2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen hafta benimde kanamisti canim tansiyon-seker normaldi ... dr la da görüşmüştüm hamilelikte olabilir demisti... benimde allerjim var ondan mi hamilelikten mi bilemem ama... sonra tekrarlamadi şükür
Bugün yine azcik oldu. Farkettim ki banyoda burnumu temizleyince oldu. Ben günde iki kan şurubu alıyorum muhtemel o da damarlarda kan birikmesine neden oluyor ve hızlı sumkurmede damar hafif çatliyor. Çünkü bugün anladım kanayacak soğuk kompres yaptım 5 dk ya kesildi. Çünkü seker ölçerken bile en incede diliyorum yinede çok kan çıkıyor.

Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbım analı babalı buyutsun cok sukur kavustun rahatladın yavrularına atlattın Allahın ıznıyle Rabbım bız bekleyenlerede hayırlısıyla zamanında kavusmayı nasıp etsın ınsallah bu saatten sonra artık bebıslerı dusunme vakti

Saglıkla büyüt bebeklerini cnm, yanında olmaları ne güzel masallah:) neden 3 gecelik lazım dedin cnm, kanama mı cok oluyor

Gozunaydin cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah kilolari çok iyi bence. Emme de zanla duzelecektir ama sakin vazgeçme meme vermekten.

Cok tatlı gorunuor yaa kızların gıysılerıne oldum olası hep sewmısımdır zten gule oynaya gymek nasıp olsun ınsallah bnde bıtane almıstm cnm bıtanede hedıye gldı yter bnce hedıye gelmeseydı de bıtaneyle kalcktm cnku zıbın aldım we altına patıklı altlardan aldm 4-5tane yter ılla takıma okadr para wermeye gerek yok bnce cnku cok az kullancklar

Amin İnşallah canım cümlemizinki İnşallah.. sen kaç tane hastane çıkışı aldın benim ilk bilmiyoruk kaç tane lazım
Cnm ben bebeğe doğru düzgün hiçbir şey almadım yakın arkadaşım gecen Temmuz doğum yaptı oğlunun neyı var neyı yok bana yolladı sagolsun ıkı üç tane hastane cıkışı vardı onları yıkadım ütüledım bende zıbın body falan almıştım onlardan koydum çorap falan işte hepsı yıkandı hastaneye gidecekler ütülendı bayram sonrası valize yerleştirme işi kaldı işte ama 0-3en fazla ıkı veya üç takım olsa yeter bence çabuk büyüyorlar çünkü

kızlar bebek hiç durmuyor ya tatlı bişey de yemedim sancı da veriyor napıyım bilemedim acile mi gitsem bir sıkıntısı mı var acaba

hadess şükür iyisiniz ne güzel Rabbim daha iyi etsin gözünüz aydın analı babalı büyütsün inşallah bıkac gune hersey daha da iyi olur

Bence 14günü 7güne düşür erken git bu senın en doğal hakkın hem dr geç çağırmış hemde hakkaten vakit geçmiyor. Ya bebeğimi özledim de yada yalandan ağrı uydur şuram ağrıdı merak ettm geldim vs o bahaneyle nst ye de girersin :))

Guzel haberler getırırsın ınsallah ♡♡

gözün aydın canım

hadess gözünüz aydın canım maşallah size çok sevindim iyi olmanıza bebişlerin ve sana sağlık versin ağrın sancın çok olmadan eve çıkın rahat edin inşallah eşinle birlikte yuvanızda güzel günler yaşatsın Rabbim ♡♡♡

kızlar bebek hiç durmuyor ya tatlı bişey de yemedim sancı da veriyor napıyım bilemedim acile mi gitsem bir sıkıntısı mı var acaba
Benmkide bu gece maşallah futbol topu sandı beni heralde :) bende bişy yemedim enerjileri yerinde demek maşallah kuzularımıza. Hemen dr a gitmeyi dusunme ne sıkıntsı olacak ki... hareket etseler dert etmeseler dert :))

Demiri mi düşüyor yoksa tülü mü düşüyor acaba? Eğer tülse youtube da park yatak cibinlik videosu var bir esnaf çekmiş tülü nasıl geçireceğini gösteriyor. Demiri ise taktığın yerin plastik vidasının iyice sıkıştırılması gerekir

Analı babalı büyüsün gözünüz aydın hadescim. Ne mutlu sana atlattın çok şükür. Sana ve bebişlerine çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsünler canım

İnşallah canım ii düşünelim ii olsun

Amin İnşallah canım aynen bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…