2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Trioid değerleri yüksekse bol yoğurt ve süt tüketmelisin diye biliyorum en iyisi doktoruna danışmak canım.

Kızlar ben meme ucu lansinohu 27. Haftalardan beri haftada 2 kez düzenli sürdüm. Şimdi daha sık sürüyorum. Bakalım işe yarayıp yaramadığını doğumdan sonra yazarım. Gerçi lierac da kullandım 3 tüp ama şuan karnımın altı harita resmen

Obur bebekleri daha cok hickirik tutarmis :) dr um demisti benimkisinide gunde en az 3-4 kez tutuyor
Benim bebeğim hiç hıckırmıyor, ama kızım hıckırıyordu, acaba bi sorunmu var, untrasondada hiç kontrol yapmadığı için zaten endişeliyim.

Benim bebeğim hiç hıckırmıyor, ama kızım hıckırıyordu, acaba bi sorunmu var, untrasondada hiç kontrol yapmadığı için zaten endişeliyim.
Ben de suana kadar sadece 1 kere hickirik hissettim canim ki benimki tombik. Demek bu da cocuktan cocuga degisiyor. Sen endiselenme hareketlerini normal hissediyosan iyidir kizin.

O zaman benimki bir istisna cok hıçkırık tutuyor ama kilolu degil :)
Benimkisi de kilolu degil dogduktan sonrayi kastediyorum demisti dr. Cunku amniyon sivisini cok yutan bebisleri tutuyor e birde diyafram gelismesi icin... insallah saglicakla gelirler canim

Ben de suana kadar sadece 1 kere hickirik hissettim canim ki benimki tombik. Demek bu da cocuktan cocuga degisiyor. Sen endiselenme hareketlerini normal hissediyosan iyidir kizin.
İnşallah iyidir, hareketleriyle benim canımı yakan kız, 2 gün önce cok kotu bel karın ve kaşıklarda olan bi sancı yaşadım ondan sonra cok az ve zayıf his etdim hareketlerni, 10 saat falan düzensiz aralıklarla oldu artarsa hastaneye gidicekdim ama duş aldıkdan bi süre sonra gecdi ama cok dayanılmaz bir acıydı.

Canim benim kizimda hic hickirmiyordu yani bilmedim bile boyle bisey oldugunu... simdi saglikli bir cocuk sukur ama hakikatten yemeyi sevmiyor... bu gebeligimde o kadar cok hissettim ki dr a ozellikle sordum o da obur olacak dogunca demisti... sorun yoktur hic merak etme

Kızım hıkırmasna rağmen hiç obur değil bu hıckırmadı bu obur olur umarım.

Canim burdan takip ettigim kadariyla sen evde kendini cok yoruyorsun. Aslinda guzelce bi dinlensen cok iyi gelecektir eminim.

Amin canım Allah yardımcısı olsun.

Evet farkındayım :) bakalım hangimiz önce doğum yapacak? :)
temmuzun 3-4 u gibi tarih verdi sezeryan olduğu için bakalım daha erken gelmeye niyetlenmezse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…