- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.121
Evet CNm aramızda 2 gün var.bana da herhalde daha fazla bekletmez gibi geliyor.06/07/18 veya 07/07/18 güzel tarihler.Kaçırmıyalım derimCanım biz seninle aynıyız hemen hemen beni de 2 temmuza çağırdı gün vermedi ama 6 7 ya da 9 u olur gibi dedi. Bende seçim sonrası 9 u olsun istiyorum da o gün de yok sonuçlar açıklandı bilmem ne seçim dediloduları olur bol bol. Ayy biz kavuşalım da bebeklerimize daha fazla düşündüğüm hiçbirşey ve hiçkimse yok dünyada şuanda:)
Canım ben bu bebişleri anlamıyorum.1 ay önce gelişimi çok geriydi,nerdeyse doktor alacaktı.3. Hafta birden kilo almaya başladı.2 kontrolde de güzel kilo aldı.fakat bugünki kontrolde 10 günde yalnızca 7gr almış çıktı.gerçi ben artık yapılan ölçümlere de pek güvenmiyorum.doktor kilodan çok ölçüm değerlerinin haftasıyla uyumlu olması önemli dedi.ben 1 buçuk aydır kaşar,muz,2bardak süt,mutlaka 1 öğün köfte,yoğurt,karpuz,badem,yumurta aklına Ne gelirse yedim düzenli olarak.bunları yerken bazı haftalar kilo aldı,bazı haftalar hiç almadı.35+5 te 2360grCanim burda yazilanlari uyguladin mi? Karpuz-kasar-muz-süt.... bende de ayni sorun var kontrol yarin elim yuregimde yemin ederim ya kilo almamissa diye.... simdi kac olmus kilosu?
Canım ben bebek için sudocrem aldım.egzamaya da iyi geliyormuş, ve yüzümde kızarıklık Ve kaşıntı olunca sürdüm.1/2 güne geçirdi valla.bi de kantaron yağı bulabilirsen onu Da kullan derim.iz de kalmaz hemcanım bi arkadas egzama gibi olmuş çok kasiniyormus hamilelikte olabiliyormus dra gittinmi benimde bacaklarimda kaşıntı var yara yaptım ama senin çatlak gibiydi demi
Evet CNm aramızda 2 gün var.bana da herhalde daha fazla bekletmez gibi geliyor.06/07/18 veya 07/07/18 güzel tarihler.Kaçırmıyalım derim
Benim doktorum koyu fenerli sata göre 19.07 ya dünyanın en güzel tatihi bu tarihte normal doğsa daha ne istenir diyor bide:) eşim bjk ben gs doktor fb çocuk ne olur bilmiyorum:)
Hadi gözünaydin canım çok sevindim :)en son iki hafta önce gittim pozsyn makattı bugün dönmüş kafasını göbek deliğimin altında ölçtü :) 34+1 2408 gr :) nst de güzel çıktı haftada görüşcez artık dedi beni bi heycan bastın:)
Canım sadece çorap gibi çok minnakları annem yıkama keseleri yapmış onlara koydum ben makinanın kenarlarına sıkışmasın diye. Gerek yok keseye koymana hepsini bence. 30 derece sık yıkama da yıkadım. Renklerine göre ayırdım beyazlar renkliler gibi sıkıntı olmadı. Sabun tozunu da arkasında yazar miktar ama yarım çay bardağı falan yeterli olur sanırım
Canim sadece 0 -3 leri yikadim .Kuruyunca tozlanmasin diye posetledim .Daha onlara uygun cekmece duzenleyici ve hurç alacağım. 0-3 tulumlari askiya asarim .Corap ,badi ,tek altlar icin hurc filan lazim .3 6 ve 6 9 lari astim.Kendi paketleri vardi seffaf .Neyin ne olduğu belli tozlanmasin simdilik .Bebis büyüdükçe lazim oldukça yikarim.
Evet ucretten dusmuyorlarsa makyajini ve şalini yaptirabilirsin .O an kullanacağın enerjiyi de bebisine saklarsin.
