2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

süper bitirmişsin canım Maşallah sana.benimde aynılarını yapmam gerek ama bi bulaşık makinesi doldurayım hemen sertleşiomtop oluo korkuyorum 1 haftadır ev halısız beklio camlar kapolar silinmeden sermek istemedik eşimin iznini bekledik yarın yapıcaz birlikte artık.bi kaç kez deneyim küçül odada kendimi dedim ama yok spn aylar hiç riske atmak istemedim.iş bitmez beklesin dedim

Canım iyiyiz şükür.Kendi kendine nefes almaya başladı.insallah böyle devam eder kilo alırsa üst kata çıkaracaklar.Bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin bizden.
Ay insallah hemen cikarsiniz .Rabbimguc versin nefesine dua ederiz tabii ki

Aynen cnm is bitmez ben camlari 2 gunde sildim benim mutfagim cok genis dolaplar yordu beni biraz ama dinlene dinlene yaptim napim evde kafayi yedim artik yatmaktan. Bende de karnim sertlesiyordu normalde ama doktorum bi ilaç verdi günde iki defa ondan içiyorum rahatim o yüzden.

Canım ya, seni cok iyi anlıyorum yaklaşık 2 yildir ev hapsındeyim bende, evlendim yeni gelindim düğün davet olmadığı surece bir yere gitmem ayıpdı, sonra kızım oldu bebekli gidemedim simdide hem cocuklu hem hamile yine hep evdeyim, bebek oldukdan sonrada bebekli cocuklu kadın olarak dışarı cıkamıycam 1-2 yil, ondan sonra berki hapisim biter oda belki.

Allah yardimcin olsun cnm

Yumurta olmasa bile oluşan koku yumurta kokusu oluyor niyeyse. Tekrar calistirirken yarim limon koyun birde makine tuzundan makinenin tabanina bir kac tane serpistirin. Benimkinde bu ise yarıyordu sonra a101 den limon seklinde makine kokusu aldim kurtuldum

Canım iyiyiz şükür.Kendi kendine nefes almaya başladı.insallah böyle devam eder kilo alırsa üst kata çıkaracaklar.Bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin bizden.
Canımmm ne güzel bir haber bu öyle.
Rabbim en kısa zamanda evinize çıkmayı nasip etsin inşallah
Çok güçlü bebeğimiz annesi cook bu gücü de annesinden alıyor eminim.
Bu mübarek gecede Allah yardımcınız olsun inşallah

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Allah ettiğimiz dualarımızı kabul etsin , hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Biz geçen pazar temizlik yaptık, heryer oh mis olmuştu, ama hemen dağılıp kirlendi ev. 2 çocuk olunca temiz kalmıyoki. Canları sağolsun napalım. Eşim de oruç , haftada 1 gün izni var, onda da temizlik yapmasın diye bu haftayı pas geçtim. Artık kendim yavaş yavaş yapıcam bayrama kadar, ama işte sabah temizle akşama eski haline geliyo ya çocuklar sayesinde, hiç bi şey yapasım gelmiyo o yüzden. Napcam bilmiyom

Allah yokluklarini gostermesin saglik olsun temizlik yapilir canim. Benimkiler 1 haftadir anannede okadar ozledimki esime diyorum gelsinlerde dagitsinlar ses etmicem :) neyseki bayramda gelecekler kuzularim :)

teyzelerii ben bugün prensesime prenses takımı aldımm ilk hastane çıkışı bu.kaç tane daha almak gerek kızlar.şöylr bi baktım cidden hastane çıkışı 3 ay giydirmek imkansız çok minik çünkü :) siz kaç tane aldınız.piyasada güzel şeylerde yok güzelleride çok pahalı 1 ay için o ladar verilmez

Yarin kontrolum var canim soracagim aklimda ... ama en son kontrolumde sekerin sinirda var diyemem aslinda ama dikkat etmelisin dedi... sonrada dikkat etme vazgectim dedi... yarin netlesir insallah bebegim de kilo almistir

Allah yokluklarini gostermesin saglik olsun temizlik yapilir canim. Benimkiler 1 haftadir anannede okadar ozledimki esime diyorum gelsinlerde dagitsinlar ses etmicem :) neyseki bayramda gelecekler kuzularim :)

Amin canım, Allahım yokluklarını göstermesin. Kısa süreli ayrılıklar olur da o kadarla kalsın en azından. Bizdede bayrama kayınvalidemler gelecek Balıkesir ‘den. Bayram sonu gidecekler, benim kızlar da gidicek tatil yapmaya Onlarla. Artık 2 hafta falan kalacaklar bi aksilik olmazsa. Bu ilk ayrılışımız olucak. İçim bi buruk, hayır yakın bi yerde değil he deyince gidip göriym, ben Antalya’dayım. Bakalım nolcak

Ewt canm sürekli ölçyorm malesef insülinde kullanyorm. Bebeğim iyi çok şükür gelişimi 1 hafta önde
Cok gecmis olsun canim benimkisi ilacsiz ve zaten sinirda cikti... dr seker var diyemem ama sadece dikkat et demisti bebegin kilo alamadigini gorunce tum yasaklari kaldirdim dedi bakalim yarin kontrol var ne diyecek

Cok gecmis olsun canim benimkisi ilacsiz ve zaten sinirda cikti... dr seker var diyemem ama sadece dikkat et demisti bebegin kilo alamadigini gorunce tum yasaklari kaldirdim dedi bakalim yarin kontrol var ne diyecek
banada aynısı dedi 2 iki hafta diyete uydum gittim şeker normal seyretti.develetteki bebeğin büyümemiş yemiomusun bukezde yoksa dedi diyete uyuyorum dedim sen ye boşver diyeti dedi.drlarda bilmio napıcanı :)) özel drum da kilomdan dolayı sen yeme artık o kendi alır kilosunu dedi normal yememe devam ediyorum ben :) bakalım 1 ay oldu salı görüş günü Allah ım sağlıklı sıhhatlı kavuşmak nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…