- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.181
şal üstüne böyle daha şık duruyor canımEvet bugun benim dr da soyledi bu haftalarda yuzu gorunen bebek nadirdir diye .Bizimki de yukarida .
Canim benimki şal uzerine olcak 2 3 çiçekle de denedim adam yaparken hic görünmedi.
Hastanede Aptamil verdiler bir sıkıntı çıkarmadı biz de ona devam edelim madem dedik ama kakası biraz puturluydu bir de çok gazi var belki mamadandir dedik Bebelac Gold aldık şimdi kakası daha az pütürlü sanki daha az gazı var gibi ama bu sefer de az kaka yapiyor sanki. Normal mi bilmiyorum yarın doktora sorcam. Olmazsa bunu da değiştiririm gaz kaka sorunu bizi bizden aldı yani.Ayy bi haftalık olmuş bile kuzum maşallah, kilo almalarada başlamış maşallahh :)
Sarılık olmamasına da çok sevindim süt olmamasına dağmen. Hangi marka mamayı kullanıyorsun annesi, bizede lazım olacak bu bilgiler :)
İyi ev süpürmeye başladıysa bi kadın, kendine gelmiştir :) göbek sarktımı peki? Yada çatladı mı, kimisi doğumdan sonra çatılıyormuş ya
Bende artık doıurmak istiyorummsssssdarısı başımıza inşallahben de bir an önce doğurmak istiyorum artık
Canım hatayı baştan yapmışsınız kv özellikle o çocuğa biberonu verirsen memeyi almaz ki şırınga yada kaşık bardak yardımıyla verilmesi gerakliydi. Eşini ve kv ni dinleme sen memeni vermeye devam et biberon kasinlikle kullanma yada şırınga inşş yeniden seni emer bebeğinHanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Ama 3 gundur biberonla mama verince beni emmek istemiyor. Agzina aliyor bi on dk emiyor gelmiyor sanirim agiz sutu sonra basiyor cigligi tekrar tuttruyorum memeyi yine bir iki emiyor sonra yine agliyor cunku ac doymuyor. Aglamasi cok siddetli. Esim bi yandan kayinvalidem bi yandan gobegi cikacak fitik olacak diye diye beynimi yiyor sonra veriyorlar biberonla mamayi oda kuzu gibi susuyor uyuyor. Bak gordunmh uyudu diyorlar buyuk bi is basarmis edasiyla. Demekki sutunu cekemiyor zorlama memenin basi cok yok senin gogsun farkli vs vs cildircam ya napmaliyim. Aglamasi zararlimi bu kadsr ama kesintisiz aglio taki biberonu gorunceye kadar
Evet ilk gece canım yana yana ayağa kalktım çocuğun altını kendim değiştirdim bebeğime uzak kaldım diye. Herkes yat diye yatağa bastırdı beni ama yok. Yat bebeğe biz bakarız diyorlar da bunu hangi anne kabul eder. Annem benim iyiliğimi düşünerek bebeği kaçırdı benden. Bişey de diyemiyorum en doğru yol bı an önce ayağa kalkip ipleri ele almak diye düşündüm. Başardim çok sukur0Canim sadece 0 -3 leri yikadim .Kuruyunca tozlanmasin diye posetledim .Daha onlara uygun cekmece duzenleyici ve hurç alacağım. 0-3 tulumlari askiya asarim .Corap ,badi ,tek altlar icin hurc filan lazim .3 6 ve 6 9 lari astim.Kendi paketleri vardi seffaf .Neyin ne olduğu belli tozlanmasin simdilik .Bebis büyüdükçe lazim oldukça yikarim.
Evet ucretten dusmuyorlarsa makyajini ve şalini yaptirabilirsin .O an kullanacağın enerjiyi de bebisine saklarsin.
Ayy keskee gitseler daha ne isterim .Ben kalabalik istemiyorum.Hele kv tam bir telase memuru panik atak hastasi zaten .Orda beni gerecek .Sacma sapan aglayacak diye korkuyorum
Su an bebisinle ilgilenebiliyorsun demi kuzum.Ben de en cok benim yatakta bebegin de kucaktan kucağa dolasmasindan korkuyorum .Bebeğime yetebilmek istiyorum.En azindan 2.gunden itibaren
canım aptamilin şekeri fazla anne sütü bırakma ihtimali var sma yi oneririmHastanede Aptamil verdiler bir sıkıntı çıkarmadı biz de ona devam edelim madem dedik ama kakası biraz puturluydu bir de çok gazi var belki mamadandir dedik Bebelac Gold aldık şimdi kakası daha az pütürlü sanki daha az gazı var gibi ama bu sefer de az kaka yapiyor sanki. Normal mi bilmiyorum yarın doktora sorcam. Olmazsa bunu da değiştiririm gaz kaka sorunu bizi bizden aldı yani.
