2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm. İkinci oğlumda bende ayniydim hortlak gibi iki saat uyusam yetiyordu bedenime sanki.
Canım bana yetiyor mu anlamıyorum ki, hep uykum var gibi hissediyorum yatınca uyuyamıyorum ama başağrısı vs yapmıyor demek ki yetiyor :) bide uyanınca kollarım uyuşuk oluyor ondan sanırım tekrar uykuya dalamıyorum. Bebekten sonra uyuyamıycaksın uyu diyenlere he heee gel sen uyu diyesim geliyor artık

Belki serum daha faydalı olmuştur canım, devlet hastanesindeki doktorlara pek güvenilmiyor ama bazen çok iyi doktorlarda çıkabiliyor. Enerjin yerine geldiyse işe yaramış olabilir canım bi kan testi isteseydin tekrar baksalardı.

Senin doğumda geleceklerde çöktü aslında extra uyumam lazım. Magnezyum soda tüketiyor musun cnm?

Senin doğumda geleceklerde çöktü aslında extra uyumam lazım. Magnezyum soda tüketiyor musun cnm?
Bana doktor magnezyum vermedi canım ama soda içiyorum. Ayy evet bi 15 kişi olcaz sanırım doğumdan sonra şimdiden dinlenmem lazım ama yapamıyorum aklıma geldi dertlendim yine

8.6 altiya dusmustu canim tekrar yaptirmistim bu sekilde sezeryana giremezssin dedi

Bana doktor magnezyum vermedi canım ama soda içiyorum. Ayy evet bi 15 kişi olcaz sanırım doğumdan sonra şimdiden dinlenmem lazım ama yapamıyorum aklıma geldi dertlendim yine
Ayy özür dilerim hatırlatmak için denedim cnm kusura bakma nolur. Dinlen diye söylemek istedim. Allah yardımcın olsun cnm.

En güzeli canım hem masrafı az olur hemde amaç hatıra kalması çok profesyonel olması gerekmiyor
Benim çekebilecek sadece eşim var canım herkes şehir dışında :/ bende eşime stüdyoda 1-2 poz çektirelim hatıra kalsın dedim ama ne zaman çektiririz hiç bilmiyorum, 1-2 poz içinde elbise almam muhtemelen.

Maksat hatıra kalması. Stüdyoda olur tabi ki tek poz tutuklu 15 TL mesela bizim burda. Zaten onlarda güzel fon yapıyor. Mesela ben oğlanları her sene stüdyoda 3/4 poz resim çektiriyor um birde toplu ailecekiyoruz. Her yaş resimleri vardır. Bazen açar bakariz. Çok masrafı yok ve güzel anılar.

Ayy özür dilerim hatırlatmak için denedim cnm kusura bakma nolur. Dinlen diye söylemek istedim. Allah yardımcın olsun cnm.
Yok canım bğe kusuru hayatımızın gerçeği oldu bu zaten sık sık aklıma geliyor daha dün akşam konusu geçti :) bide hiç arayıp sormuyorlar, geçen acile gittim serum bağladılar haberleride vardı, bi kere aramadılar bile. sonra kıymetliymiş gibi gelmek istiyorlar gıcık oluyorum.

Ben hiç stüdyoda çektirmedim canım ilk olacak fiyatta sormadım ama bana da pek maliyetli olurmuş gibi gelmedi

Ayy sorma öyle olur zaten. Benim de ne kaynana ne görümce gic ne yapılacak needilecek soran yok gelen yok. İftara geldiler o kadar ramazan başında. Eşime demiş gelirim bebeğin kıyafetlerini utulerim o da yazlık olanları kisliklari değil. Aman dedim zahmet etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…