2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım esimi n üstüne gitmicem zaten.
Onlar yapsın yapmadilar demedim hiç ona.
Sabah özür diledim elinden gelenin en iyisini yaptigina güveniyorum iyi bir bana olcaksi n gibi cumlelerle ..

kızlar bebişleriniz doğum kanalına girmiş mi? artık bu haftalarda girmesi gerekiyormuş sanırım, benim ki de girmemiş yukarılardaymış hala. böyle durumlarda doktorlar sezeryana yönlendiriyor. aslında hareket egzersiz vs. de yapıyorum ama..böyle durumda olanlar var mı?

Kızlar konteolden geldim bugun tam 37 yiz bebegm 2993 gr olmus doktor tombik bi bebek dedi. Normal dogum dusunen biri icin tombik olmasi pekte iyi degil bence çatı muayenesi yapmadi ben yapar diye dusunuodum. 39da yapcam bole tombik olursa 38dede yani haftaya da yapabilirim dedi. Kanala girmemis girseymis ultrasonda yuzu tam gorunmezms benmki gorunuomus. Ama bu haftalarda girer zaten dedi

merhaba kızlar ben geldim kontrolden kilosunu yine söylemedi bpd ac haftasıyla uyumluymuş. nst çekildi sancı 18 19 çıktı hep. 2 hafta sonra tekrar çağırdı sonra haftada bire düşecekmiş.

Benim ilk doğumunda bebek son ana kadar kanala girmedi, doğum anında ittirerek girmesini sağladılar. Son ana kadar da normal doğum için çabaladı doktorum ve öyle de oldu. Daha şimdiden kanala girmedi diye sezeryana yönlendiren doktorlar kolayına geldiği için öyle yapıyordur, siz kararlı olduğunuzu onlara hissettirin.

Doğum enerjisi olmasın canım o :) dikkat et çok yorma kendini , doğuma yakın Allah tarafından doğum enerjisi gelirmişya insana ..

B Bugunneselibirgun canim bende kızımda hiç bir şey almadık doğdukdan sonra kv bir sürü hediye gelicek dedi, hediyede elbise aldı her gelen asadıce 1-2 yaş için oda, hiç bir şeyi yoktu, bende cok özülüyordum işte, ama annem hepsini biz hal edicez merak etme dedi ve beşik bekek arabası kiyafet banyok takimi canta bataniye bir sürü kiyafet gibi coğu şeyni aldı sağ olsunlar, sonra babanem yorgan yastık yatak uyku takımıni aldı, halaları teyzesi da biraz kiyafet bebek için gerekli şeyler vs az az güclerinin yetiği kadar bişeyler aldılar işte sonra da ne gerekdiyse kendim eşimle haftada 1 gün gidip butun gerekcelerni hatırlayıp alıyorduk yani kirki cıktığında her şeyi eksiksiz vardı Tabi buyuk coğunluğu sağ olusunlar annemler aldı ama sonuc olarak bir şekilde hal oldu. Yani bebek gercekden rıskıyla geliyor merak etme.

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Kaç kilo doğdu?

kırık falan değil demi niye geri donmuski
Getirmemisler ama evde olmadığımi iddia etmisler ki imkansiz is yeri adresi verdim kapali degil ki hic.Ama hic cikmamis kargo .Kadin odedi o masrafi tekrar yolladi 10 tl verdim.
Of cidden çok uzun. Bana da bir satıcı 2 ay demişti , geneli böyle heralde
Öyle canim maalesef hatta dogum yapcam gelmedi diye kac kere msj attim.

Dogum yapan arkadaslar Allah anali babali buyutsun ins, darisi bize olsun..

Bugun kontrolu olanlardan biride benim ins kizimi gorucem dr um nobetciymis bu yuzden aksam gidicez ins hersey guzel cikar, hepimizde guzel haberler aliriz..

Inşallah canım bizimde öyle olur...

Canım ağrı olması normal yorduysan kendini bendede oldu valla apar topar çantamı süsleri paketledim şükür iki gündür daha iyiyim. Sende hazırla cnm ne olur ollmaz valla ufagim 37+0 da geldi

Günaydın canım, Allah yardımcın olsun. Kendine gelip müsait olunca bizi haberdar etmeyi unutma kuzum , bizde sabırsızlıkla bekliyoruz çünkü. Ay burda aile gibi olduk gerçekten yaa, sanki kardeşim doğuruyo gibi oldum bak şimdide

Alalım şansını rizkini arttirsin canım...
Ne güzel herşey denk gelmiş....
Bende hep ihtiyaç olacak şeyleri söyledim zaten ama nasip olduğu kadar diyelim
Herşey hallolur canım merak etme önemli olan sevgi saygı huzur. Sanki bizim onlarca kıyafetimiz mi varmış. Ben yine de çok mutlu bi bebeklik geçirmişim. Zaten bebek anlamıyor ki ne giydim ne yedim içtim diye :)

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Maşallah canım bana kilosu gayet iyi geldi 1-2 hafta erken gelirse zayıf olmaz en azından :)
Aramızda 1 gün var ve benim bebeğim 3.400 gr

45 dk gecikmeli de olsa oglusumu gördüm. Bu kez poz verdi elini yana açtı. Cok sukur iyiymis biraz kilosu az .3 ü kesin gecer ama 3 bucuga ulasir mi bilmiyorum dedi. Nst de normal cikti .Bizde durumlar boyle kizlar .
Zaten 3ü geçmesi bile yeterli canım maşallah paşaya :)

hıçkırın benimde aşağıda canım ama aşağıda binik hareketlerde oluyor ve sağ kaburgama doğru sivri sivri darbeler alıyorum bunları göbek deliğimin ordada hissediyorum.ondan tam anlayamadım :)
En son ne zaman gittin doktora canim. Hangi pozisyondaydi?
Kontrolün ne zaman bir de :)

Canım kilosu gayet iyi bence
Benim de dün 3100 gramdi ama doktor tombik falan demedi normal dedi haftasıyla uyumlu
4 kg a sorun olmuyor normal içn öyle biliyorum o yüzden canını sıkma:)
1 haftada 300 gram daha alır dedi haftaya doğum zaten 3 buçuk civarı olur en fazla dedi merak ediyorum bakalım kaç kg gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…