2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet CNm aramızda 2 gün var.bana da herhalde daha fazla bekletmez gibi geliyor.06/07/18 veya 07/07/18 güzel tarihler.Kaçırmıyalım derim

Canim burda yazilanlari uyguladin mi? Karpuz-kasar-muz-süt.... bende de ayni sorun var kontrol yarin elim yuregimde yemin ederim ya kilo almamissa diye.... simdi kac olmus kilosu?
Canım ben bu bebişleri anlamıyorum.1 ay önce gelişimi çok geriydi,nerdeyse doktor alacaktı.3. Hafta birden kilo almaya başladı.2 kontrolde de güzel kilo aldı.fakat bugünki kontrolde 10 günde yalnızca 7gr almış çıktı.gerçi ben artık yapılan ölçümlere de pek güvenmiyorum.doktor kilodan çok ölçüm değerlerinin haftasıyla uyumlu olması önemli dedi.ben 1 buçuk aydır kaşar,muz,2bardak süt,mutlaka 1 öğün köfte,yoğurt,karpuz,badem,yumurta aklına Ne gelirse yedim düzenli olarak.bunları yerken bazı haftalar kilo aldı,bazı haftalar hiç almadı.35+5 te 2360gr

canım bi arkadas egzama gibi olmuş çok kasiniyormus hamilelikte olabiliyormus dra gittinmi benimde bacaklarimda kaşıntı var yara yaptım ama senin çatlak gibiydi demi
Canım ben bebek için sudocrem aldım.egzamaya da iyi geliyormuş, ve yüzümde kızarıklık Ve kaşıntı olunca sürdüm.1/2 güne geçirdi valla.bi de kantaron yağı bulabilirsen onu Da kullan derim.iz de kalmaz hem

Hadi gözünaydin canım çok sevindim :)
Maşallah kilosu da çok iyi
Heyecanlı oluyor son kontroller
Sağlıcakla zamanında gelir inşallah annesi ☺

Kızlar beyazları yıkadım

Yarım fincan gibi ölçüyle.
Toz falan kalmamış.

Büyük ve kisliklari da poşetledim.
Onlarida kaldırıcam
Içinde hoşuma gitmeyen iki tane vardı onu yine de kenara koydum.
Beyazları asicam yer kalırsa renklileri de yıkarım

Canım pzt gidicem randevu oluşturamadim cok yogunmus.
Sıra alıp bile gelin demiyolar o derece yoğun.

En erken randevuyu 4 temmuza veriyolar.
E o da sata göre 7 temmuz doğum olcak.
Öyle diyince sabah erken gelip sıra alarak bekleme şartıyla muayene olursunuz dediler ama artık ne zaman olurum belli değil..

Canım bebeğe kışlık şeylerde alındı onları da yıkasın mi mesela annem 2 3 yaşında olcak şeyler almış.
Onlarida şimdiden yikayayim mi..
Ben buyukleri yikamadim yarin bigun giydirmezsem hediye gotururum birine en azindan etiketleriyle duruyor 1 yas 2 yas olanlar 6 ay a kadar olanlari yikadim utuledim astim sadece

Sagolnn kızlar destekleriniz icin
Sizleri hiç görmedim tanimiyorumda ama iyi ki bu forumda bu topicte sizler gibi insanlar var daha nice fikir veren destek olan
Bilmediklermizi paylaşan..
Iyi ki varsiniz
Benim için kk nın yerı cok baska. Ikı oglumun hamılelık surecı hep burda kayıtlı ve oyle guzel yureklı arkadaslar edındım kı, bır gun pısmanlık duymadım ıyıkılerım cok bu platformda

Yaa normalde 42 ye gelmeden 41 gibi suni ile doğumu başlatıyorlar neden sezeryana alınıyo merak ettim
Cnm bence dr la alakali bisey acilmasi olmadi diye suni bile denemedi sanirim ama benm suni sanciyla basladi acilmam 6 saatte 10 cm oldu cok sukur normal oldu, ama dedigin gibi dr larin o zamana kadar beklemeside cok risk niye bekledi hic bilmiyorum, esimin arkadasinin haniminada aynisi oldu ve bebek diskisini yemis kaninda yuksek oranda mikrop cikti daha dogmadan cocuk mikropla tanisti, esim surekli uyardi 40 i gecirmeyin diye ama dr lar niye bekliyorsa bilmiyorum..

Canım kıyamam ya bepanten surdun mu hıc belki iyi gelir. Bırkac arkadasımdan duydum hormonlarla alakalı tamamen dogumda gececek cnm goreceksın. Aglama uzulme cnm cok ıyı anlıyorum senı. Bıraz agrım olsun ıs yapamayınca benımde psıkolojım bozuluyor. Yatmak hıc bana gore degıl. Hepsı gececek her mutlu sonun basında sıkıntı olur cnm

Kızlar bebisin beyazlarını astım. Allahım minnacik çok duygulandım.. kıyamam ya el kadar küçük adam kıyafetleri.. ...

Afilim92 canım hastane çıkışı almışti esim
Paketinde böyle bir plastik var.
Ben bunu düzenleme yapmak için kullanicam çekmecelerde
Seninde varsa sende kullanabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20180621-165253.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 79
Yok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .

Yok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .
Aynen onlar çok pratik oluyor
Ben kendi dolabımda da plastik kapaklı kutular kullanıyorum aşırı düzenli duuruyo

Bebeğime dolap yapsaydim ona da kullanırdım ama beşiğin kendi çekmecelerini ufak dolabını kullanacagimsan gerek yok ona

Çok geçmiş olsun canım , okut kendine güzelce iyi gelir inşallah , dr sordunmu bir sağlık sorunundan olmasın bunlar ?

Ben canim doguma girerken tek bir catlagim yoktu görünürde o kadar sevinmistim ki anlatamam... dogumdan ciktiktan birkacgun sonra bi baktim yol yol oldu karnim... ama cok degildi şükür :)

ben bundan aldım canım ama henüz yerleştirmedim. umarım kullanışlı olur.

Eklentiler

• cekmece-duzenleyici-312512-cm-7552_1000x1000.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
Offf off napicaz bu sipalarla bilmem... şükür ki diger olcumleri iyi bende de oyle tek sorun kilo ama dr a gore bu bo sorun degil.... hayirlisi bakalim bizlerde dogunca besleriz insallah

Kizlar cati muayenenizde doktorunuz rahimin yumusadigini soyledi mi

Canım bana dediği tek şey
Rahmindeki çıkıntı çok güzel.
Dikişsiz dogurabilirsin
Bebeğe kilo aldırma tarzı konuştu.

Yok yumuşak yok bilmem ne demedi.
Doğum pozisyonu almış demişti ama burda biri kanala girince bebeğin yüzü gözükmez demiş.
Bizim oğlanın yüzü gozukuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…