Ayy keskee gitseler daha ne isterim .Ben kalabalik istemiyorum.Hele kv tam bir telase memuru panik atak hastasi zaten .Orda beni gerecek .Sacma sapan aglayacak diye korkuyorum
Su an bebisinle ilgilenebiliyorsun demi kuzum.Ben de en cok benim yatakta bebegin de kucaktan kucağa dolasmasindan korkuyorum .Bebeğime yetebilmek istiyorum.En azindan 2.gunden itibaren
Ben buyukleri yikamadim yarin bigun giydirmezsem hediye gotururum birine en azindan etiketleriyle duruyor 1 yas 2 yas olanlar 6 ay a kadar olanlari yikadim utuledim astim sadeceCanım bebeğe kışlık şeylerde alındı onları da yıkasın mi mesela annem 2 3 yaşında olcak şeyler almış.
Onlarida şimdiden yikayayim mi..
Benim için kk nın yerı cok baska. Ikı oglumun hamılelık surecı hep burda kayıtlı ve oyle guzel yureklı arkadaslar edındım kı, bır gun pısmanlık duymadım ıyıkılerım cok bu platformdaSagolnn kızlar destekleriniz icin
Sizleri hiç görmedim tanimiyorumda ama iyi ki bu forumda bu topicte sizler gibi insanlar var daha nice fikir veren destek olan
Bilmediklermizi paylaşan..
Iyi ki varsiniz
Sagolasin Allah razı olsun.Sezeyan mı seninde ? Rabbim saglikla kavustursun herkesi inşAllah
Cnm bence dr la alakali bisey acilmasi olmadi diye suni bile denemedi sanirim ama benm suni sanciyla basladi acilmam 6 saatte 10 cm oldu cok sukur normal oldu, ama dedigin gibi dr larin o zamana kadar beklemeside cok risk niye bekledi hic bilmiyorum, esimin arkadasinin haniminada aynisi oldu ve bebek diskisini yemis kaninda yuksek oranda mikrop cikti daha dogmadan cocuk mikropla tanisti, esim surekli uyardi 40 i gecirmeyin diye ama dr lar niye bekliyorsa bilmiyorum..Yaa normalde 42 ye gelmeden 41 gibi suni ile doğumu başlatıyorlar neden sezeryana alınıyo merak ettim
Canım kıyamam ya bepanten surdun mu hıc belki iyi gelir. Bırkac arkadasımdan duydum hormonlarla alakalı tamamen dogumda gececek cnm goreceksın. Aglama uzulme cnm cok ıyı anlıyorum senı. Bıraz agrım olsun ıs yapamayınca benımde psıkolojım bozuluyor. Yatmak hıc bana gore degıl. Hepsı gececek her mutlu sonun basında sıkıntı olur cnmDoktor karaciğerde sıkıntı yok dedi bi halt anlamadm zaten. Ellerimi ovuşturuyorum bağımlılara döndüm parmaklarım çok kötü kaşınıyo elimde değil kaşımamak diken diken batıyosana da geçmiş olsun inşallah artmaz doğumdan sonra hemen geçiyor mu ? Ya ben 1 ay daha ne yapacağım sıcak nem daha da tetikliyo yarı çıplak geziyorum evde. Eşim karnımın vucudumun o halini goruyo diye daha da üzülüyorum dün gelip gidip beni öptü oğlumuz çok şanslı çok iyi bi annesi var deyip durdu bana moral mi vermeye çalışıyo halime mi acıyo anlamadm kaç kez ağladm
Yok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .Kızlar bebisin beyazlarını astım. Allahım minnacik çok duygulandım.. kıyamam ya el kadar küçük adam kıyafetleri.. ...
Afilim92 canım hastane çıkışı almışti esim
Paketinde böyle bir plastik var.
Ben bunu düzenleme yapmak için kullanicam çekmecelerde
Seninde varsa sende kullanabilirsin
Aynen onlar çok pratik oluyorYok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .
