1200 ü göremedik daha.insallah bundan sonra kilo almaya başlar.Dua edin bize bol bol.
Anladım o zaman nst ye alırlar bugün benceİnternetten biraz baktım hacışerif baya pahalıydı :) bana karton kokusu siner gibi geldi o yüzden külahlara küçük şeffaf poşetlerle koyayım diye düşündüm ama bilemedim şimdi nasıl olur :)
Anladım canım çok sağol
Ben 35teyim şu an hep normal ultrason muayenesi oldum onun dışında birşey olmadı. En son 32 de gitmiştim, 35 te tekrar gelirsin dedi. Bugün inşallah gideceğim bakalım nasıl olacak
Kolay gelsin.. Maden suyu veya magnezyum alın. Magnezyum eksiği var demekki.Günaydın kızlar birazdan işe gidicem ama hala uyanamadımakşam kaç kere uyandığımı sayamadım bile her seferinde bacak krampıyla uyandım çok zor bir geceydi
Ohh ne güzel. Tadını çıkarGunaydin kizlar .Bugun günlerden gezme annem ve babamla .Aksam da abimlere iftara davetliyiz .
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canm:)Günaydın kızlar :)
Bugün akşam üstü kontrolümüz var, hastaneye gidicem.
Bu arada dün biraz temizlik yaptım, evi süpürüp sildim toz aldım, yavaş yavaş odaları halledeyim dedim 2 tane de kapı sildim. Ondan sanırım parmaklarım sızlıyor resmen.
İnşallah enfeksiyonun azalmıştır canımGünaydın kızlar
Yine idrar tahliline gidiyorum. Hiç hoşlanmıyorum bundan ama bakalım enfeksiyon azalmış mı :/
Dinlenin bol bol yormayın kendinizi
Ben bi zıbın üstüne çıtçıtlı yelek altına pijama eldiven şapka ve bebek bezi koydum zıbınım kolsuz bu arada haa bide taç koydum şapka mı taç mı karar veremeyince☺günaydın kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır giremiyorum .
benimde sizlere bir sorum olacak hastane çantamı hazırlayacağım ama aklıma birşey takıldı
bebişin doğduğunda ilk giyeceği kıyafetler olarak hemşireye vereceklerimizin içinde hangi parçalar olmalı ? yoksa 10 lu hast cıkısının tamamını mı vermemiz gerekiyor
Gunaydin canim. Erkek bekliyoruz.Tosuncuk kız mıydı erkek mi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?