2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bencede çünkü çok küçükler 1 ay anca giyerler.. bende öyle yapayım o zaman

yaaa gözün aydın canım Allah analo babalı büyütmek nasip etsin İnşallah hayırlı evlat olsunlar İnşallah.. küveze girmemelerine ayrı
çok sevindim sizin adınıza Allah ım yardımcınız olsun zor kısmını atlattınız gerisi gelir darısı bizlere İnşallah:)

hadess canım tebrik ederim gözün aydın çok şükür kurtuldun artık rahat rahat bebişlerinle ilgilen kendine de dikkat et ameliyatlısın karnını ve ayaklarını sıcak tut, Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah

Vidasını iyi sıkıştırdımda sanırım eklem aparatları gevşek

Oyy pek minnoşmuşlar hayırlı uğurlu olsun canım Allah acılarını göstermesin analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın çok sevindim küveze girmemelerine, sanada çok gecmis olsun, emzirme halloluyor ama ben çok uğraşıyorum zaman yetmiyor. 2 saatte bir iki bebegi de emziriyorum.. Ben eve geldikten sonra çok zorlamıştım hastane işler daha rahat yürüyor sanki.
Bu arada aventin meme uçlarından kullandım cok rahat oldu benim meme ucum pek çıkmadı.

Oyyy maşallah gözünaydin canım allah analı babalı büyütsün upuzun mutlu ömürleri olsun inşallah
İyi olmanıza çok sevindim
Emme işine de üzülme sakın yavaş yavaş güçlenir o minnoş çeneleri ❤

Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Kızlar tüm gece uyuyamadım yan apartman in daminda köpek besliyolar yatak odama bakıyorum tüm gece havladı hiç susmadı
Pertim çıkmış durumda şu an

Gecmis olsun canim ... hamilelikte normalmis iste bunlar saglikla sihhatle gelsin bebisler hepsi gecer insallah

Dün akşam dışarı çıkarken açık bıraktım canım geldiğimde koku yoktu gitmiş demek ben takıntı yapmışım :)
Canim sen o kokuyu birkez aldigin için sürekli kokar sana. Yerine yerleştirince veya kapağı açık bekletince geçiyor o koku
Muhtemelen öyle oldu canım bana kokuyordu dün gitti koku :)
fotorafçılar çıldırmış deli gibi para istiyorlar oldu bittiye getiriyolar hepi topu bi kaç fotoğraf.. düğün çekimimden dilim yandı hiç çekim yaptırasım yok
Benimde düğün çekimim çok problemliydi o yüzden hiç öyle şeylere girişmedik canım
Bende o kokudan alayım en iyisi canım çünkü çok rahatsız ediyor beni kokular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…