2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel anlatmissin bi an once yaşamak istedim :) o facedeki gruba alınamadim ben ,)
Canim tekrar doldur formu sorulari dikkatli oku.
Afilim92 paylaştığın düzenleyicelrden bir kısmı yarın bime geliyor bende almayı düşünyrm aklında olsun
Evet gordum ama daha cok mutfak icin sanki .Tek bir tane uygun gördüm .Esime diyorum bazen sunu al diye öğlen Bim'e gidiyor istedigin sey kalmamis diyor .

Finger feeding var canım.. Sana youtubedan bulup videosunu atayım. Parmak yardımıyla mamayı bir serum hortumu ile veriyosun memeyi tutsun diye. Yani mama, memeden geliyor sanacak. Hem memeyi de tutmaya çalışacak
Bulucam canım birazdan eklerim.

Son düzenleme:
Karpatya0180

Canım eşine enjektör ve serum hortumu aldır. Enjektöre uyan hortum olsun eczacılar bilir. Bu şekilde verirsen biberon umurunda olmaz hem de emme refleksini geliştirirmiş bebeğinin
Kolay gelsin canım sıkma canını

Kontrolden güzel haberler alanlar gözünüz aydın darisi kalan sürece inşallah
Kizimda kv bütün merakına rağmen inat ettim yanında hic emzirmedim böylelikle göğüs ucu yok bilmem ne gorup yorum yapamadı :) üzüldüm onun adına :):):) ona rağmen İlk iki gun hanı sut geldimi sen sütten haber ver diye sinir etti beni
Yan dairede bide ne zaman ihtiyaç olsa hic göremedim kendisini lohusalık vs hep tek kaldım o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi inşallah yine basarabilirsem emzirme döneminde yanımda yoremde is te mi yo rum

Maalesef biberon rahatlığına alıştırmislar canım ilk oğlum da Dr mamayı kaşıkla verin bir hafta falan sut gelimi düzene oturana kadar demişti bir kac gün sonra annem banyo sonrası kasiklk veriyordu k.v sağolsun anneme ne bu oyuncak bebek besler gibi 2 saat böyle dedi ben müdahale edemeden dayadı biberonu sonuç oğlumu zar zor 3 ay besledim çünkü beni az emiyordu biberon u istiyordu sakın ha sakın buna alışır beni birakir de izin verme benimkide mosmor olana kadar ağlıyordu bişey olmaz ağlamasından endiselenmeyin

bende enjektorle vereceğim canım peki parmaginla vermenin amacı ne acaba meme ucumu saniyor

Sabahtan beri bugün doğuracakmisim gibi bir his vardı içimde
Hâlâ geçmedi o his hayırdır inşallah
Akşam olmuş hala doğurmamışsın neyse geceye kadar yolu var :) bende cook istiyorum söyle 38 dolunca şak diye suyum gelse yada bir gitsem 4 cm açılma var hemen alsalar sezeryana ahh ah bugün aradılar hastaneden sikayetim üzerine birsürü yağlı ballı laflar gelin sıra verelimler falan yok kalsin dedim. En fazla bu haftayı kurtardık sonraki her hafta napacagim ben 7/24 ameliyat hanemiz ve acil dogum servisimiz acik birsey olursa gelin dedi. çarşamba gününe farklı hastane ve doktora randevu aldim inşallah iyi olur bu sefer. Inat ettim devlette doğurmaya

Şu an çok ağrım var canım belimde eşim masaj yaptı ama geçmedi doğum sancısı ne nasıl onu da bilmiyorum.. ama çok korkuyorum umarım yorgunluktan oluyordur ama yerimde duramıyorum bel ağrısından
Ah canım ya inşallah gönlündekini bulursun ama ben olsam eski doktora guvenemezdim artık
İnşallah yeni doktor la anlasirsin zaman da az kaldı bir an önce halletmek lazım

Canım bıgün doktorum bana doğum sancısı kasılma şeklinde olur dedi karnın semsert olur 1 dakika sürer gevşer 10 dak sonra tekrar olur bu 10 dakika ara azalarak aynen devam eder düzenli dedi. Zaten 5 dakikaya falan indi mi sen anırmaya başlarsın o zaman düşünmene gerek kalmaz doğuruyormuyum diye dedi( doktorum da deli benim gibi:) ) onun dışında belim ağrıdı yok günde 20 kere kasıldı karnım yok işte kasığım ağrıyor adet ağrım var bunların hepsi boş hamilesin doğumun yaklaştı olağan şeyler dedi.

Lansinoh guzel canim ben kullanmistim ve cok memnundum.. yine lansinoh aldim buyuzden

Öyle mi canım iyi o zamn ya ben çok korktum belim niye o kadar ağrıyor anlamıyorum geçmiyor bir türlü
Midem de çok bulanıyor stres yaptım herhalde

Tecrübe konuşuyor işte.. etrafımdakilere ben evde olacağım biberon kullanmayacağım dedikçe.. yeaaa büyük konuşmaa bilmem ne diye bana tecrübe taslıyorlar. Yok az akıtanı varmış yok çok akıtanı varmış biliyorum arkadaş ben de araştırdım her ihtimale karşı diyorum.
Yahu mecbur kalınır ayrı konu, ama zorlama imkanım varsa neden biberon kullanayım diyorum anlatamıyorum.

Ağzınıza sağlık.

bende enjektorle vereceğim canım peki parmaginla vermenin amacı ne acaba meme ucumu saniyor

Emme refleksi için.. Benim öğrendiğim kadarıyla o serum hortumunun çekişi az, ama mama besleyici görev gördüğü için parmakla birlikte en azından emme refleksini çalıştırarak alıyormuş. Hiç ihtiyaç olmasa ne iyi, ama bebeğin şekeri düşer vs mecbur mama vermek zorunda olursak meme reddi yaşama ihtimali olacağı için böylesini yapmak daha mantıklı.
Hortumsuz direkt parmak ve enjektörle de verilebilir. Videolara bakabilirsin canım youtube da... finger feeding diye geçiyor.

benim de belim çok ağrıyor bugün geldiğimden beri.. ama yogunluktan canım nst de belim boşta kaldı bir de üstüne eşimle birlikte market alışveriş, yemek yapayım derken çok yoruldum ondan diye düşünüyorum.

çok iyiymis karesi nekadardi

Öyle mi canım iyi o zamn ya ben çok korktum belim niye o kadar ağrıyor anlamıyorum geçmiyor bir türlü
Midem de çok bulanıyor stres yaptım herhalde
Canım benimde midem ara ara bulanmaya başladı hatta sabah doktora gitmeden önce öğürmeye başladım eşim korktu yine mi bulantı diye sanırım farketmeden stres oluyoruz. Az kaldı artık.

Ben çok bişey yapmadım canım çamaşır yıkayıp serdim bugün 2 makine ondan yorulmuş olabilirim
ama kasilmam da oluyor
Sezeryan yerinde hafif bir sızlama var kızım sürpriz yapmaya niyetlenmedi umarım
Biraz uyurum uyuyabilirsem eşim hadi doktora diyor ben gitmek istemiyorum emin olmadan

Canım benimde midem ara ara bulanmaya başladı hatta sabah doktora gitmeden önce öğürmeye başladım eşim korktu yine mi bulantı diye sanırım farketmeden stres oluyoruz. Az kaldı artık.
Hadi ya bulantı çok kötü canım ilk aylarda çok çektik zaten tekrar gelmesin lütfen bu ağrıların üstüne hiç çekilmez
Aynen şu an çok stres oldum korku sardı içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…