- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.201
Canim tekrar doldur formu sorulari dikkatli oku.ne güzel anlatmissin bi an once yaşamak istedim :) o facedeki gruba alınamadim ben ,)
Evet gordum ama daha cok mutfak icin sanki .Tek bir tane uygun gördüm .Esime diyorum bazen sunu al diye öğlen Bim'e gidiyor istedigin sey kalmamis diyor .Afilim92 paylaştığın düzenleyicelrden bir kısmı yarın bime geliyor bende almayı düşünyrm aklında olsun
Hanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Ama 3 gundur biberonla mama verince beni emmek istemiyor. Agzina aliyor bi on dk emiyor gelmiyor sanirim agiz sutu sonra basiyor cigligi tekrar tuttruyorum memeyi yine bir iki emiyor sonra yine agliyor cunku ac doymuyor. Aglamasi cok siddetli. Esim bi yandan kayinvalidem bi yandan gobegi cikacak fitik olacak diye diye beynimi yiyor sonra veriyorlar biberonla mamayi oda kuzu gibi susuyor uyuyor. Bak gordunmh uyudu diyorlar buyuk bi is basarmis edasiyla. Demekki sutunu cekemiyor zorlama memenin basi cok yok senin gogsun farkli vs vs cildircam ya napmaliyim. Aglamasi zararlimi bu kadsr ama kesintisiz aglio taki biberonu gorunceye kadar
Maalesef biberon rahatlığına alıştırmislar canım ilk oğlum da Dr mamayı kaşıkla verin bir hafta falan sut gelimi düzene oturana kadar demişti bir kac gün sonra annem banyo sonrası kasiklk veriyordu k.v sağolsun anneme ne bu oyuncak bebek besler gibi 2 saat böyle dedi ben müdahale edemeden dayadı biberonu sonuç oğlumu zar zor 3 ay besledim çünkü beni az emiyordu biberon u istiyordu sakın ha sakın buna alışır beni birakir de izin verme benimkide mosmor olana kadar ağlıyordu bişey olmaz ağlamasından endiselenmeyinHanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Ama 3 gundur biberonla mama verince beni emmek istemiyor. Agzina aliyor bi on dk emiyor gelmiyor sanirim agiz sutu sonra basiyor cigligi tekrar tuttruyorum memeyi yine bir iki emiyor sonra yine agliyor cunku ac doymuyor. Aglamasi cok siddetli. Esim bi yandan kayinvalidem bi yandan gobegi cikacak fitik olacak diye diye beynimi yiyor sonra veriyorlar biberonla mamayi oda kuzu gibi susuyor uyuyor. Bak gordunmh uyudu diyorlar buyuk bi is basarmis edasiyla. Demekki sutunu cekemiyor zorlama memenin basi cok yok senin gogsun farkli vs vs cildircam ya napmaliyim. Aglamasi zararlimi bu kadsr ama kesintisiz aglio taki biberonu gorunceye kadar
bende enjektorle vereceğim canım peki parmaginla vermenin amacı ne acaba meme ucumu saniyorKarpatya0180
Canım eşine enjektör ve serum hortumu aldır. Enjektöre uyan hortum olsun eczacılar bilir. Bu şekilde verirsen biberon umurunda olmaz hem de emme refleksini geliştirirmiş bebeğinin
Kolay gelsin canım sıkma canını
Akşam olmuş hala doğurmamışsın neyse geceye kadar yolu var :) bende cook istiyorum söyle 38 dolunca şak diye suyum gelse yada bir gitsem 4 cm açılma var hemen alsalar sezeryana ahh ahSabahtan beri bugün doğuracakmisim gibi bir his vardı içimde
Hâlâ geçmedi o his hayırdır inşallah
Şu an çok ağrım var canım belimde eşim masaj yaptı ama geçmedi doğum sancısı ne nasıl onu da bilmiyorum.. ama çok korkuyorum umarım yorgunluktan oluyordur ama yerimde duramıyorum bel ağrısındanAkşam olmuş hala doğurmamışsın neyse geceye kadar yolu var :) bende cook istiyorum söyle 38 dolunca şak diye suyum gelse yada bir gitsem 4 cm açılma var hemen alsalar sezeryana ahh ahbugün aradılar hastaneden sikayetim üzerine birsürü yağlı ballı laflar gelin sıra verelimler falan yok kalsin dedim. En fazla bu haftayı kurtardık sonraki her hafta napacagim ben 7/24 ameliyat hanemiz ve acil dogum servisimiz acik birsey olursa gelin dedi. çarşamba gününe farklı hastane ve doktora randevu aldim inşallah iyi olur bu sefer. Inat ettim devlette doğurmaya
Canım bıgün doktorum bana doğum sancısı kasılma şeklinde olur dedi karnın semsert olur 1 dakika sürer gevşer 10 dak sonra tekrar olur bu 10 dakika ara azalarak aynen devam eder düzenli dedi. Zaten 5 dakikaya falan indi mi sen anırmaya başlarsın o zaman düşünmene gerek kalmaz doğuruyormuyum diye dedi( doktorum da deli benim gibi:) ) onun dışında belim ağrıdı yok günde 20 kere kasıldı karnım yok işte kasığım ağrıyor adet ağrım var bunların hepsi boş hamilesin doğumun yaklaştı olağan şeyler dedi.Şu an çok ağrım var canım belimde eşim masaj yaptı ama geçmedi doğum sancısı ne nasıl onu da bilmiyorum.. ama çok korkuyorum umarım yorgunluktan oluyordur ama yerimde duramıyorum bel ağrısından
Ah canım ya inşallah gönlündekini bulursun ama ben olsam eski doktora guvenemezdim artık
İnşallah yeni doktor la anlasirsin zaman da az kaldı bir an önce halletmek lazım
Lansinoh guzel canim ben kullanmistim ve cok memnundum.. yine lansinoh aldim buyuzdenKızlar göğüs pedi hangi marka aldınız? ben kraft jelli olandan almıştım bikaç tane de kullandım süt fazla aktığında. emiciliği güzel ama biraz fazla terletiyo gibi. başka marka denemediğim için bilmiyorum belki hepsi aynıdır. bu sefer lansinoh sipariş verdim 100lü. umarım güzel çıkar
Öyle mi canım iyi o zamn ya ben çok korktum belim niye o kadar ağrıyor anlamıyorum geçmiyor bir türlüCanım bıgün doktorum bana doğum sancısı kasılma şeklinde olur dedi karnın semsert olur 1 dakika sürer gevşer 10 dak sonra tekrar olur bu 10 dakika ara azalarak aynen devam eder düzenli dedi. Zaten 5 dakikaya falan indi mi sen anırmaya başlarsın o zaman düşünmene gerek kalmaz doğuruyormuyum diye dedi( doktorum da deli benim gibi:) ) onun dışında belim ağrıdı yok günde 20 kere kasıldı karnım yok işte kasığım ağrıyor adet ağrım var bunların hepsi boş hamilesin doğumun yaklaştı olağan şeyler dedi.
