- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.141
Sağol canım güle güle kullan bende çiçekli istiyorum ama çiçekleri daha az olabilir tek tarafta 2-3 tane gibi
Kızlar ben ikeadan bu 6 lı düzenleyiciden 2 tame aldım çekmecelerini düzenledim.benim emzirme malzemelerim onun şampuanları gibi şeyleri en küçüklerine koydum elime alıp gittiğim yere tek seferde taşırım diye. Çok güzel oldu. Odamızın son hali bitince buradan paylaşırım resimlerini inş.ben bundan aldım canım ama henüz yerleştirmedim. umarım kullanışlı olur.
Evet bugun benim dr da soyledi bu haftalarda yuzu gorunen bebek nadirdir diye .Bizimki de yukarida .Canım bana dediği tek şey
Rahmindeki çıkıntı çok güzel.
Dikişsiz dogurabilirsin
Bebeğe kilo aldırma tarzı konuştu.
Yok yumuşak yok bilmem ne demedi.
Doğum pozisyonu almış demişti ama burda biri kanala girince bebeğin yüzü gözükmez demiş.
Bizim oğlanın yüzü gozukuyodu
Canim benimki şal uzerine olcak 2 3 çiçekle de denedim adam yaparken hic görünmedi.Sağol canım güle güle kullan bende çiçekli istiyorum ama çiçekleri daha az olabilir tek tarafta 2-3 tane gibi
bende örgü sepet yaptırdım bebek bakim ürünleri elimin altında olsun diyeEki Görüntüle 2159518
Kızlar ben ikeadan bu 6 lı düzenleyiciden 2 tame aldım çekmecelerini düzenledim.benim emzirme malzemelerim onun şampuanları gibi şeyleri en küçüklerine koydum elime alıp gittiğim yere tek seferde taşırım diye. Çok güzel oldu. Odamızın son hali bitince buradan paylaşırım resimlerini inş.
Galiba benimkide o zaman yukarıdaymışEvet bugun benim dr da soyledi bu haftalarda yuzu gorunen bebek nadirdir diye .Bizimki de yukarida .
Canim benimki şal uzerine olcak 2 3 çiçekle de denedim adam yaparken hic görünmedi.
canimm saglikla gelsin insallahKızlar 25.06.2018 oğlum gelecek allahın izniyle..
Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
Aminn İnşallah canım hepimizinki İnşallah az kaldı çok şükür :)Hadi gözünaydin canım çok sevindim :)
Maşallah kilosu da çok iyi
Heyecanlı oluyor son kontroller
Sağlıcakla zamanında gelir inşallah annesi ☺
Bu da güzelmis canim düşünebilirim.Eki Görüntüle 2159518
Kızlar ben ikeadan bu 6 lı düzenleyiciden 2 tame aldım çekmecelerini düzenledim.benim emzirme malzemelerim onun şampuanları gibi şeyleri en küçüklerine koydum elime alıp gittiğim yere tek seferde taşırım diye. Çok güzel oldu. Odamızın son hali bitince buradan paylaşırım resimlerini inş.
Evet biz alcaz .Bebek icin hazırladığım oda kokusundan da götürcem .Terrarium düşünmüştüm ama odasinda 2 3 tane var .Ozel bir sey yaptırmak istiyorum.Bir de esimi tedavi eden dr a hediye alcaz .Hamile kalinca tatli alip gitmistik .Bebekle de ziyarete bekliyor.Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
ben netten baktimda genelde yumusama olduktan bir hafta icerisinde acilma basliyormus bide size sorayim bakim dedim benim kizda dogum pozisyonunda kafasi sola bakiyomus ama o dogana kadar cok kez degisir dedi.rahimde iyi durumdaymis.enfeksiyon filan yokmus temiz cikti.cati muayeneside ilk olmasina ragmen kolay gecti insallah dogumda oyle kolay olur.Canım bana dediği tek şey
Rahmindeki çıkıntı çok güzel.
Dikişsiz dogurabilirsin
Bebeğe kilo aldırma tarzı konuştu.
