2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylik versin canim .Biz balkona hic dokunmadık. 2 cephe full balkon bosluga bakan pencere yok.Onceden ben su tasirdim kovayla esim yikardi .Simdi hem su tasiyip hem yıkasa gir cik ev kirlencek
Sağol canim.
Evet öyle zor oluyor yikamasi. Bizim balkonda musluk varda en azindan su taşıma derdi yok

Sağol canim.
Evet öyle zor oluyor yikamasi. Bizim balkonda musluk varda en azindan su taşıma derdi yok
Cok şanslısın eger oyle olsa ben de en azindan bir kismini dinlene dinlene yikardim.Bu yil balkonda oturamıyoruz yikama probleminden dolayi .Evim caddede balkonda oturdugumuz zaman 2 gunde bir yikamak zorunda kaliyorduk .Uzun sure temiz kalsa yine ugrasmaya deger.

Bu yaptıklarını yapsam cidden oracıkta dogururum nasıl yapıyorsun?
Yapiyorum canim valla. Napiyim kim yapacak. Esim yoğun çalışıyo haftada 1 gün izni var o da her haftada değil. Bende yavaş yavaş yapiyorum. Daha bayramdan sonra büyük temizlik var ama ona kadin tutacam duvarlari camları silecek. Halilarida yikamaya veririm. İş hiç bitmiyor

Benimki de öyle canim cok çabuk kirleniyo. Musluk olunca perişan olmuyorum en azindan. Önceki evimde 3 balkon vardi musluk yoktu zor oluyodu. Kendi evimize taşındık ilk balkona musluk yaptırdık

Kızlar hayırlı kandiller herkese bu mübarek gecede Rabbim bizleri sağlıkla bebeklerimize kavuştrsun isteyene evlat nasip etsin bebeği olanlara da hayrlı uzun ömürler nasip etsin inşallahh..herkes temzilk yapmış biz evi dağıttık bugün eşimle:) oğluşun odasına duvar kağıdı yaptık birazda yoruldk herşey ortada kaldı şimdi dinlenyrm yarın toparlarım artık.. ne tatlı heyecanlar yaşıyoruz çok şükür yaşatan Rabbime..

Benimde temizlik yapmam gerekiyor

Görümcemle salon ve oturma odasini temizledik mutfak banyo yatak odası kaldı.
Onlar içinde gelmicek sanirim rahatsızlanmış.
Bende yorgunum yapmak istiyorum renklileri yıkayıp astım ama sancim var.

Balkonun bile dertlisi bana düşmüş resmen en dertli niye hep benim acaba 2 oda büyüklüğünde balkon olurmu? olur oda bende olur, üstelik balkondan bi mutfak bi banyo yaptırdık hala 2 oda cıkar. Onu supurene kadar nefesim kesiliyor. Ama yazin cok serin oluyor, kızım oynamayi cok seviyor orda. O yüzden seviyorum ama temizliğni sevmiyorum.

Hayırlı kandiller canim en son her seyini yerlestirince her seye degiyor .Tum yorgunlugunu unutuyorsun canim .
Sancin varsa yuklenme bebeğinden onemli değil.

Yalniz degilsin benim evim iki cephe full balkon .Bölmüş olsan 5 tane balkon çıkar:)))

Yalniz degilsin benim evim iki cephe full balkon .Bölmüş olsan 5 tane balkon çıkar:)))
1-2 yila kalmaz. Ben ucundan kesicem yine o balkonu kızlarma oda yapıcam, hala odası yok kızımın babanesiyle kalıyor kp yur dişina gitdiğinden beri onunla oyuyor, ama boyle en fazla 1-2 yil surer. Sonucda kız cocukları kendilerne ait oda isdiycek.

Ev kendinizin sanirim. Istedigin gibi dizayn edebilirsin.Kira olunca kimildayamiyoruz .En ufak bir sey icin bile ev sahibine danışıyoruz. ALLAH bizim gibi kirada olan herkese hayirlisiyla ev sahibi olmayi nasip etsin .