Kızlar ben nazara gelmişim ayak bileğimden boynuma kadar benek benek çıktı her yerim de felaket kaşınıyor hep yazıyodum burda da, insanların bakışları çok fena, genci yaşlısı gözleri hep karnımda bi suratıma bi karnıma uzun uzun kimisi çatık kaşlı kimisi gözlerini dikerek sanki suç işlemişim gibi bakanlar. Yanımda kim olursa olsun hepsi farketmişti bu insanlar sana niye böyle bakıyo diye soruyolardı bana. Son ayımda dışarı her ne kadar bakışlardan rahatsız olsamda çıkmak zorunda kaldm alışveriş vs için. Geçen gün düğüne gittim. Eşimde insanların farkındaydı gitmeyelim dedi. Arkadasları bile diyordu yengeyi çok dışarı çıkarma diye. Ben umursamadım. Nazarın öküzü devirdiğini unuttum. ondan sonra oluşmaya başladı zaten. her gün daha da fazlalaşıyo. Yırttım vucudumun her yerini. Kanayan yerler kabuk bağladı. Kaşımaktan Çizik çizik oldu bazı yerlerim kedi tırmalamış gibi. Ne yapacağım hakkında fikrim yok. Bunları yazarken bile kalçamı kaşıyorum istemsiz elim hep vucudumda. Kaşıdıkça kabarıyo ve yanıyo çıldıracağım artk. Arkadaşın annesi türbeye gidelim ordaki suyla yıkarsın vucudunu sen bahçede beklersin ben senin yerine girerim içeri dedi. Bi umut ona gideceğiz sanırım bugun. Eşim işten gelsinde.
Ben canim doguma girerken tek bir catlagim yoktu görünürde o kadar sevinmistim ki anlatamam... dogumdan ciktiktan birkacgun sonra bi baktim yol yol oldu karnim... ama cok degildi şükür :)Ayy bi haftalık olmuş bile kuzum maşallah, kilo almalarada başlamış maşallahh :)
Sarılık olmamasına da çok sevindim süt olmamasına dağmen. Hangi marka mamayı kullanıyorsun annesi, bizede lazım olacak bu bilgiler :)
İyi ev süpürmeye başladıysa bi kadın, kendine gelmiştir :) göbek sarktımı peki? Yada çatladı mı, kimisi doğumdan sonra çatılıyormuş ya
ben bundan aldım canım ama henüz yerleştirmedim. umarım kullanışlı olur.Yok canim kartondu hepsi attim .Cekmece duzenleyiciler var ya onlardan alcam coraplarini ivir ziviri koymak icin .
Offf off napicaz bu sipalarla bilmem... şükür ki diger olcumleri iyi bende de oyle tek sorun kilo ama dr a gore bu bo sorun degil.... hayirlisi bakalim bizlerde dogunca besleriz insallahEvet CNm aramızda 2 gün var.bana da herhalde daha fazla bekletmez gibi geliyor.06/07/18 veya 07/07/18 güzel tarihler.Kaçırmıyalım derim
Canım ben bu bebişleri anlamıyorum.1 ay önce gelişimi çok geriydi,nerdeyse doktor alacaktı.3. Hafta birden kilo almaya başladı.2 kontrolde de güzel kilo aldı.fakat bugünki kontrolde 10 günde yalnızca 7gr almış çıktı.gerçi ben artık yapılan ölçümlere de pek güvenmiyorum.doktor kilodan çok ölçüm değerlerinin haftasıyla uyumlu olması önemli dedi.ben 1 buçuk aydır kaşar,muz,2bardak süt,mutlaka 1 öğün köfte,yoğurt,karpuz,badem,yumurta aklına Ne gelirse yedim düzenli olarak.bunları yerken bazı haftalar kilo aldı,bazı haftalar hiç almadı.35+5 te 2360gr
Canım ben bebek için sudocrem aldım.egzamaya da iyi geliyormuş, ve yüzümde kızarıklık Ve kaşıntı olunca sürdüm.1/2 güne geçirdi valla.bi de kantaron yağı bulabilirsen onu Da kullan derim.iz de kalmaz hem
Kucuk parcalar icin ideal canim .Ben bir de hurç alcam .Kiyafetler tozlanmasin ev cok toz aliyor .Bebegimin odasi da bir cephe full fransiz balkonben bundan aldım canım ama henüz yerleştirmedim. umarım kullanışlı olur.
Kizlar cati muayenenizde doktorunuz rahimin yumusadigini soyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?