2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel haberler. Gözün aydın Allah sağlıkla devam etmeyi kısmet etsin.

Bende dış cekime beyaz alacaktım ama herkeste beyaz farklılığı seviyorum o yüzden daha soft birşey istiyorum bakalım inşallah bulurum.
İnşallah gönlüne göre bulursun canım evet herkeste beyaz ama güzel oluyor gelin gibi :) ben dün yaptım çekimimi taçlarla renklendirdim çok güzel oldu

Günaydın kızlar
İnanılmaz yorgunum, evden çıkasım yok. Bakkala inip ekmek almak zor geliyor şu anda. Haftasonu fazla hareket ettiğim bugün çok net belli oluyor.
Günaydın canım. Bende sendenim dün çekime gittim hala yorgunluğu var üstümde. işe geldim ama bedenim hala uyuyor gözlerim yarı açık :)

Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Kızlar tüm gece uyuyamadım yan apartman in daminda köpek besliyolar yatak odama bakıyorum tüm gece havladı hiç susmadı
Pertim çıkmış durumda şu an
Yasak değil mi canım ??

Bende dön dön 3te uyudum 7de uyandm uzanıyorum öyle. Uykumuz kaçmaya hemen müsait top patlasa umrumda olmazdı benim.

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar

Vidasını iyi sıkıştırdımda sanırım eklem aparatları gevşek
O zaman geçmiş olsun, sağlam değil demekki.

Biraz kanamam oldu, üstüm kirlendi vs. Ama 2. Günde kanamam çok çok azaldı. Tahmin ettiğimden daha kolay toparlanıyorum.
Maşallah canım Allah'a şükür toparlayın tabii ne mutlu

Dinlenmeden harıl harıl temizlik yemek yapan arkadaşlar, işler yapılıyor ama sıkıntısı daha sonra çıkıyor, demişim...
Dinlene dinleme yapın, bırakın 2 gün değil 5 gün toz olsun önemli olan şu son zamanları rahat rahat geçirmek.

kızlar gunaydin uzun zaman oldu form'a giremiyorum o kadar bitkin halsiz hissediyorumki kendimi carsamba insallah sezeryan gunj almaya gideceğim. benim kramplar evde cosuyor nst de cikmiyor kafam allak bullak varmi boyle olan

Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…