- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.941
canım Allah kolaylık versin bugün bebeğine kavuşuyorsun,sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşlh.Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadim şuan gözümden uyku akiyor. 1 saat sonra hastaneye doğru yola çıkacağız, bugün Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum. Darısı sizlerin başına, doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı. Bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin.
İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.
hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah :)Günaydın güzel hamiş anneler. Dün normal doğum için geldik ama bazı sorunlardan dolayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum. Rabbim geri kalan bütün halisleri bir avazda doğurmayı nasip etsin. Dualarınız için çok teşekkür ederim...
Naptin sancilar devam ediyor mu?
Aaa pardon cnm yanlis etiketledim B Bugunneselibirgun di galiba uyku sersemi kusura bakma. Bu saatte acligima uyaniyorum
Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadim şuan gözümden uyku akiyor. 1 saat sonra hastaneye doğru yola çıkacağız, bugün Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum. Darısı sizlerin başına, doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı. Bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin.
Bence hazırlasan iyi olur canım nolur nolmaz artık son evredeyizKızlar şuan sancim yok çok şükür... ama ağrılarım var. Dünkü ağrı çok fazlaydı.
Eşimde 3 e kadar uyuyamadı. Artık uyu ben bişey olursa uyandırırım dedim..
Sanırım bugün en azından hastane çantamı hazirlicam.
Tek başıma yapmak yorar mi bilmiyorum.
Ama bebeğin en azından temiz kıyafeti olsun bari napayım...
Bir arkadaşımı cagirsam mi ki.
Zaten çok biseyi yok. 4 tane hastane çıkışı var.
Bir-kac takım 4 tane citcitli var ama hepsi şimdi ona olmaz zaten
2500 tu canmKızlarrr 35 hafta doldugunda bebekleriniz kaç kg idi? Bugun kontrole gidicem de
Uzme canim kendini. Evet maddi imkanlar onemli ama bence bir cocuga verebilecegin en buyuk sey mutlu huzurlu bir aile ortami, iyi ahlak. Bi sure elindekileri kullanirsin yavas yavas alirsin. Hem bebisler kismetleriyle gelirmis.Kızlar dün kv ye gittik şehir dışından misaifr geldi
Aldıklarını verdi.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama
Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...
Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum yatağa. sen hepsini görmemiştin dedim eşime. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv.
Dünden beri çocuğun biseyi yook diye stresleniyorum. Dün bays kızdım gerçi.
Ama
Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.
Dün işte bahsediyorum bir yandan çocuğumuz olması iyi bir yandan kötü. Herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister dedim. Biz sunamicaz mi konuştu.
En azından çalışsaydım daha farklı olurdu ya da kenarda birikimimniz olsaydı.
Eee napacaksın şimdiDoktoru kil payi kacirdim doguma girdi
Günaydın güzel hamiş anneler. Dün normal doğum için geldik ama bazı sorunlardan dolayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum. Rabbim geri kalan bütün halisleri bir avazda doğurmayı nasip etsin. Dualarınız için çok teşekkür ederim...
İçini ferah tut. Çocuk nasibiyle gelir derler bu söz çok doğru. Hiç bilmediğin bi yerden kapı açar Allah. Kulunu yaratan rızkını göndermez mi. Hayat sürprizlerle dolu. Zor bir süreçten geçiyor olabilirsin ama eşinin sevgisi ve evladın her şeye değer. Sabrın sonu selamet.Kızlar dün kv ye gittik şehir dışından misaifr geldi
Aldıklarını verdi.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama
Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...
Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum yatağa. sen hepsini görmemiştin dedim eşime. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv.
Dünden beri çocuğun biseyi yook diye stresleniyorum. Dün bays kızdım gerçi.
Ama
Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.
Dün işte bahsediyorum bir yandan çocuğumuz olması iyi bir yandan kötü. Herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister dedim. Biz sunamicaz mi konuştu.
En azından çalışsaydım daha farklı olurdu ya da kenarda birikimimniz olsaydı.
Üzülmek hemde streslenmek diyelim...Uzme canim kendini. Evet maddi imkanlar onemli ama bence bir cocuga verebilecegin en buyuk sey mutlu huzurlu bir aile ortami, iyi ahlak. Bi sure elindekileri kullanirsin yavas yavas alirsin. Hem bebisler kismetleriyle gelirmis.
İçini ferah tut. Çocuk nasibiyle gelir derler bu söz çok doğru. Hiç bilmediğin bi yerden kapı açar Allah. Kulunu yaratan rızkını göndermez mi. Hayat sürprizlerle dolu. Zor bir süreçten geçiyor olabilirsin ama eşinin sevgisi ve evladın her şeye değer. Sabrın sonu selamet.
Bekliyorum canim mecbur .Cunku hastane eve cok uzak.Sonra gelemem.Eee napacaksın şimdi
İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?