- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.281
Evi temizlesin diye kadın çağırıp öncedende evi temizleyen bizden başkaları var mıdır acaba ya türk hanımlarına özel mi acaba:)))
Ben de doğumdan önce kadın getirecem
Kadın gelene kadar ev hep temiz olsun istiyorum
Hep eşimle kızıma diyorum kadın bu eve gelse kaçar rezil oluruz valla bırakın ev temiz kalsın biraz diye :))))
Bende fazla fazla koymayı düşünüyorum canım nolur nolmaz bez arama telaşına girmeyelim nasılsa elde taşımıcaz ya. Bu arada 1 numaranın 20 li paketi var mıydı ya ben bulamadım ebebekten aldım tek 68 li vardı onu aldım mecburGünde 10-12 adet bez değiştiriliyormuş ona göre düşünün canım. Ben 20 li paketi koydum.
Benimde 3 arkadaşım yardım edicek temizliği biz yapıcaz dediler ama bende de aynı düşünce onlar geldiğinde ev temiz olsun:)))
Ben de doğumdan önce kadın getirecem
Kadın gelene kadar ev hep temiz olsun istiyorum
Hep eşimle kızıma diyorum kadın bu eve gelse kaçar rezil oluruz valla bırakın ev temiz kalsın biraz diye :))))
O zaman ben bi 5 tane daha koyayım canım çünkü paket 80li hepsini alamam :)Günde 10-12 adet bez değiştiriliyormuş ona göre düşünün canım. Ben 20 li paketi koydum.
30 lusu var primanin ben de ondan aldim canta icinBende fazla fazla koymayı düşünüyorum canım nolur nolmaz bez arama telaşına girmeyelim nasılsa elde taşımıcaz ya. Bu arada 1 numaranın 20 li paketi var mıydı ya ben bulamadım ebebekten aldım tek 68 li vardı onu aldım mecbur
Bende fazla fazla koymayı düşünüyorum canım nolur nolmaz bez arama telaşına girmeyelim nasılsa elde taşımıcaz ya. Bu arada 1 numaranın 20 li paketi var mıydı ya ben bulamadım ebebekten aldım tek 68 li vardı onu aldım mecbur
Bence 10lunun hepsini koymaya gerek yok canım. Ben 10luyu bebek odaya gelince giydirmek istiyorum o yüzden 5li setim vardı onun kısa kollu zıbını, tulumu, eldiven ve şapkasını koydum keseye 1 tane de bez. Üzerine de hemşireye verilecek diye not ettim. Battaniye falan da koymadım temmuz olacağı için. Gerekirse odada örteriz diye düşündüm.günaydın kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır giremiyorum .
benimde sizlere bir sorum olacak hastane çantamı hazırlayacağım ama aklıma birşey takıldı
bebişin doğduğunda ilk giyeceği kıyafetler olarak hemşireye vereceklerimizin içinde hangi parçalar olmalı ? yoksa 10 lu hast cıkısının tamamını mı vermemiz gerekiyor
Düzenli olması için keselere ayırıp öyle valize koyabilirsin ben öyle yaptım. Keselerin de üzerine yazdım. Hemşireye verilecek, yedekler, hastane çıkışı, kendim için pijamalar ve çamaşırlar vs diye. Hem derli toplu, ne nerde belli hem de valizden birşey almak gerektiğinde gereksiz olan açılıp saçılmayacak. Ben O an müsait olamayacağım için valize bakan kimse üzerindeki notlardan kolayca aradığını bulur diye umut ediyorum.Bende sabah eşyaları çantaya yerleştirdim. Kaç tane bebek bezi koymalıyız kızlar 10 tane koydum yeterli gelir mi sizce?
Bide küçük boy çekmeli valiz vardı ona yerleşyireyim dedim, sığdı ama çok karışık oldu. Ufak el çantaları daha mı mantıklı sizce
Sanırım bir tek bize özgü bir davranışEvi temizlesin diye kadın çağırıp öncedende evi temizleyen bizden başkaları var mıdır acaba ya türk hanımlarına özel mi acababenimde annemler gelcek temizlemeye ama ben öncesinden evi temizledim
Eee artık çağırmayalim bu gidişle onlara yapılacak iş birakmicazBenimde 3 arkadaşım yardım edicek temizliği biz yapıcaz dediler ama bende de aynı düşünce onlar geldiğinde ev temiz olsun
O zaman ben bi 5 tane daha koyayım canım çünkü paket 80li hepsini alamam :)
Ya ben bulamadım ebebekte yoktu 0 bedenin 30lusu vardı 1in yoktu mecbur bende aldım 68li. İnşallah kalmaz elimde çok çabuk 2 numaraya geçiliyormuş ya30 lusu var primanin ben de ondan aldim canta icin
Benim aldığım ebebekte 68 li vardı mecbur onu aldım canım bende bir kese içine 20 tane koyarım artık.116 adetmi ne Fırsat paketinin içine 20 li paket koymuşlardı bende ondan bi paket koydum canım.
