- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.409
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #43.921
Bugün yine azcik oldu. Farkettim ki banyoda burnumu temizleyince oldu. Ben günde iki kan şurubu alıyorum muhtemel o da damarlarda kan birikmesine neden oluyor ve hızlı sumkurmede damar hafif çatliyor. Çünkü bugün anladım kanayacak soğuk kompres yaptım 5 dk ya kesildi. Çünkü seker ölçerken bile en incede diliyorum yinede çok kan çıkıyor.Gecen hafta benimde kanamisti canim tansiyon-seker normaldi ... dr la da görüşmüştüm hamilelikte olabilir demisti... benimde allerjim var ondan mi hamilelikten mi bilemem ama... sonra tekrarlamadi şükür
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbım analı babalı buyutsun cok sukur kavustun rahatladın yavrularına atlattın Allahın ıznıyle Rabbım bız bekleyenlerede hayırlısıyla zamanında kavusmayı nasıp etsın ınsallah bu saatten sonra artık bebıslerı dusunme vaktiSelamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Epidurel sezeyan olacaktım ama bebekler alındıktan sonra genele dönmüş. Ayılmam biraz uzun sürdü, ama şimdi iyiyim sadece bir gaz sancısı var sinir eden. Sütüm hemen geldi ama çok ufak oldukları için çene kasları daha çok güçsüz. Çok ememedileri işinnsüt ve mama beraber götürüyorum şimdilik.
Ben 2 gecelik almıştım. Ama 3 tane almak lazımmış. Depend kilotla çok rahat ettim. Sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım.
Saglıkla büyüt bebeklerini cnm, yanında olmaları ne güzel masallah:) neden 3 gecelik lazım dedin cnm, kanama mı cok oluyorSelamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Epidurel sezeyan olacaktım ama bebekler alındıktan sonra genele dönmüş. Ayılmam biraz uzun sürdü, ama şimdi iyiyim sadece bir gaz sancısı var sinir eden. Sütüm hemen geldi ama çok ufak oldukları için çene kasları daha çok güçsüz. Çok ememedileri işinnsüt ve mama beraber götürüyorum şimdilik.
Ben 2 gecelik almıştım. Ama 3 tane almak lazımmış. Depend kilotla çok rahat ettim. Sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi okuyamadım.
Gozunaydin cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahSelamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Cok tatlı gorunuor yaa kızların gıysılerıne oldum olası hep sewmısımdır zten gule oynaya gymek nasıp olsun ınsallah bnde bıtane almıstm cnm bıtanede hedıye gldı yter bnce hedıye gelmeseydı de bıtaneyle kalcktm cnku zıbın aldım we altına patıklı altlardan aldm 4-5tane yter ılla takıma okadr para wermeye gerek yok bnce cnku cok az kullancklarEki Görüntüle 2156006 teyzelerii ben bugün prensesime prenses takımı aldımmilk hastane çıkışı bu.kaç tane daha almak gerek kızlar.şöylr bi baktım cidden hastane çıkışı 3 ay giydirmek imkansız çok minik çünkü :) siz kaç tane aldınız.piyasada güzel şeylerde yok güzelleride çok pahalı 1 ay için o ladar verilmez
Cnm ben bebeğe doğru düzgün hiçbir şey almadım yakın arkadaşım gecen Temmuz doğum yaptı oğlunun neyı var neyı yok bana yolladı sagolsun ıkı üç tane hastane cıkışı vardı onları yıkadım ütüledım bende zıbın body falan almıştım onlardan koydum çorap falan işte hepsı yıkandı hastaneye gidecekler ütülendı bayram sonrası valize yerleştirme işi kaldı işte ama 0-3en fazla ıkı veya üç takım olsa yeter bence çabuk büyüyorlar çünküAmin İnşallah canım cümlemizinki İnşallah.. sen kaç tane hastane çıkışı aldın benim ilk bilmiyoruk kaç tane lazım
Bence 14günü 7güne düşür erken git bu senın en doğal hakkın hem dr geç çağırmış hemde hakkaten vakit geçmiyor. Ya bebeğimi özledim de yada yalandan ağrı uydur şuram ağrıdı merak ettm geldim vs o bahaneyle nst ye de girersin :))İşte 32 de gitmiştim 1 ay sonra gel dedi herşey normal diye 36 da gitcem bana da uzun geliyor. Nstye falan da sokmadı. Eşimde diyor doğurup hazır çocuğu kontrole götürelim bari diyor:) bu ay gerçekten zaman geçmiuor ama daha 14 gün var kontrole. Sonrasında haftada çağırır artık herhalde:)
Guzel haberler getırırsın ınsallah ♡♡Amiiiiin cumlemizinki saglikla sihhatle gelsin insallah :) yok ya yemezsek bebisler son aylarda beslenemiyor maalesef bizzat Yasadim... ilk aylarda sorun olmaz belki ama son aylar oyle degil sanirim ... banada beslenmeyince bosver hersey serbest artik dedi :) kontrolum yarin bakalim bebis ne halde? Insallah kilo almistir
gözün aydın canımSelamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Benmkide bu gece maşallah futbol topu sandı beni heralde :) bende bişy yemedim enerjileri yerinde demek maşallah kuzularımıza. Hemen dr a gitmeyi dusunme ne sıkıntsı olacak ki... hareket etseler dert etmeseler dert :))kızlar bebek hiç durmuyor ya tatlı bişey de yemedim sancı da veriyor napıyım bilemedim acile mi gitsembir sıkıntısı mı var acaba
Sizin şu temizlik işi bana güç verdi 1 haftafır temizlemeye üşendiğim eve yarın bi girişeyim..ama her hafta bir battaniye yada elyaf yorgan yıkadım.makinem 6 kiloluk kapasite küçük olunca iş başa düştüeski usul aldım büyük bi leğen deterjanlı suda ayaklarımla eze eze yıkadım..yarın tüm evi süpürür toz alır viledayla silerim ohh miss..benim beşiğim park yatak ve 6 aylıkken kurmuştuk o hazır nevresimiyle..ama cibinliğini bi türlü takamıyorum düşüyor.bilgisi olan var mı
Selamlar anca gelip bir şeyler yazabiliyorum. Kızlarıma kavuştum. Çok minik doğdular ama küveze girmediler. 1900 ve 2100. Hastanedeyiz hala yanımda uyuyorlar. :)
Amin İnşallah canım hepimizeÇok güzel canım...
Allah sağlıkla kulllanmayi o giysiler içerisinde sevmeyi nasip etsin...
İnşallah canım ii düşünelim ii olsunAmiiiiin cumlemizinki saglikla sihhatle gelsin insallah :) yok ya yemezsek bebisler son aylarda beslenemiyor maalesef bizzat Yasadim... ilk aylarda sorun olmaz belki ama son aylar oyle degil sanirim ... banada beslenmeyince bosver hersey serbest artik dedi :) kontrolum yarin bakalim bebis ne halde? Insallah kilo almistir
Amin İnşallah canım aynen bende öyle düşünüyorumCok tatlı gorunuor yaa kızların gıysılerıne oldum olası hep sewmısımdır zten gule oynaya gymek nasıp olsun ınsallah bnde bıtane almıstm cnm bıtanede hedıye gldı yter bnce hedıye gelmeseydı de bıtaneyle kalcktm cnku zıbın aldım we altına patıklı altlardan aldm 4-5tane yter ılla takıma okadr para wermeye gerek yok bnce cnku cok az kullancklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?