2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karpatya0180 canım nasıl oldun doğumun nasıl geçti toparlandinmi

Karpatya0180 canım nasil oldun doğum oldu mu nasıl geçti bebişin nasıl ? Toparlanınca haber et merak ettim
kizlar Allah razi olsun merak etmissiniz cok sukur evimize geldik pasamla. bir sıkıntımız yok sagliksal. sadcee sezaryen sonrasi agrilar zorluklar ve sut gecikmesi stresi cidden zormus. mama verdik kan sekeri düştü o insani uzuyor gercekten sirf sut icin bile normal dogum yapin imkaninkz varsa. hepimize dua ettm rabbnm insallah kabul eder sag salim aliriz kucaklara:)

Allah yardimcin olsun canim güzel haberlerini bekliyoruz...
Güle güle büyüt oglusunu canim. Hayirli uğurlu bir evlat olsun

Hayırlı olsun canım..
Allah bebeğine sağlık sıhhat mutluluk huzur versin
Bu streslerden de tez zamanda kurtul inşallah.
Allah yardımcın olsun.

Eşimde öyle diyor canım
Nasibiyle gelir diye ama nasibi icin çalışıyor çalışıyor hala elinde nakiti yok.
Fuzuli harcadığımız yani benim bildiğim hiçbişey yok.
Bir sigarasi var
Belli mi olur belki maaşı artar. Çevremde hep böyle örnekler gördüm. İnsanlara da çok güvenmemek lazım. Hediye bir şeyler alıyorlarsa alsınlar. Almıyorlarsa canları sağ olsun. Ne yazık ki kimse sözünde durmuyor. Beklentiye girmek kişinin kendisini üzüyor.

kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba.bebeğinizin pozisyonunu anlayabiliyomusunuz.benimki baş aşağı döndü mü dönmedi mi merak ediyorumda
Bende bu sorunun cavabini arıyorum, nersi kafası neresı poposu neresi eli kola anlıyamıyorum bir türlü.

Bilmiyorum canım dediğimiz gibi nasip artık ama
Artsada kaynvalidemlere yarıyor

Işleri bir çünkü.

Urmicca canım benimki baş geliş pozisyonda ayaklarını sürekli kaburgalarımda hissediyorum orayı tekmeliyor ordan anlıyorm
Bazen el ya da ayak dirseğini hissediyorum onu itiyor havaya kalkıyor dokunuyorum da çok canımı acıtıyor ama o hareketi
Mesela hıçkırıklari genelde aşağıda oluyor
Önceden basi yikardaydi hıçkırıklari da yukarı da oluyordu
Ama mesela geçen gün hıçkırıklari ortada hissettim tekrar döndü sandım meğer dönmemis doktor da çok sıkıştı artık dönemez dedi
Yani 2 3 haftadır aynı pozisyonda

Eşimde öyle diyor canım
Nasibiyle gelir diye ama nasibi icin çalışıyor çalışıyor hala elinde nakiti yok.
Bir sigarasi var
sigarada az değil ama canım..İnşallah bırakır.bebeğin nasibi o belki..mesele benim eşim nişanlıyken bıraktı sigara masrafonı gezip eğlenmek için harcıyorduk şimdide bebeğimize harcıyoruz.. hediye işine gelirsek.bana görümcem aynısını yaptı.cinsiyet balonu patlatmak için 6. aya kadar bekledik netleşsin die.hadi cinsiyeti söleyin bişe alamıoz hadi cinsiyeti ne bişe alamıom söleyin artık vs vs.ala ala halasının kuzusu önlüğü 101den kavçuk bi ayakkabı.bi tane don bi tanede çitçitlı tütlü atlet 3 tanede normal atlet.iki tanede yastık kılıfı 3 tane eldiven.neyse bişe demedik.öle demesi değil aşacam edecem.10 hastane çıkışı var onu gösterdim hala bana bunh al die msj attım kaç kez tamam dedi yok ben atlet eldiven alamıom heralde.ve bi tanr yiğeni olcak yokmu parası vaar starbucktan günlük kahve içer hergün cafede falan.millet evde saçına fön çeker yapar.buarife gecesi kuaförde çektirir mesela bi örnek.sabaha fön mü kalır hayır.bu nedemek boş muhabbet demekkk.Allah kimseye muhtaç etmesinn.Şimdide herkesin içinde saf saf insanı sinir edio ismi ne olcak bilmemne.cinsiywti 6 ay sakladılar ismide 9 ay saklarlar dedi.bende 6 ay saklamadık 6 ay sonra oğrendik dedim ters bi şekilde.ismi sölemicez bize kalcak dedim.süpriz olsun dedi.o kadar cins biri ki Allah tan bitane.eşimin 3 yaş büyük ablası o da çok sinir olur her hareketine

