2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Işte hepsi aynı bunların canım, ben artık faydası yoksa zararıda olmasın moduna girdim. Benimkiler zaten öyle ufacık bi girişimde bulunmazlar burda olsalarda. Komşularım onlardan çok aile bana herşeyime koşuyorlar sağolsunlar :)

Hiç takma cnm ben takmıyorum umursamiyorum. Zaten 3 çocuktan sonra artık eşim bile anasından ailesinden bir beklenti içinde değil zorla gidiyor geliyor.

Önceki hamileliğinde de doğumdan önce kullanmaya başlamış mıydın? Faydasını gördün mü?
Cok gördüm canım yara oldu biraz ama canı emzirirken yakacak kadar değil hem kısa sürede gecdi o yarada. Ben işe yaradığni düşünüyorum acıkcası.

Günaydın kızlar iyi hafta sonları nasılsınız? Bende gece uyuyamayanlardanim, sabah 7 gibi uyuyup bu saatte kalkiyorum işte şu son 10 gün geçse artık diye bakiyorum.
Günaydın cnm. Allah yardımcın olsun zor zamanlar stres heyecan kaygı herşey üst üste gelince allak bullak oluyor zihin. Tavsiyem akşam yatmadan bir bardak rezene demle rahatlatır biraz.

Günaydın cnm. Allah yardımcın olsun zor zamanlar stres heyecan kaygı herşey üst üste gelince allak bullak oluyor zihin. Tavsiyem akşam yatmadan bir bardak rezene demle rahatlatır biraz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm rezene denemedim ama yatmadan yoğurdun içine yulaf katip yiyorum. Biraz ise yarıyor ama, eşimi sahur için kaldırıyorum biseyler hazırlarken uyku fln kalmıyor. Sonra don sağa dön sola sabah uyuyorum işte.

Valla mardine gezmeye gidelim dedi benim eşim artık doğuracağım tutarsa mardinli olur yavrucağım..gitsekmi acaba kafamda deli sorular

Günaydın kızlar içinizde bebek gelişimi 2 hafta önde olduğu için ( baş da 3 hafta benim bu arada) doğum tarihini iki hafta öne çeken doktor varmı? Ben lupus hastasıyım bu arada ve clexane iğne kullanıyorum. Tüp bebek doktorum erkene alma taraftarı ama normal gittiğim ve beni doğuma alcak doktorum sezeryan tarihi olarak 14 temmuzu verdi, biraz kafam karışık bu durumda.

Gunaydin kizlar .Gece yorgunluktan uyuyamadim. Gun aydınlanmıştı ben uyuyana kadar .Iyi dedim gunduz esim de uyuyor ben de uyurum .Ama hemen uyandim.Acliktan hep bebis tekmeliyo

Günaydın canım benimde neredeyse 3 hafta önden gidiyor erken yada geç bişey demedi yarın kontrolüm var soracağım bende bu durumu

günaydın kızlar , benimde yarın dr randevum bakalım büyümüşmü miniğim bende merak ediyorum, yazdıklarınıza baktım , kasılmalar başlamış, benimde dün akşam oldu malesef ...

Günaydın canım benimde neredeyse 3 hafta önden gidiyor erken yada geç bişey demedi yarın kontrolüm var soracağım bende bu durumu
Doğal yolla kendiliğinden doğum başlasa erken tamam da bile bile iki hafta erken almak bana yanlış geliyor. Bayram sonrası kontrolüm var anlatcam doktoruma bu durumu bakalım o ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…