- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.981
Of cidden çok uzun. Bana da bir satıcı 2 ay demişti , geneli böyle heralde1 bucuk ayKargo geri dönmüş filan daha dun elime ukasti . @zeyneppk da yaptirdi onun ki bayramdan once teslim edildi.
eşinin üzerine gitme derim yapmıolarsa benim ailem yapmıo die zaten kendi üzülürdür sende parçalama için.Allah denk getirir.. Dua et bol bol..onların ayıbı.yine ebesi bişiler almış bizim ebenin birinin aylık maaşı var eşinden kalma.iide alıo evi kira mirada değil.kadın iki tane naylonsu elbise almış sıradan bi dükkandan.hediye alıpda götürülmez ele bile oderece.başka bişe yok.bende tabiki giydirmicem.onamı kaldı benim kızım.ve gittikçe her işini eşime yaptırır kimse kapısını çalmaz diğer torunları byramda anca gelir 1 2 saat.neyse bu bayram küs döndük artık tak etti.1 2 saat gelen torunlarına gülüm balım.biz yeni araba aldık onun lafını etti onların yanlarında.eşimde herkes dağılınca dedi diceni çıktık gittik.kalabalık bari yapmasın en iisi.haketmio sonuçta
Benim ilk doğumunda bebek son ana kadar kanala girmedi, doğum anında ittirerek girmesini sağladılar. Son ana kadar da normal doğum için çabaladı doktorum ve öyle de oldu. Daha şimdiden kanala girmedi diye sezeryana yönlendiren doktorlar kolayına geldiği için öyle yapıyordur, siz kararlı olduğunuzu onlara hissettirin.kızlar bebişleriniz doğum kanalına girmiş mi? artık bu haftalarda girmesi gerekiyormuş sanırım, benim ki de girmemiş yukarılardaymış hala. böyle durumlarda doktorlar sezeryana yönlendiriyor. aslında hareket egzersiz vs. de yapıyorum ama..böyle durumda olanlar var mı?
Bugün kontrolü olan bütün arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah
Üzerimde bi enerji var bi sürü iş yaptım sabah sabah kahvaltımızı yapalım evi sil süpür yapıcam ev berbat geldi geceden beri gözüme
İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.
Getirmemisler ama evde olmadığımi iddia etmisler ki imkansiz is yeri adresi verdim kapali degil ki hic.Ama hic cikmamis kargo .Kadin odedi o masrafi tekrar yolladi 10 tl verdim.kırık falan değil demi niye geri donmuski
Öyle canim maalesef hatta dogum yapcam gelmedi diye kac kere msj attim.Of cidden çok uzun. Bana da bir satıcı 2 ay demişti , geneli böyle heralde
B Bugunneselibirgun canim bende kızımda hiç bir şey almadık doğdukdan sonra kv bir sürü hediye gelicek dedi, hediyede elbise aldı her gelen asadıce 1-2 yaş için oda, hiç bir şeyi yoktu, bende cok özülüyordum işte, ama annem hepsini biz hal edicez merak etme dedi ve beşik bekek arabası kiyafet banyok takimi canta bataniye bir sürü kiyafet gibi coğu şeyni aldı sağ olsunlar, sonra babanem yorgan yastık yatak uyku takımıni aldı, halaları teyzesi da biraz kiyafet bebek için gerekli şeyler vs az az güclerinin yetiği kadar bişeyler aldılar işte sonra da ne gerekdiyse kendim eşimle haftada 1 gün gidip butun gerekcelerni hatırlayıp alıyorduk yani kirki cıktığında her şeyi eksiksiz vardı Tabi buyuk coğunluğu sağ olusunlar annemler aldı ama sonuc olarak bir şekilde hal oldu. Yani bebek gercekden rıskıyla geliyor merak etme.
Canım ağrı olması normal yorduysan kendini bendede oldu valla apar topar çantamı süsleri paketledim şükür iki gündür daha iyiyim. Sende hazırla cnm ne olur ollmaz valla ufagim 37+0 da geldiKızlar şuan sancim yok çok şükür... ama ağrılarım var. Dünkü ağrı çok fazlaydı.
Eşimde 3 e kadar uyuyamadı. Artık uyu ben bişey olursa uyandırırım dedim..
Sanırım bugün en azından hastane çantamı hazirlicam.
Tek başıma yapmak yorar mi bilmiyorum.
Ama bebeğin en azından temiz kıyafeti olsun bari napayım...
Bir arkadaşımı cagirsam mi ki.
Zaten çok biseyi yok. 4 tane hastane çıkışı var.
Bir-kac takım 4 tane citcitli var ama hepsi şimdi ona olmaz zaten
Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadim şuan gözümden uyku akiyor. 1 saat sonra hastaneye doğru yola çıkacağız, bugün Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum. Darısı sizlerin başına, doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı. Bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin.
Herşey hallolur canım merak etme önemli olan sevgi saygı huzur. Sanki bizim onlarca kıyafetimiz mi varmış. Ben yine de çok mutlu bi bebeklik geçirmişim. Zaten bebek anlamıyor ki ne giydim ne yedim içtim diye :)Alalım şansını rizkini arttirsin canım...
Ne güzel herşey denk gelmiş....
Bende hep ihtiyaç olacak şeyleri söyledim zaten ama nasip olduğu kadar diyelim
Günaydın güzel hamiş anneler. Dün normal doğum için geldik ama bazı sorunlardan dolayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum. Rabbim geri kalan bütün halisleri bir avazda doğurmayı nasip etsin. Dualarınız için çok teşekkür ederim...
Maşallah canım bana kilosu gayet iyi geldi 1-2 hafta erken gelirse zayıf olmaz en azından :)Kızlar konteolden geldim bugun tam 37 yiz bebegm 2993 gr olmus doktor tombik bi bebek dedi. Normal dogum dusunen biri icin tombik olmasi pekte iyi degil benceçatı muayenesi yapmadi ben yapar diye dusunuodum. 39da yapcam bole tombik olursa 38dede yani haftaya da yapabilirim dedi. Kanala girmemis girseymis ultrasonda yuzu tam gorunmezms benmki gorunuomus. Ama bu haftalarda girer zaten dedi
Zaten 3ü geçmesi bile yeterli canım maşallah paşaya :)45 dk gecikmeli de olsa oglusumu gördüm. Bu kez poz verdi elini yana açtı. Cok sukur iyiymis biraz kilosu az .3 ü kesin gecer ama 3 bucuga ulasir mi bilmiyorum dedi. Nst de normal cikti .Bizde durumlar boyle kizlar .
En son ne zaman gittin doktora canim. Hangi pozisyondaydi?hıçkırın benimde aşağıda canım ama aşağıda binik hareketlerde oluyor ve sağ kaburgama doğru sivri sivri darbeler alıyorum bunları göbek deliğimin ordada hissediyorum.ondan tam anlayamadım :)
Canım kilosu gayet iyi benceKızlar konteolden geldim bugun tam 37 yiz bebegm 2993 gr olmus doktor tombik bi bebek dedi. Normal dogum dusunen biri icin tombik olmasi pekte iyi degil benceçatı muayenesi yapmadi ben yapar diye dusunuodum. 39da yapcam bole tombik olursa 38dede yani haftaya da yapabilirim dedi. Kanala girmemis girseymis ultrasonda yuzu tam gorunmezms benmki gorunuomus. Ama bu haftalarda girer zaten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?