oinone27 olur tabii ilave edersin canım
Birde benim annem kadının yaptığı temizliği beğenmez tekrardan camları falan silerdiSanırım bir tek bize özgü bir davranış
Bir de bana gelecek olan arkadaşımın arkadaşı bu işi yapıyor gider dedikodumu yapar arkadaşa aman allahım rezillik bazıları varmış öyle dedikodu yapıyormuş ne ayıp ya insanlık hali
Köse bucak yapamıyoruz diye çağırıyoruz zaten
Eee artık çağırmayalim bu gidişle onlara yapılacak iş birakmicaz
ben külot olandan aldım . kullan at şeklinde birçok kişi tavsiye etti inşallah bizde iyiki almışız diyeceğiz :)Depend yetişkin hasta bezi ve Depend kadınlar için emici külot var. Hangisini almalıyız sizce?
Ben depend emici külot aldim birde lohusa pedi aldim yedek olarakDepend yetişkin hasta bezi ve Depend kadınlar için emici külot var. Hangisini almalıyız sizce?
Kese almamıştım ben canım poşetlere koydum üzerlerine postit iğneledim. Kese alırsam değiştiririm artık ama nerden bulunur bu keseler bilemedim :)Bence 10lunun hepsini koymaya gerek yok canım. Ben 10luyu bebek odaya gelince giydirmek istiyorum o yüzden 5li setim vardı onun kısa kollu zıbını, tulumu, eldiven ve şapkasını koydum keseye 1 tane de bez. Üzerine de hemşireye verilecek diye not ettim. Battaniye falan da koymadım temmuz olacağı için. Gerekirse odada örteriz diye düşündüm.
Düzenli olması için keselere ayırıp öyle valize koyabilirsin ben öyle yaptım. Keselerin de üzerine yazdım. Hemşireye verilecek, yedekler, hastane çıkışı, kendim için pijamalar ve çamaşırlar vs diye. Hem derli toplu, ne nerde belli hem de valizden birşey almak gerektiğinde gereksiz olan açılıp saçılmayacak. Ben O an müsait olamayacağım için valize bakan kimse üzerindeki notlardan kolayca aradığını bulur diye umut ediyorum.
Ben zaten gerek yok gelmeyin diyorum ama onlar ısrar ediyorlar bende yorulmasınlar diye yavaş yavaş yapıyorum bakalım nereye kadar dayanabilicem :)Sanırım bir tek bize özgü bir davranış
Bir de bana gelecek olan arkadaşımın arkadaşı bu işi yapıyor gider dedikodumu yapar arkadaşa aman allahım rezillik bazıları varmış öyle dedikodu yapıyormuş ne ayıp ya insanlık hali
Köse bucak yapamıyoruz diye çağırıyoruz zaten
Eee artık çağırmayalim bu gidişle onlara yapılacak iş birakmicaz
Benim annem de kadin geldiginde eve misafir gelmis gibi cay kahve kekle pesinden kosturuyo. O bize calismaya geldi ben de onun parasini calisip kazaniyorum diyorum ama ayip olur diyo. Tamam ac susuz kalmasin tabiki ama kek kahve sigara keyfi yapmasa da olur benceBirde benim annem kadının yaptığı temizliği beğenmez tekrardan camları falan silerdigerçekten çok ayıpmış yani yaptığı sonunçta onun işi yani temiz olsa niye çağıralım dediğin gibi biz yapamıyoruz diye çağrıyoruz dedikodu yapmakta ne demek
canım bu depend çocuk bezi gibi düşün... külot tarzında giyiyorsun çıkartacağın zamanda yanlardan çekip koparıyorsun hani çocukların çişe alıştırma kilotları gibi düşün... rahat oluyor ben kullandım yine aldım koydumYa kızlar bu depend, mesane pedinden farklı bir şey mi? Mesane pedi aldım ben eczacı önerdi. Hani idrar kaçırınlar kullanıyor ya ondan aldım.
mesane Pedi hasta bezi oluyor galiba bende kilot gibi olandan aldım üzerinde kadınlara özel yazıyorYa kızlar bu depend, mesane pedinden farklı bir şey mi? Mesane pedi aldım ben eczacı önerdi. Hani idrar kaçırınlar kullanıyor ya ondan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?