Yok yumuşak yok bilmem ne demedi.
Doğum pozisyonu almış demişti ama burda biri kanala girince bebeğin yüzü gözükmez demiş.
Bizim oğlanın yüzü gozukuyodu
Güzel hediye bulursan bana da haber ver canım ne alınır ki zaman da az kaldı kişiye özel yaptırsak.Bu da güzelmis canim düşünebilirim.
Evet biz alcaz .Bebek icin hazırladığım oda kokusundan da götürcem .Terrarium düşünmüştüm ama odasinda 2 3 tane var .Ozel bir sey yaptırmak istiyorum.Bir de esimi tedavi eden dr a hediye alcaz .Hamile kalinca tatli alip gitmistik .Bebekle de ziyarete bekliyor.
Acaba eşin eksikleri babasına söylese bişeyler yapmaz mı kp? Kv bilmeden karışmadan.Eşimde öyle diyor canım
Nasibiyle gelir diye ama nasibi icin çalışıyor çalışıyor hala elinde nakiti yok.
Fuzuli harcadığımız yani benim bildiğim hiçbişey yok.
Bir sigarasi var
Cnm ben de çok istiyorum ama serklajlı olduğum İçin o kadar vakit kaybedemem dışarda.yenidoğan çekimi yaptıracağım o yüzden Allah nasip ederse. Doktora hediyeye gelince kendisine ayda 800 lira ödüyorum 7/8 Aydır.doğumda da 6600 ödücem.bu paralarla alsın kendine ne istiyorsaHamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
Oglumda cok cesit denedim lansinoh iyi geldi yuzeyi daha genis emiciligide guzel onu kullanirim yine..Kızlar göğüs pedi hangi marka aldınız? ben kraft jelli olandan almıştım bikaç tane de kullandım süt fazla aktığında. emiciliği güzel ama biraz fazla terletiyo gibi. başka marka denemediğim için bilmiyorum belki hepsi aynıdır. bu sefer lansinoh sipariş verdim 100lü. umarım güzel çıkar
:) sende haklısın canım. Bende dış çekim yaptırmayacağım stüdyoda yapacağız eğer stüdyo da çekinebilecek kadar kalkabileceksen canım onu yapabilirsin eşinle bikaç poz da olsa. Neşem çekecek bizimkini. Siyah beyaz silüet çekimler hoşuma gidiyor benim.Cnm ben de çok istiyorum ama serklajlı olduğum İçin o kadar vakit kaybedemem dışarda.yenidoğan çekimi yaptıracağım o yüzden Allah nasip ederse. Doktora hediyeye gelince kendisine ayda 800 lira ödüyorum 7/8 Aydır.doğumda da 6600 ödücem.bu paralarla alsın kendine ne istiyorsa
Arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardi net çekildi gayet iyi Dr.muayenesi de gayet iyi geçti 3000 Gr olmuş tosbik bişey dedi Dr. Malûm sezeryanla olacağı için kilo 4e kadar yolu var nasil olsa dogumda zorlanacağın bir durum yok dedi...
10 temmuzda kısmetse dogum.4unde son kontrol ve anestezi uzmanı ile görüşme falan dedi acayip bir heyecan bastı beni sanki ilk doğumum offf stres sardı beni resmen
Biz amatorce olsada yaptik cnm esim yapti tripot vs ayarladik buda boyle bir poz oldu tamamen dogal..Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
Aslında istiyorum yenidoğan albümünde birkaç hamilelik pozu Da olsun ama kuaför makyaj giyinme gözümde büyüyor .neşemin stüdyosu bizim siteye de çok yakın bakalım,nasip kısmet.sen yaptırırsan haber ver mutlaka bana,belki gaza gelir gidebilirim.:) sende haklısın canım. Bende dış çekim yaptırmayacağım stüdyoda yapacağız eğer stüdyo da çekinebilecek kadar kalkabileceksen canım onu yapabilirsin eşinle bikaç poz da olsa. Neşem çekecek bizimkini. Siyah beyaz silüet çekimler hoşuma gidiyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?