- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #42.801
kaç çıkıyor sancıların? 100 de vardı 80-60-40 her değer vardı benim nstde. duyum da aşırı değil ama normalin üst sınırındaymış.
maşallah canım oglusuna gayet iyi keyfi yerinde annesi :)Kızlar benim sıpa dönmemiş hala, keyfi yerinde bacak bacak üstüne atmış takılıyordu :)
Nst ye girdim, kalp atışları normal ve sancım yok şükür.. 2700 gram 42 cm olmuş paşa oğlum.
İlk defa yüzünü gösterdi bugün, öyle güzel dudakları burnu varki ayyyyy diye seviniyorduk ki çat diye ayağını yüzünün önüne getirdi :) tam babası gibi dedim, GICIK :)))
Eki Görüntüle 2154640
Maşallah bebeğe, kilosu tam takvimindeki gi 2700 gram.Kızlar benim sıpa dönmemiş hala, keyfi yerinde bacak bacak üstüne atmış takılıyordu :)
Nst ye girdim, kalp atışları normal ve sancım yok şükür.. 2700 gram 42 cm olmuş paşa oğlum.
İlk defa yüzünü gösterdi bugün, öyle güzel dudakları burnu varki ayyyyy diye seviniyorduk ki çat diye ayağını yüzünün önüne getirdi :) tam babası gibi dedim, GICIK :)))
Eki Görüntüle 2154640
maşallah oğluşuna canımCanım nasıl geçti randevun?
sonsuzzz maşallah canım bebişine dönmesi için bişi dedimi peki doktor
Canim ben dun de soylemistim benim gibi bir kg yiyip abartanlar dikkat etmeli diye .Mesela ilk zamanlar maydonoz düşüğü tetikler diye dikkat ediyorduk sadece salatada tuketiyorduk ya onun gibi bir sey.symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Afilim92 kirazı sordum, hayır öyle bir bilgim yok abartmadığın sürece her şeyi yiyebiilirsin dedi canım
maşallah oğluşuna canımeşinle mi gidiyorsun doktora artık? sezaryenden bahsetti mi?
nstde epey yüksek sancı çıkıyor ve bebek niyeyse az hareket ediyor. halbuki evde hissettiğim sancı ve kasılmaların yanında ordakiler hiçbir şeydi. ultrasonda da bebeğin karın çevresi iki buçuk hafta geride kilosu 2450. diğer değerler normal ama dr bir dahaki hafta da böyle az kilo alırsa ac bu kadar geri çıkarsa o zaman erken doğum yapalım beslenmiyor demek ki dedi. muayenelerde bayıldığım için de sezaryene karar verdik riske atmayalım dedi. eğer kilo alırsa 27-28 haziran gibi yaptırcak doğumu. kilo almazsa bayram arefesi olabilir. sonra gittim odaları gezdim beğendim hemşirelere sordum soracaklarımı o mu bu mu şu mu diye.... böyle geçti.
symmm
36+0 da yine kilosu düşük çıktı. ac ölçüsü 2 buçuk hafta geride, diğer değerler normal.kilo 2480. dr haftaya tekrar kontrol edelim eğer gelişmezse erken doğurtucaz dedii yediğim şeylerin en ufak faydası yok
Afilim92 kirazı sordum, hayır öyle bir bilgim yok abartmadığın sürece her şeyi yiyebiilirsin dedi canım
Canim benim arkadaşın son 1 ayda 1 gr bile almadı bebeği dr gelişim geriliği tanısı koydu bebek doğdu masallah doğduğu ay içinde topaç gibi oldu sıkma canını. Şimdi yaşına az kaldı hicbir sıkıntısı yok masallah. Birde sanci demissin benimde geçen cuma 100lerde çıktı sancim serumla durdurdular sana bu konuda birşey demedi mi doktorun? Hani durduralım falan gibi ?kaç çıkıyor sancıların? 100 de vardı 80-60-40 her değer vardı benim nstde. duyum da aşırı değil ama normalin üst sınırındaymış.