Hayırlı kandiller canim en son her seyini yerlestirince her seye degiyor .Tum yorgunlugunu unutuyorsun canim .

Sancin varsa yuklenme bebeğinden onemli değil.

Aynen canim ama diğer odalara ne zaman başlasam bilmiyorum şimdiden yapmak erken mi olur...

Bu hafta beşik alacağız
Yatak odasının kesin toplanması lazim

Ev kendinizin sanirim. Istedigin gibi dizayn edebilirsin.Kira olunca kimildayamiyoruz .En ufak bir sey icin bile ev sahibine danışıyoruz. ALLAH bizim gibi kirada olan herkese hayirlisiyla ev sahibi olmayi nasip etsin .
Evet kendimizin ama cok eski evdi eşim biz evlenene kadar zar zor yeniledi evi, yeni bir ev alıcak kadar masraf oldu ama yinede kendimizin olması cok güzel, inşallah sızde alırsınız yakında bir ev, kıraya para vermekde sonucda büyük masraf. Üstelik turkiyede güzel bir evin kırası askeri ücrete yakın sanırım.

Aynen canim ama diğer odalara ne zaman başlasam bilmiyorum şimdiden yapmak erken mi olur...

Bu hafta beşik alacağız
Yatak odasının kesin toplanması lazim
Canim yuklenmeden yap o zaman .Her gun bir oda için zaman ayir .Ama agir filan kaldirma bu haftalar kritik bizim icin. Biz bugun sildik süpürduk.Toz almadim mesela yarin dinlene dinlene yaparim .Camasirlari da yarin utulerim .Baska bi is yapmam. Hele gecen gece dogurcam sandim ya korkudan tansiyonum düştü.
Allah huzurla oturmayi nasip etsin canim .Evet kiralar cok pahali .Kiraya verdigimiz parayla neler alinirdi ama yapcak bisey yok .Kp in 4 tane evi var .Biz de kiraciyiz iste.

O nasıl oluyor canım 4 evi olan kp var ve 4 evinden 1 ni oğluna vermiyormu, kendi babası oyle değilmi? Kac kardeşler.?

Canimmbenim genelde tansiyonum hep dusuk bu benim icin sikinti yaratir mi bilmiyorum

Yatak odasında baza altına koyulması gereken şeyler var..
Dolaplar pencereler silinmeli
Perdeler yıkanacak
Normal halim olsa yarim günde bitirirdim..
Şimdi perdeleri sokmekten bazayi kaldirmaktan korkuyorum...
Çamaşır sepetini bile eşime kaldırtiyodum kendim kaldırınca ağrım oluyordu..
Artık elimden geldiği kadar yapayım.

Birde doğum için kendi yatağıma annem dantelli bir örtü yaptirmisti onu ser dedi
Bir daha kullanma imkanım olmaz ama kullanışlı olur mu emin değilim

O nasıl oluyor canım 4 evi olan kp var ve 4 evinden 1 ni oğluna vermiyormu, kendi babası oyle değilmi? Kac kardeşler.?
Yok canim .Zaten vermesin de minnet etmek istemem .Evli olan sadece esim.Allah bir gun bize de nasip eder insallah
B Bugunneselibirgun baza ve perde tehkikeli uzanmak hele ki .Bebek asagi inebilir aman boşver olduğu kadar.Ben sandalyeye falan kesinlikke cikmiyorum .Basimin ne zaman döneceği belli olmaz .

Tabi nasil bir insan nasıl bir baba aranız nasıl bilemiycem, allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Heleki daha sonra yaptığı iyiliği yüzünüze vuracak birine.

Iyi aksamlar kızlar artık evde durmaktan pskolojik olarak çöktüm, 2 gün önce yavastan camları sildim, dün mutfak dolaplarını sildim, aksam esim geldi perdeleri cikarttirdim makineye attim, bugün kapıları sildim, yarın eşim evde oda koltukları fln çekip silip süpürücek halılar yıkamadan geldi onlari sericez. Artik gercekten evde aksama kadar durmaktan bunaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…