2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor gun verdi mi cnim sna benimki onden gittogi icin gelisimine gore gun verdi 27 temmuzda dedi 17 temmuzda aliriz dedi benim normde 31 temmuz veya 1 agustos gosterio 10 once olsa 21 22 temmuz gibi oluo anlamadim??
Yok sadece 15 Temmuz olabilir dedi .Ama bunu dediginde daha 29.haftadaydim .15 temmuz sonrasi olarak düşünüyor sanirim .Son gittigimde bisey demedi .

evet yazlık takımlar çok güzel kumaşı yumuşacık ama iç gösteriyor artık yapacak birsey yok ona göre temkinli olucaz
Güzel günlerde kullan canım çok güzel

Panik atak + vajinusmus gecmisimden dolayi boylesinin daha saglikli olduguna karar verdik birlikte .
Vajinismus olan arkadasımda aynı sekılde spinal sezaryen olmuştu. Doğrusunu düşünmüşsünüz bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin o günler.

Vajinismus olan arkadasımda aynı sekılde spinal sezaryen olmuştu. Doğrusunu düşünmüşsünüz bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin o günler.
Insallah canim Allah herkese sağlıklı hayirli dogumlar nasip etsin .

Bugün temizlik günü gibi olmuş. Bende temizlik yaptim. Çamaşır attim makinaya. Tuvaleti banyoyu temizledim yikadim. Evi süpürdüm sildim. Bi balkon kaldi o da çok büyük yarın yikayacam orayida. Ama çok yoruldum yaa. İş yapmak çok zorlaşti. Eşimde çalıştığı için tek yapiyorum

Bnde sezeryan olcam hayırlısıyla 17temmuz olck sanırım kesın net gunu ılerde werck ama o tarıhlerı dusun ddı

Temizlik gerçekten arrik zor hergün supuruyorum evi ama 2 3 günde bir silebiliyorum yorucu oluyor artık Allahtan ogluşlar az da olsa yardım ediyor 12 yaşındaki oglum supuruyor hatta bazen.
Siz siz olun erkek deyip iş yaptirmamazlik yapmayın alistirin küçüğü de abisini görünce banada iş ver illa diyor Örnek olmak çok önemli kızım olmayacak belki ama ileride gelinlerim dua edecek bana iş yapan kocalar yetistirdigim için

Allah kolaylik versin canim .Biz balkona hic dokunmadık. 2 cephe full balkon bosluga bakan pencere yok.Onceden ben su tasirdim kovayla esim yikardi .Simdi hem su tasiyip hem yıkasa gir cik ev kirlencek

Benimde iki kızım var oğlum olacak inşallah ama erkek çocuk annelerine hep diyorum ogullariniza iş yaptırın diye geçmiş kuşak iş buyuran iş yapmayan kuşak gelecek kuşak erkeklerimiz eslerine yardimci tek kalincada kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar iş yapabilsinler
maşallah canım ne güzel buyumus seninkiler :) benim kızlarım 8 ve 6 yasindalar dün hastanede büyük kızım yanımda oldu öyle hoşuma gittiki arkadas gibi maşallah Rabbim yavrularimizi korusun

Bu yaptıklarını yapsam cidden oracıkta dogururum nasıl yapıyorsun?

Çalışamaz raporu almak zorunda mıyız sonuçta benim elimdeki raporda 21/06/2018 tarihine kadar çalışabilir ibaresi var yani o tarihten sonra çalışamaz anlamına geliyor yine de almak gerekli mi

Allah kolaylik versin canim .Biz balkona hic dokunmadık. 2 cephe full balkon bosluga bakan pencere yok.Onceden ben su tasirdim kovayla esim yikardi .Simdi hem su tasiyip hem yıkasa gir cik ev kirlencek
Bizmde öyle su taşımak gerekiyo. Hortum ideal:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…