Canim hic oyle düşünme gelisir inşallahsymmm
Döner inşallah canım insan ister istemez takıyor tabi ki hakkınızda hayırlısı olsunYoo cnm ya, 3 hafta daha bekleyeceğiz dedi sadece
evet ankaraya gelmeyeceğim. kalp atışları zikzaklı ama 100-140 aralığında normali nedir bilemiyorum pek. sancı için de bol su iç çok sancın olursa buraya gel beni ara falan dedi. beslenmesi için de damarlara falan baktı normal gorunuyordu bir yorumu olmadı 2500ü geçtiğinde bizim için yeterli. o kiloda bebeğin yeterli emme gücü olur stres yapıp üzülme dedi o kadar. beslenmenle hiçbir ilgisi yok dedi bir de. iyi ki her şeyi önceden hazırlayıp bitirmişim panik olurdum vallaaEvet canım eşimle gidiyoruz. Sezaryenden bahsetmedi daha erken konuşmayalım, benim hala umudum var dedi, suyun iyi dedi.
Sağlık olsun canım ya, sezaryen olsun bizim olsun :) neden beslenemiyor acaba onun için bi sebep söylemedi mi? Baya sancın çıkmış, benim 40ın üzerine çıkmadı. Sancı için ne dedi? Kalp atışı nasıldı bebişin? Senin doğum Eskişehir de olacak değil mi?
yemek çamaşır halledilebilir şeyler onları bile sormuolarmış bende yaz temizliği için yardım bekliom.kimse sevmeye gelmesin gelenede tavrımı koycam sevmeye bari geldiniz yardıma ihtiyacım olduğu zaman sormadınız bile dicemSanmıyorum, benim lökosit 25-28 civarı vr enfeksiyon çıktı. Sizinki çok az bunlar normal değerlerdir..yine de doktorunuz doğrusunu bilir
Evet canım inşallah bende fora gezmek istiyorum evde .Allahtan yaz ve sıcak herkes tatile gitsin keyfine baksın
Ya bu yardım konusunda bende muzdaribim. Kimsenin sorduğu ettiği yok zor yürüyorum görüyorlar bir de KV gezmeye iftar sonrası filanca akrabaya gidelim orda ayak uzatır dinlenirsin de diyor. Kabul etmedim akılları fikirleri gezmek. Yemeğin var mı bulaşığın çamaşırını halledeyim arada demek yok.
sancı yüksek değerlerde ama hiç düzenli değil. çoğu zikzaklı çıktığı gibi iniyor ama 100 çıkan sancı birkaç dk aynı değerde kalmış sonra düşmüş. belki haftam ileri diye müdahale etmiyorlardır.Canim benim arkadaşın son 1 ayda 1 gr bile almadı bebeği dr gelişim geriliği tanısı koydu bebek doğdu masallah doğduğu ay içinde topaç gibi oldu sıkma canını. Şimdi yaşına az kaldı hicbir sıkıntısı yok masallah. Birde sanci demissin benimde geçen cuma 100lerde çıktı sancim serumla durdurdular sana bu konuda birşey demedi mi doktorun? Hani durduralım falan gibi ?
Evet sana yazınca sonradan bende öyle dusundum. Demekki riskli haftalar geçtiği için birşey yapmamışlar. Buda iyi birşey en azından sürekli 40 dakka yolu çekip serum yemem. 2haftayi atlatırsam banada mudahele etmezler inşallah.sancı yüksek değerlerde ama hiç düzenli değil. çoğu zikzaklı çıktığı gibi iniyor ama 100 çıkan sancı birkaç dk aynı değerde kalmış sonra düşmüş. belki haftam ileri diye müdahale etmiyorlardır.
Benımde hep 30 da gidiyor ken 50 60 çıkıyor 100 çıkmadı ama doktor suyun fazlalığından korktukaç çıkıyor sancıların? 100 de vardı 80-60-40 her değer vardı benim nstde. duyum da aşırı değil ama normalin üst sınırındaymış.
yok canım soylemedi görünürde bir şey yok.NasilYarDiyeyim kilo almama sebebi neymis peki canim dr bisey soyledi mi?
37ye kadar yolu var canm bekle bakalm doner insallahDönmemiş cnm yaa
sana sürekli müdahale mi ediyorlar bir kere oldu sanmıştım? düzenli mi giriyor peki dk tutuyor musun? 34+0da 60larda çıkmıştı o zaman da hiç önemsememişti dr. artık büyüdüler ya normal heralde.Evet sana yazınca sonradan bende öyle dusundum. Demekki riskli haftalar geçtiği için birşey yapmamışlar. Buda iyi birşey en azından sürekli 40 dakka yolu çekip serum yemem. 2haftayi atlatırsam banada mudahele etmezler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?