2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle akmıyor ay Burnum alicam diyip siliyorum bakıyorum kan var. Dr um normal dedi yazdım onada. Eğer her zmn olursa ilaç sorarım cnm saol

Dr kontrolüm bayramdan sonra maalesef
Ama bugun ki gibi agrim olursa gitcez.Zaten yolda gelirken perisan oldum soylene soylene geldim .Il ici ya sanki bir adim oteymis gibi beklenti icindeler .Esim de herkesin gonlunu yapcak illa .Hayir deme huyu yok .
Bizi de bayramda sehir disina cagirdilar ama gelemeyiz nolur nolmaz dedik. Hele bu sabahki sanci ve panik halimden sonra dogurana kadar cikmam istanbuldan. Bayramda biz bize otururuz.
En guzeli arkadasim .Yerinde olmak isterdim.Insan iyiyken kalabalik ariyor ama boyleyken huzur ve dinginlik.

Ben hic kasilma saymiyorum agri yok diye. Saymak mi gerekiyordu ? 1 saatte 4 kereyi cok rahat gecti mesela bugun ama agri yoktu. Once bebek dirsek gibi geriniyor sonra baska bi kac tekme daha atiyor ve karnim taş gibi oluyor. 30 saniye aonra da geçiyor. Simdi dakika tutmali mıyım yoksa sizlerde de ayni mi durum ? 33+4 günlügüz

Ben aksine kalabalik istedim hatta trende yer olmasa bile otobusle gidelim dedim ama 5 6 saat yol mumkun degil. Yalnizlik pek tercihim olmuyor zaten kimsem yok gibi hissediyorum. Kalabalik icinde olmak su ara cok iyi geliyor nedense. Memleketim 300 400 km uzakta burada gidilecek kimsemiz yok sanirim o yuzden :/

Canim herkes cok yakin olsa ve herkesi surekli gorseydin emin ol sen de ben gibi düşünürdün. Simdi uzak olduklari icin yakın olmak ve destek gormek istiyorsun .Ama ben zaten rutin olarak görüyorum bayramda göreceğim insanlari .Bari karnim burnumda ordan oraya sürüklenmeseydim .Beklenti icine girerken hic düşünmüyorlar. Bu gelinin dogumu yakin .Evinde dursun daha iyi diye .

O konuda kesinlikle katiliyorum. Kimse halini düşünmüyor "bzde dogurduk ne var canim" kafasindalar. Temmuz annesi olmak hic kolay degil disarda 25 derece sicak var gunde 2 kere dus aldigim zamanlar oluyor yinede adim atsam su icinde kaliyorum. Kafamizda binlerce soru binlerce endise var ama saygi gorememek cok kötü. Benim istedigim de iste kalabalik olsun ses olsun ama sonu olsun tabi ki. Ayni sehirde yasasam tatile filan kacardim herhalde Allah sabir versin

hadess doğum yaptın mı canım merak ettim? Nasılsın? inşallah sen ve bebeklerin iyisinizdir Dün kaçırmışım yazdığın mesajı.

Kızlar bende bayram için biseyler yapalım dedim eşime o da karnin burnunda ne yapcaz dedi.
Bi yandan sizde de bu konu açılınca acaba eşim mi haklı diye düşünmeye başladım.
Gerçi bir yere görmesekte eşim yanımda olmadığı için doğum hakkında bişey diyemicem bana faydası olmaz.

Bu aralarda rüyamda hep doğumla ilgili şeyler görüyorum

Bende bu bayram evdeyim cnm zaten doktorum uzun yolu yasaklamisti yakın şehir icindede araç olmadığı için gidemiyorum. Eh eşimde bayramda çalışacak zaten o yüzden bu bayramdan umudum yok.

Günaydın hayırlı pazarlar. Sabah kalkınca çok rahat oluyorum bu ara yemek sonrası başlıyoruz ağrıya kasılmaya. Bayramda evdeyiz 3/4 kapı hariç. Onlarda yürüme mesafesinde zaten. Bugün bayramlık almaya gideceğiz bende bir elbise istiyorum hem dış çekim için kullanırım hem de bayramda. Siz aldınız mı fikir bekliyorum.

Günaydın canım. Ben dış çekim için bir tane aldım bir tanede eski elbisem var bayram içinde ayrı almak istiyorum ama daha bakamadım bende dış çekim için aldığımı giyerim diyodum ama beyaz elbise aldım bayramda giyilcek gibi değil pek ondan vazgeçtim bakamazsam eski elbisemi giyerim artık

Günaydın kızlar
Uykusuz geçen bir haftasonu daha. Neden uyuyamadığımı da çözemiyorum artık, belli bi saatte pat gözlerim açılıyor.

Gumaudin kizlar uzun zamandir yoktum netim bitmisti kansizlik sorunum var die yazmistim ya gecen devlette bo doktora muane oldum kan degerlerimi gosterdim cok dusuk dedi ve kan serumu yazdi 5 sise ikisini ogun verdiler serumla sora ikiside on gun sora kalan tekte yine on gun sora olucak ozeldeki doktorum bana kan ilacini sabah aksam ic doguma kadar toparlar demisti bu doktor bagladi direk kan seerumunu bise diedim ama serimdan sora ben bir enerjiklestim kizlar

Günaydın cnm. Evet bana da Dr onbeş gün sonra bakacak değerim düşükse yine serumla alicam. Çok enerjik hissetmiyorum tahminim istediği değerlere çıkamadık. Yoksa dediğin gibi hissediyor insan yani.

Bende dış cekime beyaz alacaktım ama herkeste beyaz farklılığı seviyorum o yüzden daha soft birşey istiyorum bakalım inşallah bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…