2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benm bebişimi biraz fazla hıçkırık tutuo sankiii şimdi yine tuttuu sizlerinkinide okadar çok tutuomu
Evet çok tutuyor onun yerine ben rahatsız oluyorum sanki rahatsız oluyor hareketleri değişiyor falan. Nette iyi birşey olduğunu okudum iyidir inşallah:)
Amin sağ olun kizlar MS teshisi konuldu ne yazik ki gecici degil .Bundan sonra hayat daha farkli olacak hassas bir durum.Rabbim bebeklerimize sevdiklerimize saglik versin .
Amin. Allah kolaylık ve şifa versin
Kızlar bebegımın suyu fazlaymıs o yüzden sancılarım artmış şuan yatısımı verdiler nolur bana dua edin
Inşallah sancıları durdururlar canim. Rabbim sağlıkla zamanında doğmasını nasip etsin

Şuan 35 +4 günlük çıktık çok şükür doğumu tetıklemesin diye ve neden suyu çoğaldı dıye
inşallah zamanında doğar canım çok şükür riskli haftaları atlattik 35 de dogunca problemi olmuyor bebeğin inşallah ertelenir ama ertelenmezse de sıkıntı yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canim burdan takip ettigim kadariyla sen evde kendini cok yoruyorsun. Aslinda guzelce bi dinlensen cok iyi gelecektir eminim.
Evet canım, iş yaparken his etmiyorum ama bitdiğinde anlıyorum, ama artık isdesemde bütün işimi bitiremiyorum, bazen dinleniyorum, ama uykusuzluk beni mahf ediyor, gece 12-1 arası anca işleri bitirip uyuyorum, sabahta 8-9 arası en gec uyanıyorum, ama buna rağmen öğlene kadar uyumuş oluyorum kv eşimin gözünde. Ama umrumda değil artik. Kızımı sağ salım doğsun isdiyorum sadıce.

Amin insallah Allah razi olsun canim.

Kiz o nasil dua obur olmasin bu bir hastalik .Belki biraz tombis olabilir
Boyle iştahsız kızdan sonra isdiyorum işde, bu 1 yaşındakı kıza günde 3-4 defa yemek yapıyorum kac tencere sırf bi kap yiycekmi yemiycekmi diye.

kızlar hani tuvalete sikisirsiniz da kasiklariniz ağrir ya bugün öyle ağrım var normal mi sizdede oluyormu sezaryen dikisimin az üzerinde ağrım var öyle dayanilmayacak gibi değil ama rahatsızlık veriyor

Dönmemiş cnm yaa

Benimde 32+0da 1915 g 34+3 de 2211 g çıktı. Doktor hep gününe göre büyüyo gayet sağlıklı diyor bana. Hem son ayda bebeklerin kilosu ikiye katlar diyorlar bekleyip görelim bakalım bence bu kadar stres yapma.
symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Afilim92 kirazı sordum, hayır öyle bir bilgim yok abartmadığın sürece her şeyi yiyebiilirsin dedi canım

Kızlar benim sıpa dönmemiş hala, keyfi yerinde bacak bacak üstüne atmış takılıyordu :)

Nst ye girdim, kalp atışları normal ve sancım yok şükür.. 2700 gram 42 cm olmuş paşa oğlum.

İlk defa yüzünü gösterdi bugün, öyle güzel dudakları burnu varki ayyyyy diye seviniyorduk ki çat diye ayağını yüzünün önüne getirdi :) tam babası gibi dedim, GICIK :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…