2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok da anlamam ama tombik değil sanki o kadar da. Benim 32. haftada 2520 gram çıkmıştı. Seninki Normal doğuma engel bir kilo değil gibi. Bugun doktorumun verdiği bir eğitime katıldım, 4200 üzeri bebekler için normal doğum önermiyoruz dedi.

Çok güzel olmuş canım çok güzel bir hatıra. Fotodan anlıyorsanız ne güzel. Benim eşim normal fotomu bile çekemez hiç de sevmez hamile fotom hiç yok o yüzden. Aynadan falan çekebildiğim bikaç poz var. O da sürekli yakınıyorum fotom yok diye fotoğrafçı bul çektircem senle dedi sonunda :)

Dimi ama bencede normal ne tombigi. Insallah guzel bir sekilde normal dogurmak nasip olur. Hayrlisi yine tabiki saglikla dogsunlarda bebeklerimz

Ben pazar yaptıracağım canım yenidoğan ve aile fotosunu da neşem yapacak albümde 1 sayfaya da onları koyacak. Evet benimde 2 sokak ötemde yeni stüdyosu hem rahat olacak yenidoğan için. Sen doğumunun bir gün öncesine gün al mesela nasıl olsa olacak ya doğum gider çok hareket etmeden oturan pozlar falan verirsiniz sıkıntı olmaz bence. Bebiş de büyüdü artık inş sağ salim doğar.

Kızlar bu arada size çok komik birşey söyleyeyim ben 1 haftadır şeker kız candy izlemeye başladım ilk bölümden başlayıp. Durmadan ağlıyorum eşim o kadar gülüyor ki çizgi film izleyip ağlayan numunelik bir insansın diyor oğlum sakın anneni örnek alma diyor:) 100 küsür bölümmüş meğer daha 50 ye anca geldim

Ben canim doguma girerken tek bir catlagim yoktu görünürde o kadar sevinmistim ki anlatamam... dogumdan ciktiktan birkacgun sonra bi baktim yol yol oldu karnim... ama cok degildi şükür :)

Benimde yok şimdilik cnm ama doğumdan sonra çatlayabildiğini okuduğumdan beri sevinmiyorum erkenden

Sanırım dr ile alakalı cünkü suniyi illaki bağlıyorlar ters bi durum yoksa. Acılma vb olmazsa da sezeryana alınıyo. Çünkü herkeste açıklık olmaya biliyo kuzenimde oldu aynısı

teşekkür edrim cnm,aynen takip edemiyorumm,süt sağma işi beni bitirdi.doğumdan sonra ikinci gün göğsülerimde adeta arı sokuyormuş gibi birşeyler oldu, çok sertleştiler doktor elektirikli süt sağöa kullan dedi süt bezleri tıkanmış onunla uğraşıyorum.

aynen cnm 37 +4,hatta 3 gün önce kontrolde doğum kanalına girmemişti o nedenle beklemiyorduk.ne su ne kan sadece 5 dakikada gelen düzenli kasılmalarla başladı.gece başladı sabah nst ardından doktor muayenesi 3-4 cm acıklık ve odada sancılar daha sıklaştı derken su geldi sonrası daha hızlı oldu.37 den sonra her an bekle cnm yaa,kasılma takibini iyi yap

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün :) şimdi nasılsın peki? kesi falan var mı?

Kizlar dr bir hafta sonra cagirdi .Tabii randevu bulmam imkansiz 1 ay once bile zor aliniyor .Randevusuz devam edeceğiz dedi .Artık araya sıkıştıracak. Bazi hastalari cok anlayışsız olduğu için arka kapıdan alıyormuş

Inşallah kuzum
Acaba eşin eksikleri babasına söylese bişeyler yapmaz mı kp? Kv bilmeden karışmadan.
Canım eşimin kp ile ilişkisini iletişimini tam bilmiyorum
Söylese nasıl olur diye.
Olmadı eşime söyleyeyim babasına soylesin

Sagdigin süt gogsundekinin yarisindan az olur canim benim drum oyle soylemisti... bebek her zaman cok daha fazlasini emer demisti... sagdigini baz alma ...
Bebek hiç çıkaramıyor canım ağzı hep kupkuru hiç yutkundugunu duymuyorum zaten beslenmedigi ilk gün şekerinin düşmesinden belli mama vermeyince sınıra düştü hemen. Yani maalesef her zaman böyle söylendiği gibi olmuyor. Bebeğin besini bir kaç gün yeter diyorlar ama öyle bir şey yok hemen düştü şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…