2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin şu temizlik işi bana güç verdi 1 haftafır temizlemeye üşendiğim eve yarın bi girişeyim..ama her hafta bir battaniye yada elyaf yorgan yıkadım.makinem 6 kiloluk kapasite küçük olunca iş başa düştüeski usul aldım büyük bi leğen deterjanlı suda ayaklarımla eze eze yıkadım..yarın tüm evi süpürür toz alır viledayla silerim ohh miss..benim beşiğim park yatak ve 6 aylıkken kurmuştuk o hazır nevresimiyle..ama cibinliğini bi türlü takamıyorum düşüyor.bilgisi olan var mı

Çok guzel gülerek giysin prenses

Ay çok cici, güle güle giysin prenses dicem ama ilk aylar ne gazı biter ne tuzu, zırıl zırıl zırlar dururlar. Ben de çok bişey almadım 5 6 zıbın, 4 5 alt, bi tane 10 lu hastane çıkışı. Bakıyorum bi kaç daha aliym diye 1-3 aylar çok küçük ne kadar giyerki bunları diyorum, kısa bi süre giyeceği için abartmiym diyorum. Ama çok da kirlenir üstleri, çok sık değiştirmek lazım, diğer çocuklarımdan biliyorum, kaka yapar sırtına kadar çıkar, kusar bol bol . Mecburen alıcam herhalde bende bikaç parça daha

Amin İnşallahh benim ilkk bakalım nasıl giycek :)) sağlıkla gelsinlerde gazı tuzu biter gider İnşallah :) 2 tane de 5 li alsak yeter sanırım evde atlet don takılırız zaten yanarlar bunlarda uzun kollu :))

Gecen hafta benimde kanamisti canim tansiyon-seker normaldi ... dr la da görüşmüştüm hamilelikte olabilir demisti... benimde allerjim var ondan mi hamilelikten mi bilemem ama... sonra tekrarlamadi şükür

İşte 32 de gitmiştim 1 ay sonra gel dedi herşey normal diye 36 da gitcem bana da uzun geliyor. Nstye falan da sokmadı. Eşimde diyor doğurup hazır çocuğu kontrole götürelim bari diyor:) bu ay gerçekten zaman geçmiuor ama daha 14 gün var kontrole. Sonrasında haftada çağırır artık herhalde:)

Kızlar hadess ten haber var mı geçmiş e tam bakamadım merak ettim ?
Selamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)

Epidurel sezeyan olacaktım ama bebekler alındıktan sonra genele dönmüş. Ayılmam biraz uzun sürdü, ama şimdi iyiyim sadece bir gaz sancısı var sinir eden. Sütüm hemen geldi ama çok ufak oldukları için çene kasları daha çok güçsüz. Çok ememedileri işinnsüt ve mama beraber götürüyorum şimdilik.

Ben 2 gecelik almıştım. Ama 3 tane almak lazımmış. Depend kilotla çok rahat ettim. Sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım.

Çok güzel canım...
Allah sağlıkla kulllanmayi o giysiler içerisinde sevmeyi nasip etsin...

Allah bağışlasın canım...
Ben Bir gecelik iki pijama aldım yetmez mi ki..

Amiiiiin cumlemizinki saglikla sihhatle gelsin insallah :) yok ya yemezsek bebisler son aylarda beslenemiyor maalesef bizzat Yasadim... ilk aylarda sorun olmaz belki ama son aylar oyle degil sanirim ... banada beslenmeyince bosver hersey serbest artik dedi :) kontrolum yarin bakalim bebis ne halde? Insallah kilo almistir

Allah bagislasin :) saglikli huzurlu ve mutlu omurleri olsun insallah

hadess gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını. Rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin.

Bir gece için yeter. Ama sezeryan için bir gece az olurmuş. Bebek kadar anneninda bakıma ihtiyacı oluyor. Ama tabi benim biraz zorlu geçen bir operasyon olduğu için de olabilir.

anladım canm Allah kolaylık versin
Benim normal olcak sanrm doktor öyle demişti ama inşallah son dk bişey çıkmaz..

Çalışamaz raporu almak zorunda mıyız sonuçta benim elimdeki raporda 21/06/2018 tarihine kadar çalışabilir ibaresi var yani o tarihten sonra çalışamaz anlamına geliyor yine de almak gerekli mi
Canım bana hastaneden söylenen o gün mutlaka gel ve çalışamaz raporunu al dendi demek ki almak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…