Suan yoksa eger doğumda da cok olmuyor canim merak etme ... kantaron yagiyla da olanda düzeliyor. .. can sıkmaya gerek yokBenimde yok şimdilik cnm ama doğumdan sonra çatlayabildiğini okuduğumdan beri sevinmiyorum erkenden
Maalesef biberon rahatlığına alıştırmislar canım ilk oğlum da Dr mamayı kaşıkla verin bir hafta falan sut gelimi düzene oturana kadar demişti bir kac gün sonra annem banyo sonrası kasiklk veriyordu k.v sağolsun anneme ne bu oyuncak bebek besler gibi 2 saat böyle dedi ben müdahale edemeden dayadı biberonu sonuç oğlumu zar zor 3 ay besledim çünkü beni az emiyordu biberon u istiyordu sakın ha sakın buna alışır beni birakir de izin verme benimkide mosmor olana kadar ağlıyordu bişey olmaz ağlamasından endiselenmeyin
bende enjektorle vereceğim canım peki parmaginla vermenin amacı ne acaba meme ucumu saniyor
Şu an çok ağrım var canım belimde eşim masaj yaptı ama geçmedi doğum sancısı ne nasıl onu da bilmiyorum.. ama çok korkuyorum umarım yorgunluktan oluyordur ama yerimde duramıyorum bel ağrısından
Ah canım ya inşallah gönlündekini bulursun ama ben olsam eski doktora guvenemezdim artık
İnşallah yeni doktor la anlasirsin zaman da az kaldı bir an önce halletmek lazım
çok iyiymis karesi nekadardi
Internetten tül alirken kargo limiti dolsun diye bu karton kutulardan girmistim .Küp seklindeydi boyle kulah gibi geldi daha cok sevdim .Isim bastırıp yaptiracaktim .Esim sekerini yiyip atcaklar degmez demisti .Bunun 50 tanesine 9 Tl verdim :))
Canım benimde midem ara ara bulanmaya başladı hatta sabah doktora gitmeden önce öğürmeye başladım eşim korktu yine mi bulantı diye sanırım farketmeden stres oluyoruz. Az kaldı artık.Öyle mi canım iyi o zamn ya ben çok korktum belim niye o kadar ağrıyor anlamıyorum geçmiyor bir türlü
Midem de çok bulanıyor stres yaptım herhalde
Ben çok bişey yapmadım canım çamaşır yıkayıp serdim bugün 2 makine ondan yorulmuş olabilirimTecrübe konuşuyor işte.. etrafımdakilere ben evde olacağım biberon kullanmayacağım dedikçe.. yeaaa büyük konuşmaa bilmem ne diye bana tecrübe taslıyorlar. Yok az akıtanı varmış yok çok akıtanı varmış biliyorum arkadaş ben de araştırdım her ihtimale karşı diyorum.
Yahu mecbur kalınır ayrı konu, ama zorlama imkanım varsa neden biberon kullanayım diyorum anlatamıyorum.
Ağzınıza sağlık.
Emme refleksi için.. Benim öğrendiğim kadarıyla o serum hortumunun çekişi az, ama mama besleyici görev gördüğü için parmakla birlikte en azından emme refleksini çalıştırarak alıyormuş. Hiç ihtiyaç olmasa ne iyi, ama bebeğin şekeri düşer vs mecbur mama vermek zorunda olursak meme reddi yaşama ihtimali olacağı için böylesini yapmak daha mantıklı.
Hortumsuz direkt parmak ve enjektörle de verilebilir. Videolara bakabilirsin canım youtube da... finger feeding diye geçiyor.
benim de belim çok ağrıyor bugün geldiğimden beri.. ama yogunluktan canım nst de belim boşta kaldı bir de üstüne eşimle birlikte market alışveriş, yemek yapayım derken çok yoruldum ondan diye düşünüyorum.
Hadi ya bulantı çok kötü canım ilk aylarda çok çektik zaten tekrar gelmesin lütfen bu ağrıların üstüne hiç çekilmezCanım benimde midem ara ara bulanmaya başladı hatta sabah doktora gitmeden önce öğürmeye başladım eşim korktu yine mi bulantı diye sanırım farketmeden stres oluyoruz. Az kaldı artık.
Secerken kup olan cikiyor bu sekilde geldi .Stokla alakali sanirim .çok iyiymis karesi nekadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?