2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bu konu hakkında pek bilgim yok ama ben olsam baştan beri gittiğim ve doğumumu yaptıracak olan doktora güvenirdm
Ama.kafan çok karistiysa farklı bir doktor görüşü daha alınabilir bence
Benim bebeğin gelişimi normal beklenen doğum tarihi 11 temmuz 28 haziranda alacaz kısmetse 13 gün falan önce almış oluyoruz yani

Günaydin canım gecmiş olsun bu kan azliği bendede var ilk hamileliğimde 20-25 civari serum yemişimdir, kan iynelerni zaten 100 bulmuştur oyle kalcamda kan iynesinden kalma yumurtadan büyük morluk var hala gecmedi beliki gecmiycek, bende senin gibi serüm dan sonra 1-2 gün enerjik olurdum sonra yine halsız yine yorgun sonuc olarak kan azlığım hala var, bunun kalıcı tetavisi yok anlaşılan yada bende işe yaramadı. Et yemeyi sevmiyorum dr bu yüzden olduğnu söylüyor hep.

Normali 23 ü canım sezeryan tarihüm 14 temmuz ama doktor bebek 2 hafta önde diye temmuzun ilk günleri alınmalı dedi.
doktor daha iyi bilir tabi canım belki iri bebek olduğu için sancı erken olabilir oda sncı gelmeden almak isteyebilir

S Shezofren88 bir haftada buralar nasil isinmis yaa .Sicaklarla aran nasil kuzum
canım dün dışarı çıkayım dedim eşimin işyerine yarım saat durdum kaçtım oda ateş almaya mı geldin diyor sıcaktan durulmuyor ama hele geceleri yanıyorum duş almadan yatağa giremiyorum çok fenaaa :)

Ya ben annemin evinde corap ve hirkayla durup iki battaniyeyle uyuyordum .Yayla gibiydi
Bir anda sicakla yuzlesince fena oldum .Ev bile yaniyor .Dun gelirken pazar gun icin hayaller kuruyordum .Orayi gezeriz su isleri hallederiz diye .Yok anlaşıldı aksama kadar evdeyiz

Her iki doktor da başından beri beni takip ediyor canım, dediğin gibi bir görüş daha alabilirim sanırım.

Ohh ne güzel serin serinmiş..Gündüz gezmek artık hayal bize bu aralar gerçi akşamda pek farketmiyor ama en azından güneş gitmiş oluyor. Allahtan evim serin o konuda şanslıyım karşılıklı 2 pencereyi açınca estiriyor :)

Ya benim kasilmalarim cogaliyor usutunce.Ev caddede zaten gürültüden basima agrilar giriyor .Balkon kapısıyla idare ediyorum .

Normali 23 ü canım sezeryan tarihüm 14 temmuz ama doktor bebek 2 hafta önde diye temmuzun ilk günleri alınmalı dedi.
Bu yanlış bir düşünce bence doktorunun ki. Sezeryanda 38 dolmadan alınmamalı. Sonuçta 38 9 ay dolmuş oluyor. Ama daha öncesi riskli bir durum olur yada suyun gelir vs akinir o ayrı. Ortada birşey yokken hadi alalım bana saçma geldi.

Ya benim kasilmalarim cogaliyor usutunce.Ev caddede zaten gürültüden basima agrilar giriyor .Balkon kapısıyla idare ediyorum .
Bende de kasılma yok burda herkesi okuyorum kasılıyor diye kendimi dinliyorum habire bu mu kasılma acaba diye kasılma değilde çatı ağrısı çok fazla bende yürüyemiyorum o derece. Ben her gece ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum bide hergün dondurma yiyorum heralde o yüzden bünye alıştı üşütmüyorum

Banada yanlış geldi canım. 14 temmuz tam 9 ay oluyo, lupusumdan kaynaklı bir risk faktörü yoksa ben 14 ünü beklemek istiyorum. Bu konuyu bana doğumu gerçekleştirecek doktorumla konuşmadım daha. Ayın 18 inde kontrolüm var o gün konuşucam.

Ya üşütme bende de yok daimi soğuk su içiyorum aksi modemi bulandırıyor. Soğuk karpuz soğuk dondurma soğuk duş hatta bir kilit ve ince elbise başka birşey giyemiyorum. Vantilatör açıyorum yinede bir ter geliyor yanıyorum. 75 kiloyum yagoranim da normaldi. Nasıl bir hormon da artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…