Gobegim hafif sarkti ama sporla toparlanabilcek gibi. Beyaz küçük çatlaklar görüyorum dikkatli bakınca. Kalcamdaki kırmızı derin çatlaklar da ödemim azaldıkça soldu. İnşallah sütun hemen gelir bebis de emer. Bizde her ikisi de sorun oldu. çatlak göbek sorunları çok arkaplanda kaliyor
canım bebeğin biberona alisirsa seni emmek istemez çünkü akışı aynı değil enjektorle yada kasikla versen daha iyi olur yada senin memeni alırken mamayi yavaş yavaş dok ağzınaHanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Ama 3 gundur biberonla mama verince beni emmek istemiyor. Agzina aliyor bi on dk emiyor gelmiyor sanirim agiz sutu sonra basiyor cigligi tekrar tuttruyorum memeyi yine bir iki emiyor sonra yine agliyor cunku ac doymuyor. Aglamasi cok siddetli. Esim bi yandan kayinvalidem bi yandan gobegi cikacak fitik olacak diye diye beynimi yiyor sonra veriyorlar biberonla mamayi oda kuzu gibi susuyor uyuyor. Bak gordunmh uyudu diyorlar buyuk bi is basarmis edasiyla. Demekki sutunu cekemiyor zorlama memenin basi cok yok senin gogsun farkli vs vs cildircam ya napmaliyim. Aglamasi zararlimi bu kadsr ama kesintisiz aglio taki biberonu gorunceye kadar
Şimdi Bebelac a geçtik bunu da değişcez galiba sma olabilir sağol canincanım aptamilin şekeri fazla anne sütü bırakma ihtimali var sma yi oneririm
sezeryanda ayakta kalmak daha iyi yatınca kalkamiyor insan bende hiç lohusa yatağında yatmamistimEvet ilk gece canım yana yana ayağa kalktım çocuğun altını kendim değiştirdim bebeğime uzak kaldım diye. Herkes yat diye yatağa bastırdı beni ama yok. Yat bebeğe biz bakarız diyorlar da bunu hangi anne kabul eder. Annem benim iyiliğimi düşünerek bebeği kaçırdı benden. Bişey de diyemiyorum en doğru yol bı an önce ayağa kalkip ipleri ele almak diye düşündüm. Başardim çok sukur0
Cocukluk travmam candy. Candynin gozlerinde aglamadan onceki magrur bakis bak hal hatirliyorum. Bi insan attan dusup nasil ölür hala cozemedim gerci.Kızlar bu arada size çok komik birşey söyleyeyim ben 1 haftadır şeker kız candy izlemeye başladım ilk bölümden başlayıp. Durmadan ağlıyorum eşim o kadar gülüyor ki çizgi film izleyip ağlayan numunelik bir insansın diyor oğlum sakın anneni örnek alma diyor:) 100 küsür bölümmüş meğer daha 50 ye anca geldim
Canim biberona alışmış meme reddi yaşıyorsun .Ise biberonu biraktirmakla basla .Kasik veya enjektorle ver besini .Ten tene temas uygula .Senin ust kismin acik olsun bebegin de sadece bezi .Uzerine örtü ört ve sakinlesmesini bekle .Kokuna ve tenine alıştıkça insallah hırçınlığı azalir .Bir de emzirirken bebekle yalniz ol .Ben de deneyimsizim ama emzirme gruplarindan bunlari okuyorum hep insallah ise yarar.Hanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Insallah ben de cabuk ayaklanirim kuzum elden ele kucaktan kucaga dolasmaz.Evet ilk gece canım yana yana ayağa kalktım çocuğun altını kendim değiştirdim bebeğime uzak kaldım diye. Herkes yat diye yatağa bastırdı beni ama yok. Yat bebeğe biz bakarız diyorlar da bunu hangi anne kabul eder. Annem benim iyiliğimi düşünerek bebeği kaçırdı benden. Bişey de diyemiyorum en doğru yol bı an önce ayağa kalkip ipleri ele almak diye düşündüm. Başardim çok sukur0
Merhaba, dolap içi düzenleyiciyi nereden alacaksınız?Yok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .
Merhaba .Bir kac sayfa once gorseli paylastim .Incelediklerim icinde en hosuma gidenler Koçtaş'ta canim .Merhaba, dolap içi düzenleyiciyi nereden alacaksınız?
Yaa bende bugun kanala girip girmedigini sordum girmemis diyince gec dogurcam sandydm ama belli olmuyomus demekkii girmemis olsa bile. Peki oncedende sancilarin oluyomuydu yoksa ilkkez ogunmu oldu vede dogum yaptn. Hayr benm simdiye kadar hic sancm olmadida ondan soruyorum sadece karnmda kasilmalar oluyo yogun bir sekildeaynen cnm 37 +4,hatta 3 gün önce kontrolde doğum kanalına girmemişti o nedenle beklemiyorduk.ne su ne kan sadece 5 dakikada gelen düzenli kasılmalarla başladı.gece başladı sabah nst ardından doktor muayenesi 3-4 cm acıklık ve odada sancılar daha sıklaştı derken su geldi sonrası daha hızlı oldu.37 den sonra her an bekle cnm yaa,kasılma takibini iyi yap
ne güzel anlatmissin bi an once yaşamak istedim :) o facedeki gruba alınamadim ben ,)Canim biberona alışmış meme reddi yaşıyorsun .Ise biberonu biraktirmakla basla .Kasik veya enjektorle ver besini .Ten tene temas uygula .Senin ust kismin acik olsun bebegin de sadece bezi .Uzerine örtü ört ve sakinlesmesini bekle .Kokuna ve tenine alıştıkça insallah hırçınlığı azalir .Bir de emzirirken bebekle yalniz ol .Ben de deneyimsizim ama emzirme gruplarindan bunlari okuyorum hep insallah ise yarar.
Insallah ben de cabuk ayaklanirim kuzum elden ele kucaktan kucaga dolasmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?