2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben bundan aldım canım ama henüz yerleştirmedim. umarım kullanışlı olur.
Kızlar ben ikeadan bu 6 lı düzenleyiciden 2 tame aldım çekmecelerini düzenledim.benim emzirme malzemelerim onun şampuanları gibi şeyleri en küçüklerine koydum elime alıp gittiğim yere tek seferde taşırım diye. Çok güzel oldu. Odamızın son hali bitince buradan paylaşırım resimlerini inş.

Evet bugun benim dr da soyledi bu haftalarda yuzu gorunen bebek nadirdir diye .Bizimki de yukarida .
Sağol canım güle güle kullan bende çiçekli istiyorum ama çiçekleri daha az olabilir tek tarafta 2-3 tane gibi
Canim benimki şal uzerine olcak 2 3 çiçekle de denedim adam yaparken hic görünmedi.

bende örgü sepet yaptırdım bebek bakim ürünleri elimin altında olsun diye

Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki

Ben yaptırmadım.
Ama bir arkadaşımla sözleştik .
Gidicez deniz kenarına. Orda birkac poz cekicez
Kendime kıyafet ayarladım

Oğlanın giysilerinden koydum.
Iste bir-kac çekim sadece.

Bu da güzelmis canim düşünebilirim.
Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
Evet biz alcaz .Bebek icin hazırladığım oda kokusundan da götürcem .Terrarium düşünmüştüm ama odasinda 2 3 tane var .Ozel bir sey yaptırmak istiyorum.Bir de esimi tedavi eden dr a hediye alcaz .Hamile kalinca tatli alip gitmistik .Bebekle de ziyarete bekliyor.

ben netten baktimda genelde yumusama olduktan bir hafta icerisinde acilma basliyormus bide size sorayim bakim dedim benim kizda dogum pozisyonunda kafasi sola bakiyomus ama o dogana kadar cok kez degisir dedi.rahimde iyi durumdaymis.enfeksiyon filan yokmus temiz cikti.cati muayeneside ilk olmasina ragmen kolay gecti insallah dogumda oyle kolay olur.

Güzel hediye bulursan bana da haber ver canım ne alınır ki zaman da az kaldı kişiye özel yaptırsak.

Eşimde öyle diyor canım
Nasibiyle gelir diye ama nasibi icin çalışıyor çalışıyor hala elinde nakiti yok.
Fuzuli harcadığımız yani benim bildiğim hiçbişey yok.
Bir sigarasi var
Acaba eşin eksikleri babasına söylese bişeyler yapmaz mı kp? Kv bilmeden karışmadan.

Cnm ben de çok istiyorum ama serklajlı olduğum İçin o kadar vakit kaybedemem dışarda.yenidoğan çekimi yaptıracağım o yüzden Allah nasip ederse. Doktora hediyeye gelince kendisine ayda 800 lira ödüyorum 7/8 Aydır.doğumda da 6600 ödücem.bu paralarla alsın kendine ne istiyorsa

Kızlar göğüs pedi hangi marka aldınız? ben kraft jelli olandan almıştım bikaç tane de kullandım süt fazla aktığında. emiciliği güzel ama biraz fazla terletiyo gibi. başka marka denemediğim için bilmiyorum belki hepsi aynıdır. bu sefer lansinoh sipariş verdim 100lü. umarım güzel çıkar

Oglumda cok cesit denedim lansinoh iyi geldi yuzeyi daha genis emiciligide guzel onu kullanirim yine..

:) sende haklısın canım. Bende dış çekim yaptırmayacağım stüdyoda yapacağız eğer stüdyo da çekinebilecek kadar kalkabileceksen canım onu yapabilirsin eşinle bikaç poz da olsa. Neşem çekecek bizimkini. Siyah beyaz silüet çekimler hoşuma gidiyor benim.

Aynı durumdayız canım. Benim de bugün kontrolüm vardı, önce 2800 dedi sonra 3000 dedi kilosuna, iri bi bebek olacak dedi ama. Haftasına göre önde gidiyo dedi, haftaya geldiğinde anesteziyle de görüşürüz sezeryan randevusu için dedi ama ben 4 Temmuz’a randevu alabildim, doktorum da tamam dedi, 4 Temmuz’da gidip tarih alıcam bende. Sizin hastane özel mi devlet mi?

Biz amatorce olsada yaptik cnm esim yapti tripot vs ayarladik buda boyle bir poz oldu tamamen dogal..

Dr a hediye kismini bende dusunuyorum ama kendi dr umda dogum yapamazsam diye dogumdann sonra vermeyi dusunuyorum, onca ay gidiyorsun denk gelmezse dogumuna giremiyor malesef normal dogumda durum boyle ama sezeryanli arkadaslarin durumu farkli tabi..

Aslında istiyorum yenidoğan albümünde birkaç hamilelik pozu Da olsun ama kuaför makyaj giyinme gözümde büyüyor .neşemin stüdyosu bizim siteye de çok yakın bakalım,nasip kısmet.sen yaptırırsan haber ver mutlaka bana,belki gaza gelir gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…