2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen bir yerlerde okumuştum Doğuma doğru yaklaşan kadınlarda yuva kurma içgüdü ile temizlik yapma isteği artarmış topik annelerimolarka bu safhaya geçiliyor galiba
Evde ne yapacagimi sasirdim artik doktorumda dogum yakin 15 dk disinda fazla yurume dedi kaldim 4 duvar arasinda hic iyi degilim

Z Zelichka canim nasilsin?Bebegin biraz daha toparlandi mi ?
@metmat uzun zamandir yoksun iyi misin canim ?
Canım iyiyiz şükür.Kendi kendine nefes almaya başladı.insallah böyle devam eder kilo alırsa üst kata çıkaracaklar.Bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin bizden.

CAnım güle güle giy,çok güzelleşmiş.bunlar hangi sitede satılıyor.Ben yaşadığım şehirde bulamadım güzel bişey

Bende de bir iş temizlik yemek aşkı var.
Uç çeşit yemek yapma niyetim vardı.
Ikisini yaptım

Bie tanesi kaldı.
Normalde eşim tek çeşit yer doyar.
Bu sefer fazla yaptım iki günlük olsun artık.
Yarın yanına da başka bişey yaparım.
Ama baya yoruldum...

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar :)
Bizde bugün temizlik yaptık, eşim süpürdü ben sildim. Makinaya çamaşır attım, bulaşık makinasını boşalttım. Makina nedense yumurta kokuyordu. Kokusu mutfağa yayıldı Sinir oldum. Tekrar yerleştirip çalıştırıcam sanırım ama eşim koku yok diyor.
Akşam üstüde dışarı çıktık manava markete gittik. Çok yoruldum. Hiç kaldıramıyorum artık. Yarında mutfak dolaplarını üstten silicem yavaş yavaş. Bu hafta işleri yoluna koymam lazım yoksa daha da zorlanıcam.

Hayirli kandiller kizlar. Allah ettiginiz tum dualari kabul etsin sagsalim bebeklerimize kavustursun insallah herkese bir temizlik aşkı gelmiş sanirim :) bizdede durum aynı dün ve bugün eşim evdeydi bayram,doğum ne temizligiyse artik hepsini yaptik çok şükür artık rahatca doğura bilirim :) camlardan kapılara heryere giristik çokta yoruldum ama değdi. Z Zelichka bebeğinin durumuna çok sevindim inşallah yakın zamanda evinizede çıkarırsınız

Makineden gelen haslanmis yumurta kokusu bende de oluyor ara sira. Cok iyi sudan geçemediğim zamanlarda yada filtresinde bir kac gunluk artik oldugunda oluyor. Birde çalışırken kapağını acinca

Kızlar iyi akşamlar. Temizlik aşkı sarmış ortalığı maşallah. Bende bugün hastane duslerini toparladım eşimle. İftarsonrasi utuyebaslayacak. İki sepet ütü var valla. Bugün mide hapimi unuttum. Midem çok feci kaynıyor hiç iyi değil. Yemek yemek istemiyorum.

Makine temizleyici al cnmbos temizler borulardan da geliyor bazen.

Makineden gelen haslanmis yumurta kokusu bende de oluyor ara sira. Cok iyi sudan geçemediğim zamanlarda yada filtresinde bir kac gunluk artik oldugunda oluyor. Birde çalışırken kapağını acinca

Makine temizleyici al cnmbos temizler borulardan da geliyor bazen.
Makinayı daha yeni temizlemiştim kızlar ondan olduğunu sanmıyorum, eşim yerleştirirken sudan iyice geçirmemiş olabilir muhtemelen içindeki yumurtalı bulaşıkların kokusu hepsine yayıldı, gerçi şu an azalmış koku ama geçmezse yatarken tekrar çalıştırıcam.

Yatarken kapağını açık bırak canım çıkar kokusu. Ben içi Bossa kapağı açık bırakırım kokusu çıksın diye çamaşır makinesini de açık bırakırım bazen kalan az su bile koku yapiyor

Canim sen o kokuyu birkez aldigin için sürekli kokar sana. Yerine yerleştirince veya kapağı açık bekletince geçiyor o koku

Off bir tek pazar günümüz vardı
Escagizim o günü de işle doldurmayı başardı.
Evde olunca biraz iş yapalım alışverişe gidelim vakit geçirelim diyorum ama adamı göremiyorum ki bunları yapayım.

Herkes dış çekim yapıyor özeniyorum size
fotorafçılar çıldırmış deli gibi para istiyorlar oldu bittiye getiriyolar hepi topu bi kaç fotoğraf.. düğün çekimimden dilim yandı hiç çekim yaptırasım yok

Merhaba kızlar :) bebisin yeri daraldı artık sürtünüyor kolu bacağı . Bugün onu bile pek hissedemedim. El dobbler im var Allahtan dinledim kalbi 130 atıyor maşallah. Dinledim icim rahatladı sonra bir hareket etmeye başladı minik balığım :) annesini iyi tedirgin etti bugün popişi nereye geliyor bilsem pıt pıt vurcam

seninde canım.. çamaşır makinesi ilacıyla boş çalıştır uzun programda canım gider kirlernince kokuo

karnımın bi yerini sivriltio orası popisi sanırım bende bilmiyorum ama muhtemelen öyledir :)

Canm bendebugun tedirgin oldum biraz ama dedigin gibi yeri daraldigi icin zor hareket ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…