2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,bir çoğumuzun bugün kontrolü var.inşlh hayırlı haberlerle döneriz.
L lady8
N NARGIZA_DOVLET gözünüz aydın yawrularınızı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip olsun inşlh.
canım Allah kolaylık versin bugün bebeğine kavuşuyorsun,sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşlh.

hayırlı olsun kızlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah :)

Günaydın kızlar

fatma_sibel canım güzel haberlerini bekliyoruz

Olivia01 canım şu an daha iyiyim sanırım yokluyo bebiş yakındır gelmesi sabaha kadar uyumadım sabahta 7 de küçük oğlum uyandı şimdi onunla oturuyoruz sürekli ortalığı dağıtıyor ağrımımı çekeyim ona mı bakayım bilemiyorum

Bebekte sürekli toplanıp duruyo o zaman da belimde ağrı oluyo hayırlısı olsun artık

N NARGIZA_DOVLET canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini

Naptin sancilar devam ediyor mu?

Aaa pardon cnm yanlis etiketledim B Bugunneselibirgun di galiba uyku sersemi kusura bakma. Bu saatte acligima uyaniyorum

Kızlar şuan sancim yok çok şükür... ama ağrılarım var. Dünkü ağrı çok fazlaydı.
Eşimde 3 e kadar uyuyamadı. Artık uyu ben bişey olursa uyandırırım dedim..

Sanırım bugün en azından hastane çantamı hazirlicam.
Tek başıma yapmak yorar mi bilmiyorum.
Ama bebeğin en azından temiz kıyafeti olsun bari napayım...
Bir arkadaşımı cagirsam mi ki.
Zaten çok biseyi yok. 4 tane hastane çıkışı var.
Bir-kac takım 4 tane citcitli var ama hepsi şimdi ona olmaz zaten

Hadi hayırlısı canım..
Allah kolaylık versin...

Bence hazırlasan iyi olur canım nolur nolmaz artık son evredeyiz

Kızlar dün kv ye gittik şehir dışından misaifr geldi

Aldıklarını verdi.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama

Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...

Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum yatağa. sen hepsini görmemiştin dedim eşime. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv.
Dünden beri çocuğun biseyi yook diye stresleniyorum. Dün bays kızdım gerçi.
Ama
Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.

Dün işte bahsediyorum bir yandan çocuğumuz olması iyi bir yandan kötü. Herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister dedim. Biz sunamicaz mi konuştu.
En azından çalışsaydım daha farklı olurdu ya da kenarda birikimimniz olsaydı.

Uzme canim kendini. Evet maddi imkanlar onemli ama bence bir cocuga verebilecegin en buyuk sey mutlu huzurlu bir aile ortami, iyi ahlak. Bi sure elindekileri kullanirsin yavas yavas alirsin. Hem bebisler kismetleriyle gelirmis.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım. Aynı zamanda geçmiş olsun.

İçini ferah tut. Çocuk nasibiyle gelir derler bu söz çok doğru. Hiç bilmediğin bi yerden kapı açar Allah. Kulunu yaratan rızkını göndermez mi. Hayat sürprizlerle dolu. Zor bir süreçten geçiyor olabilirsin ama eşinin sevgisi ve evladın her şeye değer. Sabrın sonu selamet.

Uzme canim kendini. Evet maddi imkanlar onemli ama bence bir cocuga verebilecegin en buyuk sey mutlu huzurlu bir aile ortami, iyi ahlak. Bi sure elindekileri kullanirsin yavas yavas alirsin. Hem bebisler kismetleriyle gelirmis.
Üzülmek hemde streslenmek diyelim...
Kimseden bişey istemiyorum...
Ama bana sonra bu çocuğa biz az şey yapmadık diye konuşmasınlar. Önerilerini baskılarını kendilerine saklasınlar.
Anca benim bu süreçte hazır cevap olmam gerekiyor ki bana bulaşmasınlar hakları da yok zaten.

Düşünüyorum da kv herşeyin en uygunu olsun diye kendini yırtıyor hem evlilige hazırlık aşamasına hemde kayinbabam bir tane beşik aldı bebeğe o aşamada. Işleri bir ya.
Kaç paralık evine masraf yapıyor.
Hani onlar bu kadar bolluktauken niye sıkıntı çekiyoruz.

Eşimde öyle diyor canım
Nasibiyle gelir diye ama nasibi icin çalışıyor çalışıyor hala elinde nakiti yok.
Fuzuli harcadığımız yani benim bildiğim hiçbişey yok.
Bir sigarasi var

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu nasıl peki?senin de bebişin kilosu düşüktü diye hatırlıyorum. Bi de sancı nasıl oluyor karın ve belden mi geliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…