- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.821
@symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Canım telaşlanma benim Paşa'da 3 hafta o kadar az kilo aldı ki ve ac ölçüsü 2 buçuk haftaya kadar geriledi.doktor son kontrole çağırdığında yine böyle olursa alıcam sesi ki dağa 1500 kilo Ve 32. Haftadaydı.son hafta sürpriz yaptı kilo aldı ve ac değeri 10 güne geldi.şimdi telrar kontrolbekliyorum,inşlh kilo almaya devam ediyordur.inşlh seninki de bi sürpriz yapar bi sonraki kontrole kilo alır
Canim 1 kez oldu ama yani önemseyip gittiğim 1 kez. Ondan önce evde çok çektimde gitmedim ciddiye alıpta. Hatta gittiğimde 100leri görünce şaşırmıştım ondan önce evdeki sancılari nstdeki sancıların kaç kat üstünde hissetmiştim. Belkide gitsem o zamanda cikardi bilemiyorum. Birde ben 22. Haftadan kasilmayla uğraşıyorum haftalik iğne hap kullanıyorum sürekli. Birgece yatirmislardi simdi korkum sanci cikarsa yine yatirmalarindan ve alttan bakmalarindan yanasana sürekli müdahale mi ediyorlar bir kere oldu sanmıştım? düzenli mi giriyor peki dk tutuyor musun? 34+0da 60larda çıkmıştı o zaman da hiç önemsememişti dr. artık büyüdüler ya normal heralde.
100lerde çıkınca sancı alttan bakıyorlarmış açıklığa heralde ama düzenli olursa bakıyorlarmış galiba. bunu bugün biri söylemişti ama kimdi unuttum şimdi. inşallah tekrar yaşamazsın 38e kadar canımCanim 1 kez oldu ama yani önemseyip gittiğim 1 kez. Ondan önce evde çok çektimde gitmedim ciddiye alıpta. Hatta gittiğimde 100leri görünce şaşırmıştım ondan önce evdeki sancılari nstdeki sancıların kaç kat üstünde hissetmiştim. Belkide gitsem o zamanda cikardi bilemiyorum. Birde ben 22. Haftadan kasilmayla uğraşıyorum haftalik iğne hap kullanıyorum sürekli. Birgece yatirmislardi simdi korkum sanci cikarsa yine yatirmalarindan ve alttan bakmalarindan yana
aldım hastaneye yanımda bile götürcem. illaki lazım olacak diye düşünüyorum. dışarı çıkacağın tutar, ilaç içeceğin tutar, sütün az gelir arttırmak istersin, mastit olursun boşaltmak istersin falan patt diye bulamazsın. inşallah yaşamazsın bunları canım. belki evine çok yakın makine satan bir yer vardır o zaman alma dicem ama o durumda da makineyi steril etmek falan süre gerektiriyo bilemedim şimdiKizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
bunu duyduğuma çok sevindim çünkü bebeğim baş aşağıydı ama bu aralar sanki çapraz duruyomuş yada bazen yan yatıyormuş gibime geliyordu.Hıçkırdığı zaman aşağıya vajinama çarpıyor demek kızım hala baş aşağıbende hissetmiştim gibi ama pekde emin olamamıştım meğerse dönmüş seninkide belkide dönmüştür canm bellimi olur. biraz araştırmıştımda hissedenlerde olmuş hissetmeyenlerde ama şurdan anlayabilirsin diye düşünüyorum bebeği hıçkırık tutunca aşağılarda hissediosan hıçkırığı dönmüştür.
yemek çamaşır halledilebilir şeyler onları bile sormuolarmış bende yaz temizliği için yardım bekliom.kimse sevmeye gelmesin gelenede tavrımı koycam sevmeye bari geldiniz yardıma ihtiyacım olduğu zaman sormadınız bile dicem
Kizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
evet canım bebek tam ememedigi için memeyi bosaltmak lazımki süt üretimi olsun ben ikinci dogumumda hastaneden kiralamistim memnun kalmıştım hem sutum gelmeye başlayınca tamamen bosaltiyordu memeyi simdide gerek duyarsam yine kiralarim diye dusunuyorumKizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
@symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Afilim92 kirazı sordum, hayır öyle bir bilgim yok abartmadığın sürece her şeyi yiyebiilirsin dedi canım
Bende hametan ı kullandım acne ve sivilce tedavisinde dudaklarım çok çatlıyordu tedavi boyunca hametan çok iyi bi krem sürüyordum ertesi güne geçiyordu çatlağım.Bende tr den biri gelirse ona aldırırım yada burda internetten bulabilirsem alıcam.Birde kantron yağı yaptırıp getirdim türkiyeden gelirken karnım çatlamasın diye kullanıyorum ve o da aynı hametan gibi fakat doğal yağ herşeye kullanılıyor göğüs ucuma bebeğimin pişiğine hamilelik çatlaklarımı onu kullanacağım araştırın çok faydalı kantron yağıhametan pomad ya da krem kullanan var mı aranızda? bikaç sene önce akne tedavisi sırasında cildim çok hassaslaştığı için doktorum önermişti o zamandan beri sürekli evde bulunduruyorum. hafif yana yarık tahriş ve pişikler için. meme ucu çatlaklarında ve bebek pişiklerinde de kullanılabileceği yazıyor prospektüste. şuan elimde krem formunda olan var bir de pomad almayı düşünüyorum doğumdan önce. pomad olanda lanolin de varmış ama şimdiden kullanmayı düşünmüyorum ilaç olduğu için sadece doğumdan sonra kullanırım. bi de tabi doktoruma sorarak sonuçta lansinoh gibi bişey değil ilaç olduğu için sormadan kullanmamak lazım.
