2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm izneayrildin mi

Yok canım ya bu haftada çalışacam ondan sonra pazartesi günü hastaneye gidip çalışamaz raporumu alıcam inşallah

Çarşamba günü de eşim köye gidip oğluşlarımı getirecek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum küçüğüm gideli tam olarak 1 ay oldu çok özledim burnumda tütüyor

Ewt canm sürekli ölçyorm malesef insülinde kullanyorm. Bebeğim iyi çok şükür gelişimi 1 hafta önde

Günaydın, dün alışverişe çıktım kızlar eksiklerimin bi kısmını daha hallettim sayılır. Çok yoruldum şimdi onları yıkıyorum ütü falan işlerimi azaltmaya çalışıyorum, aldıklarımı da çok beğendim yakıştıda :)) masa süsü içinde bişeler aldım kendi çapımda süslicem evde masayı inş, güzel uğraşlar yaa Allah isteyen herkese versin böyle uğraş

Eklentiler

• A65CC04E-6EAF-4A2C-B325-5A0A871F5764.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 98
  • A652C1C6-ED38-47AC-96E6-356FB93FD66C.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 86
  • FC18D89F-D165-49A5-A8C8-9226678076F2.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 91
Keci boynuzu midemi bulandirio canim ya ama bende maltofer kullaniorum küçük siselerde olanlardan kan uzumu yiyorum bende kirmizi et yiyorum bakalim degerlerim nasil cikcak

Aman yuksek olmasında canım. Kendine çok dikkat et. Rabbim sağlık versin. Etraf Bulanıklaştığı zaman dur bişey yapma bol bol dinlen.. bende ayın 1inde gitmştm 3hafta sonra gel dedi bekliyorum 20 veya 21i gidecem meraktan da çatlıyorum bi kaç gün erken mi gitsem nst ye girecem gittğmde. Sonrasında her hafta geleceksin dedi senin aslında sık sık gitmen gerekmiyor mu 1 ay uzun ama ya

Lohusa geceliğini ve pijamasını nerden ve kaça aldın canım bugun akşam üzeri benmde o işleri halletmem lazım

Cok yoruldum kizlar.
Mutfagi topladım. Camasir attim ,bulasik makinesini temizledim.Esim uyaninca da silip süpürecek insallah .Her sey cok gözüme batiyor ama yapamıyorum
Bizde esimle yaptık yeni bitti çok şükür herseyi o yaptı ben ayakta biraz dolandım ayaklarım belim ağrıdı eskiden tüm gün iş yapardım bukadar yorulmazdim çok şükür ki yapanlarimiz var :)

Bizde esimle yaptık yeni bitti çok şükür herseyi o yaptı ben ayakta biraz dolandım ayaklarım belim ağrıdı eskiden tüm gün iş yapardım bukadar yorulmazdim çok şükür ki yapanlarimiz var :)
Cok sukur canim .Temizlikçi alsam da pesinde dolancam yine yorulcam neyse ki 8 ay boyunca esim yapti hep.Eski formumuza dönene kadar böyle.

Ben de sonunda lohusa pijama ve geceliğimi aldım. Denedim güzel yumuşacık bir kumaşı var. Yalnız gördüğüm tüm diğer ürünler gibi biraz iç gösteriyor. Düşünen olursa fikir olması açısından paylaşıyorum. Geceliği ve sabahlığı turkuaz, pijama takımını da aynı modelin kırık beyaz renginden aldım.

Eklentiler

• gecelik.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 82
  • pijama.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 81
Bende bu tarz alacağım. Turkuaz düşünüyorum inşallah hallederim♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…