2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamiş olmaktan oluyo bunlar hepbenim kız birazdan göbek deliğimden çıkacak sanırım elleriyle itiyor canımı yakıyor şuan
Oyy fıstık maşallah ona. Muhtemel açılmıştır annesi benimki de açken depar atıyor ne sağ ne sol yatamiyorum huzursuz gibi oluyor. Bu saatte de herkesxyatiyor bir kase süte cornflex atıp yiyiyorum acligimibl bastirsin diye yoksa uyutmuyor

Günaydın kızlar gece hiç uyuyamadim şuan gözümden uyku akiyor. 1 saat sonra hastaneye doğru yola çıkacağız, bugün Allah'ın izniyle kızıma kavuşuyorum. Darısı sizlerin başına, doğum yapan arkadaşlar olmuş gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı. Bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin.

Şimdiden bizi fıldır fıldır oynatıyorlar bakalım sıpalar

kızlar bebeğinizin pozisyonunu nasıl anlyorsunuz ben anlamıyorum.bi yeri çok şişiriyor mesela orası neresi poposumu dizimi
dönüp dönmediğini nasıl anlarım
Benim ki de makat gelis ayaklariyla tekmeyi genelde sag asagidan vuruyo basi da tam diyafram in altinda diye dusunuyorum en son gittigimde oyleydi hic yonde değiştirmedi

Günaydın güzel hamiş anneler. Dün normal doğum için geldik ama bazı sorunlardan dolayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum. Rabbim geri kalan bütün halisleri bir avazda doğurmayı nasip etsin. Dualarınız için çok teşekkür ederim...

kaynarca yüzyıl canım

canım uyku tutmaz tabi gün geldi çattı darısı basimiza inşallah Rabbim saglikla bebegine kavuşmayı nasip etsin inşallah

Amin. Güle güle büyütün bebeğinizi.. Geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah... doğum sonrası iyiyiz mesajını bekliyoruz .Allah'a emanet ol.

Herkese günaydın,

Sabah sabah kasıla kasıla uyandım..yalancı doğum sancıları bunlar, alıştırmalar.

Allah'ım hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin..gün geçtikçe yaklaşıyoruz artık.
Bacağımın arka kasları kasılmış magnezyum aldım iyi gelir umarım hala acıyor.

Ayy insallahhhhh. Hepimiz pırt pırt dogururuz ins.kolay kolay

Ne marka kullandn canm secerken neye dikkat etmeliyim alıyım dedm ama bilemedm
Canım markadan çok doktorum damakli olmasını tavsiye etmişti ben damakli silikon emzik aldım
Bi de bazı bebişler emzik seciyor her emzigi almıyor

Maşallah gözünaydin canım allah analı babalı büyütsün:)
Canım sağ salim kucağına alirsin inşallah bebişini güzel haberlerini bekliyoruz ❤
Maşallah gözünuzaydin allah analı babalı büyütsün

Çok sevindim canim allah analı babalı büyütsün inşallah :)
İlk normal doğum haberini de almış olduk sayende :)
Hayırlısı öyleymiş canım bebek ve sen iyiysen sorun yok
Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Günaydın kızlar
Akşam dişim çok ağrıyordu kulağıma vuruyor ağrısı, minoset içtim biraz hafiflemişti uyudum gece 3te bi uyandım ağrıdan ağladım resmen. Yoğurt yedim soğuk olduğu için sanırım hafifledi biraz 4 gibi tekrar uyumuşum şimdi yine ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…