Eyer calışıyorsan, süt sağıp burakman gereke bilir, bide sütün bol olsun diye, emdikden sonra sağman iyi olur, bebek coğu zaman dibindeki yağlı sütü ememeden uyuyor, bunuda vicüt bu kadar süte ihtiyac yok daha az üretiyim şeklinde algılıyor, ben kızımda 4-5 manuel aldım hemen kırıldı bozuldu, keşke onun yerine bir tane iyisini alsaymışım dediğim cok oldu, şimdi de almak isdiyorum ama doğdukdan sonramı alsam diyede düşünüyorum.Kizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
yemek çamaşır halledilebilir şeyler onları bile sormuolarmış bende yaz temizliği için yardım bekliom.kimse sevmeye gelmesin gelenede tavrımı koycam sevmeye bari geldiniz yardıma ihtiyacım olduğu zaman sormadınız bile dicem
Ben önceki doğumda manüel almıştım çok işimi görmüştü. Şimdi doğumdan sonra gerek duyarsam yine manüel alicamKizlar sut icin pompa aldiniz mi ,alcak misiniz ?Haziran topigine goz attim bazilari sut gelmedigi icin bazilari da bebege fazla geldigi icin sagim yapmışlar ilk gunden itibaren .Kafam karıştı. %100 kullanilcaksa alayim ama 200 300 tl yi verip bir kosede bekleyecekse ne bileyim
Insallah canim. Evet bana o akşam 2 kez bakıldı hoş bir duygu değil hadi haftam dolsa neyse şimdiden bakılınca korku sarıyor açılırmı elleyince diye.ladycry kontrolun ne zaman? evet hatırlıyorum çok sevinmiştin kilo almasına inşallah yine almıştır. 3 kilo falan olsalar ne güzel olur ya, yani sağlık sorunları olmasın tabii de bakımı da zor olmasın bizim için o da önemli. endişe katsayısı artıyo bebek zayıf olunca.
100lerde çıkınca sancı alttan bakıyorlarmış açıklığa heralde ama düzenli olursa bakıyorlarmış galiba. bunu bugün biri söylemişti ama kimdi unuttum şimdi. inşallah tekrar yaşamazsın 38e kadar canım
aldım hastaneye yanımda bile götürcem. illaki lazım olacak diye düşünüyorum. dışarı çıkacağın tutar, ilaç içeceğin tutar, sütün az gelir arttırmak istersin, mastit olursun boşaltmak istersin falan patt diye bulamazsın. inşallah yaşamazsın bunları canım. belki evine çok yakın makine satan bir yer vardır o zaman alma dicem ama o durumda da makineyi steril etmek falan süre gerektiriyo bilemedim şimdi
aldım hastaneye yanımda bile götürcem. illaki lazım olacak diye düşünüyorum. dışarı çıkacağın tutar, ilaç içeceğin tutar, sütün az gelir arttırmak istersin, mastit olursun boşaltmak istersin falan patt diye bulamazsın. inşallah yaşamazsın bunları canım. belki evine çok yakın makine satan bir yer vardır o zaman alma dicem ama o durumda da makineyi steril etmek falan süre gerektiriyo bilemedim şimdi
ladycry kontrolun ne zaman? evet hatırlıyorum çok sevinmiştin kilo almasına inşallah yine almıştır. 3 kilo falan olsalar ne güzel olur ya, yani sağlık sorunları olmasın tabii de bakımı da zor olmasın bizim için o da önemli. endişe katsayısı artıyo bebek zayıf olunca.
@Kizilcik123 canım haftaya Pzrtesi kontrolüm.gönül kilolu olsun istiyor tabi de,en önemlisi sağlıklı olmaları.doktor zayıf bebek daha çabuk toparlıyor dedi.ayrıca yediklerinle de hiç alakası Yok,beni bi görsen neler neler yedim kilo aldın diye.stres çok önemli faktör,stres yapma rahat ol.şükredelim ki kritik haftaları geçebildik.bence haftaya güzel haberler alacaksın inşlh.
Hmm hangi markaydi peki?Ben önceki doğumda manüel almıştım çok işimi görmüştü. Şimdi doğumdan sonra gerek duyarsam yine manüel alicam
Insallah canim. Evet bana o akşam 2 kez bakıldı hoş bir duygu değil hadi haftam dolsa neyse şimdiden bakılınca korku sarıyor açılırmı elleyince diye.
Evet canım almişkan iyisini alırken acıp bakmama izin vermiyolardı, alıp getiriyordum bi yeri eksik pompası bozuk vs iadede almiyordular ne kadar sinirleniyordum, ama elekdiriklilerde baya pahalı yanlız ama 1 kere alıyorsun.
Canım ilaç kullanıyrmsn Tsh için benmde gebelikle yükseldi levetiron 50mg başladık kontrolde yine yüksek çıkınca 75mg a çıktık sonraki kontrollerde normal seyretti.. ilk defamı bu kadar yükseliyor? Sıkıntı yapma ilaçla hemen düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?