2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım sıcak yemek bile zor yiyorum serin şeyler içmekten şişiyorum yemeği zor yiyorum hiç bu kadar yangın Ayşe olmamıştım :))) (ayşeler alınmasın bizim oralarda öyle derler)

Normali 23 ü canım sezeryan tarihüm 14 temmuz ama doktor bebek 2 hafta önde diye temmuzun ilk günleri alınmalı dedi.
Seninle ayniyiz normal olsa 23 temmuz fakat benim 3.sezeryan en son ultrason kağıdı 15 temmuz u gösteriyordu muhtemel doğum tarihini sali kontrol var artık netlersir ozaman Dr soyler tarihi diye düşünüyorum...

Aynen canım sıcak yemek bile zor yiyorum serin şeyler içmekten şişiyorum yemeği zor yiyorum hiç bu kadar yangın Ayşe olmamıştım :))) (ayşeler alınmasın bizim oralarda öyle derler)
Aynen bu tabiri annem de kullanır bana dediğin gibi o da şişkinlik yapıyor ama onada alisiyorsun bir süre sonra zaten yatakta yuvarlandı sağ sol hangi koseserin diye..

Canim valla bilmiorum doktor cok etkili 20 gunde toparlio degerleri dedi ozledeki doktor ilaclrla toparlarsin demisti serumada ihtiyac duymadi devletteki yazdi serum rapir cikardi

sivasta olunca ole dertlerim olmuor kizlar masallah pufur pufurrr sivas :)

C cisse0932 bulanık gorme durumun noldu canım ? Tansiyonuna baktırmış mıydın ? Nasıl oldun ?
Bulanuk görme bikaç kez daha olmuştu kısa sürüyor 5 10 dak canım geçiyor. Tansiyonum biraz düşük benim sanırım ondan oluyor 10 a 6 falan olmuş 12 8 dir genelde. Limonlu su ayran falan daha iyiyim şimdi. Doktorum da ayda 1 çağırdı yine en son gittiğimde daha ayın 25inde randevum sinir oluyorum bu beklemeye. Günler geçmiyor.

Her iki doktor da başından beri beni takip ediyor canım, dediğin gibi bir görüş daha alabilirim sanırım.
Aynen canim bir görüs daha al sonra doktorunla ona göre konuşursun
Doktorlar tarih Verse de bebeğin durumuna göre karar verirler sıkma canını
Benim tarıhım belli ama bebeğin durumu her şeyi değiştirebilir kilosu boyu durumu

Hakkımızda hayırlısı canım, bebişler ne zaman gelmek isterse o zaman gelcekler.

Seninle ayniyiz normal olsa 23 temmuz fakat benim 3.sezeryan en son ultrason kağıdı 15 temmuz u gösteriyordu muhtemel doğum tarihini sali kontrol var artık netlersir ozaman Dr soyler tarihi diye düşünüyorum...
Bebişin kızmı erkekmi cnm? Kilosu kaç? Benim ilk bebeğim olcak hayırlısıyla.

8.6 altiya dusmustu canim tekrar yaptirmistim bu sekilde sezeryana giremezssin dedi

Hangi değerin düştü canım böyle?hemoglobin mi? Ferritin kaçtı peki o da Demir deposu oluyor. Benim Ferritin 3.8e düşmüş hemoglobin 10a düşmüştü geçen ay. Doktor normal doğumda kan kaybedeceksin zaten takviye yapmamız gerekir değerlerin düşük dedi. Kan serumu takıldı.kan ilacımı günde 2ye çıkardı. Geçen hafta tahlil yaptırdım. Hemoglobin 11,ferritin 48 olmuş ben şok :)

Hemoglobin canim bi kere mi verdiler serum canim sana

Hemoglobin canim bi kere mi verdiler serum canim sana

Evet 1kere verdi. Kan ilacım maltofer şurup. Onu 2ye çıkardı. Ama ben 1ay bakım yaptım kendime canım. Her sabah akşam aç karına keçiboynuzu özü yedim bir kaşık,eczanelerde satıyor hünnap markasının. Kullanan arkadaşlar çok faydasını görmüş bi dene bence canım. Ayrıca her gün muz,kaşar ve iki güne bi mutlaka kırmızı et yedim. Köfte,kıyma,kuşbaşı her çeşit yani. Bi de genelde her akşam ballı keçi sütü içtim bi bardak. Artık hangisinin faydası oldu bilmem ama değerlerin iyi dedi doktor. Zaten enerjim yerine geldi anladım ben de. Ferritin kaç çıktı senin ona bakıldı mı önemli çünkü o da?bebek alıyor senin depolardan.

Cok yoruldum kizlar.
Mutfagi topladım. Camasir attim ,bulasik makinesini temizledim.Esim uyaninca da silip süpürecek insallah .Her sey cok gözüme batiyor ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…