2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canm:)
İşlerini bir günde bitirmeye çalışma çok yorulursun bir kaç güne yayarak yap

İnşallah enfeksiyonun azalmıştır canım

Sağolasın canım benim inşallah. Bi sıkıntı vermiyor ama yine de bitsin gitsin istiyorum.

Sen de dilini ısır nazar değmesin. ne güzel uykunu alarak kalkmışsın :)

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canm:)
İşlerini bir günde bitirmeye çalışma çok yorulursun bir kaç güne yayarak yap

İnşallah enfeksiyonun azalmıştır canım
Amin canım inşallah
Öyle yapmayı düşünüyorum ama başlayınca çok yapıyorum sanırım yorgunluk sonradan çöküyor.

Bende sabah eşyaları çantaya yerleştirdim. Kaç tane bebek bezi koymalıyız kızlar 10 tane koydum yeterli gelir mi sizce?
Bide küçük boy çekmeli valiz vardı ona yerleşyireyim dedim, sığdı ama çok karışık oldu. Ufak el çantaları daha mı mantıklı sizce

Sağolasın canım benim inşallah. Bi sıkıntı vermiyor ama yine de bitsin gitsin istiyorum.

Sen de dilini ısır nazar değmesin. ne güzel uykunu alarak kalkmışsın :)
Tahmin edebiliyorum insan ister istemez huzursuz oluyor canım
Uzun zamandan sonra ilk defa canım ben de şaşırdım önce korktum bir terslik mi var diye vücut alışkın değil dinlenmeye:))
Amin canım inşallah
Öyle yapmayı düşünüyorum ama başlayınca çok yapıyorum sanırım yorgunluk sonradan çöküyor.
Bana da öyle oluyor canım yaparken farkına varmiyorum sonradan pişman oluyorum
Bir de bu aralar temizlik takıntısı olmuş bende ev sürekli temiz düzenli olsun istiyorum evde terör estiriyorum bazen

Ben 5 koydum aldığım bebek çantasına koydum herşeyi..sığdıda karışıkta olmadı.çok kasma canım hastane etrafı muhakkak bebek ürünlerine ulaşacağın yerleri oluyo benim doğum yapacağım hastane yanında süpermarket var misal en kötü aldırırsın 10 bez çok gibi

Kolay gelsin.. Maden suyu veya magnezyum alın. Magnezyum eksiği var demekki.

Ohh ne güzel. Tadını çıkar
Doktorum magnezyum vermedi madensuyu içeyim en iyisi inşallah iyi gelir

Canım ben iç zıbını altlü üstü takımını şapkasını battaniyesini eldivenini koyucam sadece kısa kollu body koymayayım dedim üşür diye

Tabi tecrübeli anneler dha iyi bilir

Herkese günaydın guzel bir gün olsun inşallah
Hastaneye gidecekler guzel haberlerle gelın
Afilim92 cnm çok geçmiş olsun ınş bişey çıkmaz ıyı gezmeler tadını çıkar anne babanın :) :)
Bugun akşam okulun iftarı var gitmek değilde o kadar saat oturmak gözümde buyuyor

Canim ben de aldigim sirt cantasina koydum .Icine ayri ayri paketledim .Ustlerine yazcam dogumhaneye verilecek .Yedek 5li çıkış ,kundak ve battaniye gibi. 4 tane kese yaptim. Hastanenin kiyafet dolabi var kilitli ve gayet temiz .Gidince yerlestiririz hatta .Ben acil bir durumda yerlestirmeye zaman kalmaz diye o sekilde yazdim.Sen de gruplama yapip etiket yapabilirsin.

Bende öyleyim bu aralar sürekli temiz olsun istiyorum, eşime onu neden oraya koydun bu neden burda diye konuşup duruyorum. Her an bişey olursa düşüncesi sardı beni temiz istiyorum :)
Bana verdikleri listede 10 yazıyordu o yüzden 10 tane koydum ama kararsızda kaldım canım
Bende valiz karışık olunca paketledim, hastaneye verilecekler, yedekler şeklinde canım . Ama kesem yoktu ufak poşetlere koyup üzerine sticker yapıştırdım sorun olmaz sanırım poşettede.

Gözün aydın canım. İnşallah sen de hızlıca toparlarsın, bebişlerinle geçireceğin tatlı günler başladı :)

:)))
Ben de doğumdan önce kadın getirecem
Kadın gelene kadar ev hep temiz olsun istiyorum
Hep eşimle kızıma diyorum kadın bu eve gelse kaçar rezil oluruz valla bırakın ev temiz kalsın biraz diye :))))

Günde 10-12 adet bez değiştiriliyormuş ona göre düşünün canım. Ben 20 li paketi koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…