2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sana sürekli müdahale mi ediyorlar bir kere oldu sanmıştım? düzenli mi giriyor peki dk tutuyor musun? 34+0da 60larda çıkmıştı o zaman da hiç önemsememişti dr. artık büyüdüler ya normal heralde.
Canim 1 kez oldu ama yani önemseyip gittiğim 1 kez. Ondan önce evde çok çektimde gitmedim ciddiye alıpta. Hatta gittiğimde 100leri görünce şaşırmıştım ondan önce evdeki sancılari nstdeki sancıların kaç kat üstünde hissetmiştim. Belkide gitsem o zamanda cikardi bilemiyorum. Birde ben 22. Haftadan kasilmayla uğraşıyorum haftalik iğne hap kullanıyorum sürekli. Birgece yatirmislardi simdi korkum sanci cikarsa yine yatirmalarindan ve alttan bakmalarindan yana

Kizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim

ladycry kontrolun ne zaman? evet hatırlıyorum çok sevinmiştin kilo almasına inşallah yine almıştır. 3 kilo falan olsalar ne güzel olur ya, yani sağlık sorunları olmasın tabii de bakımı da zor olmasın bizim için o da önemli. endişe katsayısı artıyo bebek zayıf olunca.

100lerde çıkınca sancı alttan bakıyorlarmış açıklığa heralde ama düzenli olursa bakıyorlarmış galiba. bunu bugün biri söylemişti ama kimdi unuttum şimdi. inşallah tekrar yaşamazsın 38e kadar canım
aldım hastaneye yanımda bile götürcem. illaki lazım olacak diye düşünüyorum. dışarı çıkacağın tutar, ilaç içeceğin tutar, sütün az gelir arttırmak istersin, mastit olursun boşaltmak istersin falan patt diye bulamazsın. inşallah yaşamazsın bunları canım. belki evine çok yakın makine satan bir yer vardır o zaman alma dicem ama o durumda da makineyi steril etmek falan süre gerektiriyo bilemedim şimdi

Bak
bunu duyduğuma çok sevindim çünkü bebeğim baş aşağıydı ama bu aralar sanki çapraz duruyomuş yada bazen yan yatıyormuş gibime geliyordu.Hıçkırdığı zaman aşağıya vajinama çarpıyor demek kızım hala baş aşağı

Kızkardeşim bana kendi pompasını verdi bende çantaya koydum ilkin belki sütü getirmek için lazım olursa diye. Ama normalde almayı düşünmüyordum canım elle masaj ve sıcak banyo sonrası da süt gelebiliyor, ayrıca bebek kendi içebileceği kadar sütü arttırırsa daha iyi...memelerin terbiye olması yani bebeğe yetecek kadar süt gelmesi de 1,5 ila 3 ay arasını buluyormuş..sende takip ediyorsun emzirme sanatı grubunda bahsediliyor sık sık.

Bir de ben evde olacağım çalışmayacağım için gerek yok. Ama çalışan annelere gerekecektir.

evet canım bebek tam ememedigi için memeyi bosaltmak lazımki süt üretimi olsun ben ikinci dogumumda hastaneden kiralamistim memnun kalmıştım hem sutum gelmeye başlayınca tamamen bosaltiyordu memeyi simdide gerek duyarsam yine kiralarim diye dusunuyorum

Anladım canım ladycry vardı gelişimi gerideydi ama en son gittiğinde biraz gelişme olunca almadı doktor senin de inşallah gelişir biraz daha haftya kadar

Bende hametan ı kullandım acne ve sivilce tedavisinde dudaklarım çok çatlıyordu tedavi boyunca hametan çok iyi bi krem sürüyordum ertesi güne geçiyordu çatlağım.Bende tr den biri gelirse ona aldırırım yada burda internetten bulabilirsem alıcam.Birde kantron yağı yaptırıp getirdim türkiyeden gelirken karnım çatlamasın diye kullanıyorum ve o da aynı hametan gibi fakat doğal yağ herşeye kullanılıyor göğüs ucuma bebeğimin pişiğine hamilelik çatlaklarımı onu kullanacağım araştırın çok faydalı kantron yağı

Eyer calışıyorsan, süt sağıp burakman gereke bilir, bide sütün bol olsun diye, emdikden sonra sağman iyi olur, bebek coğu zaman dibindeki yağlı sütü ememeden uyuyor, bunuda vicüt bu kadar süte ihtiyac yok daha az üretiyim şeklinde algılıyor, ben kızımda 4-5 manuel aldım hemen kırıldı bozuldu, keşke onun yerine bir tane iyisini alsaymışım dediğim cok oldu, şimdi de almak isdiyorum ama doğdukdan sonramı alsam diyede düşünüyorum.

Canım kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz bir kaç ay oldu taşınalı sözde bana yardımcı olmak için geldi. Ama inan hiç yardımlık bir şey sormuyor, benimde gücüme gidiyor. Bir kaç kez bir tabak yemek getirdi o kadar. Gezmeye adam arıyor ama bu halde nasıl gezebilirim
Ben de bana yardımı dokunsun isterdim, oysa o sosyal hayatımı yaşamadığım için psikolojimin bozulduğunu düşünüyor.
Halden anlamıyor anlayacağın.. Günde 3 kez zili çalıp napıyoruz diye gelip koltuğa yayılıyordu. "Belim ağrıyor bacağım ağrıyor" her geldiğinde bir rahatsızlığını söylüyor bende nasıl diyim ki bana bunda yardımcı olur musun anne diye. E bebek olunca da bunları yapacak muhtemelen. ben de senin gibi düşünsem de sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum.

Ben önceki doğumda manüel almıştım çok işimi görmüştü. Şimdi doğumdan sonra gerek duyarsam yine manüel alicam
Insallah canim. Evet bana o akşam 2 kez bakıldı hoş bir duygu değil hadi haftam dolsa neyse şimdiden bakılınca korku sarıyor açılırmı elleyince diye.

ladycry

Hmm hangi markaydi peki?

Yok canım hiç yüksek olmamıştı bu zamana kadar. Daha geçen ay yapıldı tahlil. 3.18 di. Şimdi ne oldu da 5,37 çıktı anlamadım. Tetikleyen bişey mi oldu diyorum doktor ne diyecek merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…