Son düzenleme:
Eşimde öyle diyor canım
Bir sigarasi var
Canım benim üzülme inan kısmetiyle geliyor. Benim eşimin çok güzel bi işi vardı ama çıkartıldı ailelere de söylemedik üzülmesinler diye, eşim hamile olduğumu öğrendiğimde işsizdi. 6.ayımda işe girebildi. 6 ay hep ağladım hep mutsuzdum. Sonra bi baktım kızımın fazla fazla eşyası olmuş. Annane, babanne, dayı benim arkadaşlarım o kadar çok şey aldılar ki. Ve hepsi de şansıma kafasına göre almayıp bana sordu ihtiyaç neyse onu alalım diye, bakım çantasını bi arkadaşım aldı, bebek bakım ürünlerini başka bi arkadaşım, kıyafetlerini annem, benim geceliğim pijamam sütyenim vs görümcem bebek arabasını kayınvalidem beşiği ve dolabı babam. Ve eşimin işsiz olduğunu bilmeden aldı çoğu. O kadar çaresiz napıcam ben derken hepsi eşimin işe girdiği ayda oluverdi. O kadarki rüyalarımda çocuğuma pişik kremi anlamadığım için çocuğun pişik olduğunu görüp ağlayarak uyanıyordum. Kalan ufak tefekleride biz hallettik kenara para bile attık diyebilirim. Kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler ya öyle oldu, en çaresiz anımda hem tüm ihtiyaçları giderildi hem eşim işe girdi.
Şimdi görenler çok şanslı bebek herşeyi var diyorlar, kıyafetlerini çok almışsınız giydiremezsin diyorlar.
Umarım sizinde düzelir, ki önemli olan bebeğin ve senin mutluluğun huzurunuz. Biliyorum zor ama kıyafet o bu olmasada idare ediliyor.

Alalım şansını rizkini arttirsin canım...
Ne güzel herşey denk gelmiş....
Bende hep ihtiyaç olacak şeyleri söyledim zaten ama nasip olduğu kadar diyelim

N NARGIZA_DOVLET Karpatya0180 Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı byütmek nasip etsin gözünüz aydın darısı bize İnnşallah.. Muaynesi olacak arkadaşlar güzel haberler alalım İnşallah benim randevhsa öğleden sonra :)

Bizimkilerde öyle canım.
Ki eşimde onlardan bekliyodu
Çünkü işleri paraları bir.
Böyle ortada kalması belki daha iyi olur..
Anlar biseyleri.

Bende terslicem kimseye emrivaki yapmadım şunu bunu al diye...
Alcam yapilcak edilcek diye konuşuldu.
Gördük ne yapıldı..

canım eve çıkınca süt gelir evet benimde 2 gün gelmiyor hurma humana bol su ile sit geliyor ..
hayırlı olsun canım pasani sağlıkla büyüt inşallah

eşinin üzerine gitme derim yapmıolarsa benim ailem yapmıo die zaten kendi üzülürdür sende parçalama için.Allah denk getirir.. Dua et bol bol..onların ayıbı.yine ebesi bişiler almış bizim ebenin birinin aylık maaşı var eşinden kalma.iide alıo evi kira mirada değil.kadın iki tane naylonsu elbise almış sıradan bi dükkandan.hediye alıpda götürülmez ele bile oderece.başka bişe yok.bende tabiki giydirmicem.onamı kaldı benim kızım.ve gittikçe her işini eşime yaptırır kimse kapısını çalmaz diğer torunları byramda anca gelir 1 2 saat.neyse bu bayram küs döndük artık tak etti.1 2 saat gelen torunlarına gülüm balım.biz yeni araba aldık onun lafını etti onların yanlarında.eşimde herkes dağılınca dedi diceni çıktık gittik.kalabalık bari yapmasın en iisi.haketmio sonuçta

Günaydın kızlar, güzel haberlerle gelin inşallah. Doğum yapan arkadaşlarada allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah.

hıçkırın benimde aşağıda canım ama aşağıda binik hareketlerde oluyor ve sağ kaburgama doğru sivri sivri darbeler alıyorum bunları göbek deliğimin ordada hissediyorum.ondan tam anlayamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…