2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım oglusuna gayet iyi keyfi yerinde annesi :)

Maşallah bebeğe, kilosu tam takvimindeki gi 2700 gram.

Canım nasıl geçti randevun?
maşallah oğluşuna canım eşinle mi gidiyorsun doktora artık? sezaryenden bahsetti mi?
nstde epey yüksek sancı çıkıyor ve bebek niyeyse az hareket ediyor. halbuki evde hissettiğim sancı ve kasılmaların yanında ordakiler hiçbir şeydi. ultrasonda da bebeğin karın çevresi iki buçuk hafta geride kilosu 2450. diğer değerler normal ama dr bir dahaki hafta da böyle az kilo alırsa ac bu kadar geri çıkarsa o zaman erken doğum yapalım beslenmiyor demek ki dedi. muayenelerde bayıldığım için de sezaryene karar verdik riske atmayalım dedi. eğer kilo alırsa 27-28 haziran gibi yaptırcak doğumu. kilo almazsa bayram arefesi olabilir. sonra gittim odaları gezdim beğendim hemşirelere sordum soracaklarımı o mu bu mu şu mu diye.... böyle geçti.

Canim ben dun de soylemistim benim gibi bir kg yiyip abartanlar dikkat etmeli diye .Mesela ilk zamanlar maydonoz düşüğü tetikler diye dikkat ediyorduk sadece salatada tuketiyorduk ya onun gibi bir sey.

Evet canım eşimle gidiyoruz. Sezaryenden bahsetmedi daha erken konuşmayalım, benim hala umudum var dedi, suyun iyi dedi.

Sağlık olsun canım ya, sezaryen olsun bizim olsun :) neden beslenemiyor acaba onun için bi sebep söylemedi mi? Baya sancın çıkmış, benim 40ın üzerine çıkmadı. Sancı için ne dedi? Kalp atışı nasıldı bebişin? Senin doğum Eskişehir de olacak değil mi?

kaç çıkıyor sancıların? 100 de vardı 80-60-40 her değer vardı benim nstde. duyum da aşırı değil ama normalin üst sınırındaymış.
Canim benim arkadaşın son 1 ayda 1 gr bile almadı bebeği dr gelişim geriliği tanısı koydu bebek doğdu masallah doğduğu ay içinde topaç gibi oldu sıkma canını. Şimdi yaşına az kaldı hicbir sıkıntısı yok masallah. Birde sanci demissin benimde geçen cuma 100lerde çıktı sancim serumla durdurdular sana bu konuda birşey demedi mi doktorun? Hani durduralım falan gibi ?

Canim hic oyle düşünme gelisir inşallah zamaninda ve saglikli bir sekilde gelir insallah bebisin

evet ankaraya gelmeyeceğim. kalp atışları zikzaklı ama 100-140 aralığında normali nedir bilemiyorum pek. sancı için de bol su iç çok sancın olursa buraya gel beni ara falan dedi. beslenmesi için de damarlara falan baktı normal gorunuyordu bir yorumu olmadı 2500ü geçtiğinde bizim için yeterli. o kiloda bebeğin yeterli emme gücü olur stres yapıp üzülme dedi o kadar. beslenmenle hiçbir ilgisi yok dedi bir de. iyi ki her şeyi önceden hazırlayıp bitirmişim panik olurdum vallaa

yemek çamaşır halledilebilir şeyler onları bile sormuolarmış bende yaz temizliği için yardım bekliom.kimse sevmeye gelmesin gelenede tavrımı koycam sevmeye bari geldiniz yardıma ihtiyacım olduğu zaman sormadınız bile dicem

sancı yüksek değerlerde ama hiç düzenli değil. çoğu zikzaklı çıktığı gibi iniyor ama 100 çıkan sancı birkaç dk aynı değerde kalmış sonra düşmüş. belki haftam ileri diye müdahale etmiyorlardır.

Evet sana yazınca sonradan bende öyle dusundum. Demekki riskli haftalar geçtiği için birşey yapmamışlar. Buda iyi birşey en azından sürekli 40 dakka yolu çekip serum yemem. 2haftayi atlatırsam banada mudahele etmezler inşallah.

sana sürekli müdahale mi ediyorlar bir kere oldu sanmıştım? düzenli mi giriyor peki dk tutuyor musun? 34+0da 60larda çıkmıştı o zaman da hiç önemsememişti dr. artık büyüdüler ya normal heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…