- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.221
Ben çok bişey yapmadım canım çamaşır yıkayıp serdim bugün 2 makine ondan yorulmuş olabilirim
ama kasilmam da oluyor
Sezeryan yerinde hafif bir sızlama var kızım sürpriz yapmaya niyetlenmedi umarım
Biraz uyurum uyuyabilirsem eşim hadi doktora diyor ben gitmek istemiyorum emin olmadan
Ayy bana çok mantıklı geldi bu yöntem kaşık ve enjektörden daha iyi bence hem tene de temas etmiş oluyor :)@Karpatya0180
Canım eşine enjektör ve serum hortumu aldır. Enjektöre uyan hortum olsun eczacılar bilir. Bu şekilde verirsen biberon umurunda olmaz hem de emme refleksini geliştirirmiş bebeğinin
Kolay gelsin canım sıkma canını
Bana da daha erken olabilir gelmek isteyebilir doğum pozisyonunda demiştiKasılmalar çok aşırı rahatsız ediyorsa git canım artık bu haftalarda doğma ihitmali var(mış) doktorum öyle uyardı beni.
Eğer rahatsız edici geçmek bilmeyen boyutta ise kasılmaların gitmekte fayda var. Ama uzanıp biraz dinleyedebilirsin kendini...belki geçer.
Ben görümceme ilk hamileliğimde doğum sancısı nasıl oluyor diye sorduğumda bana: bahceyi süpürüyordum ara ara belim ağriyordum babanem geldi sen sancı cekiyorsun kızım dedi hastaneye gitim doğurdum diye anlatdı, seninkide sürekli gecmeyen bir ağrıysa yorgunlukdan, ama ara ara giren bir agriysa gitikce şidetleniyorsa doğum sancısı ola bilir, zaman tut o zaman düzenliyse dr ara değilse birazdan gecer gider.Şu an çok ağrım var canım belimde eşim masaj yaptı ama geçmedi doğum sancısı ne nasıl onu da bilmiyorum.. ama çok korkuyorum umarım yorgunluktan oluyordur ama yerimde duramıyorum bel ağrısından
Ah canım ya inşallah gönlündekini bulursun ama ben olsam eski doktora guvenemezdim artık
İnşallah yeni doktor la anlasirsin zaman da az kaldı bir an önce halletmek lazım
Gecmis olsun canim dogru söylüyorsun her bebegin ve annenin dinamigi farkli oluyor.. kitap bilgisi sökmuyor cogu zaman... yapacak bisey yok bol bol emzirip.sagmaktan baska... artacaktir emin ol ...Bebek hiç çıkaramıyor canım ağzı hep kupkuru hiç yutkundugunu duymuyorum zaten beslenmedigi ilk gün şekerinin düşmesinden belli mama vermeyince sınıra düştü hemen. Yani maalesef her zaman böyle söylendiği gibi olmuyor. Bebeğin besini bir kaç gün yeter diyorlar ama öyle bir şey yok hemen düştü şekeri
içine lokummu koyacaksin canimSecerken kup olan cikiyor bu sekilde geldi .Stokla alakali sanirim .
Hayırlı olsun canimAfilim92 kabul edildim canım
Ya lokum ya da badem seker.içine lokummu koyacaksin canim
İlk kez o gün oldu cnm bu nedenle yalancı sancı mı gercek mi diye tereddüt ettimYaa bende bugun kanala girip girmedigini sordum girmemis diyince gec dogurcam sandydm ama belli olmuyomus demekkii girmemis olsa bile. Peki oncedende sancilarin oluyomuydu yoksa ilkkez ogunmu oldu vede dogum yaptn. Hayr benm simdiye kadar hic sancm olmadida ondan soruyorum sadece karnmda kasilmalar oluyo yogun bir sekilde
Benimki geçmiyor canım ağrı hep var ama şiddeti bir artıyor bir normal e dönüyorBen görümceme ilk hamileliğimde doğum sancısı nasıl oluyor diye sorduğumda bana: bahceyi süpürüyordum ara ara belim ağriyordum babanem geldi sen sancı cekiyorsun kızım dedi hastaneye gitim doğurdum diye anlatdı, seninkide sürekli gecmeyen bir ağrıysa yorgunlukdan, ama ara ara giren bir agriysa gitikce şidetleniyorsa doğum sancısı ola bilir, zaman tut o zaman düzenliyse dr ara değilse birazdan gecer gider.
Ayy bana çok mantıklı geldi bu yöntem kaşık ve enjektörden daha iyi bence hem tene de temas etmiş oluyor :)
ne güzel destek oluonuz ben aç kalsın diyemi uğraşıom.biberona alışıp beni emmezse dahamı güzel olacak de.bana kadın doğum hemşirelrin dediği sütüm az deme sık sık emzirmeye çalış çağolır kimseyi dinleme.. senin memenin başını eşinden başka kimse neden görüo canım.kitle kapını stresten gelmio sütüm bi susun de bak işine.saygıda bi yere kadar.herşeyede karışılmaz.onların saçma cümlelerinden olsun sütün gelmez kesilir hatta.bi dur demen gerek hepsineHanimlar lutfen yardim. Sezaryen dogum yaptim. Bugun 3. Gun sütüm agiz sutu bayagi saginca geliyor.
Ama 3 gundur biberonla mama verince beni emmek istemiyor. Agzina aliyor bi on dk emiyor gelmiyor sanirim agiz sutu sonra basiyor cigligi tekrar tuttruyorum memeyi yine bir iki emiyor sonra yine agliyor cunku ac doymuyor. Aglamasi cok siddetli. Esim bi yandan kayinvalidem bi yandan gobegi cikacak fitik olacak diye diye beynimi yiyor sonra veriyorlar biberonla mamayi oda kuzu gibi susuyor uyuyor. Bak gordunmh uyudu diyorlar buyuk bi is basarmis edasiyla. Demekki sutunu cekemiyor zorlama memenin basi cok yok senin gogsun farkli vs vs cildircam ya napmaliyim. Aglamasi zararlimi bu kadsr ama kesintisiz aglio taki biberonu gorunceye kadar
Tecrübe konuşuyor işte.. etrafımdakilere ben evde olacağım biberon kullanmayacağım dedikçe.. yeaaa büyük konuşmaa bilmem ne diye bana tecrübe taslıyorlar. Yok az akıtanı varmış yok çok akıtanı varmış biliyorum arkadaş ben de araştırdım her ihtimale karşı diyorum.
Yahu mecbur kalınır ayrı konu, ama zorlama imkanım varsa neden biberon kullanayım diyorum anlatamıyorum.
Ağzınıza sağlık.
Emme refleksi için.. Benim öğrendiğim kadarıyla o serum hortumunun çekişi az, ama mama besleyici görev gördüğü için parmakla birlikte en azından emme refleksini çalıştırarak alıyormuş. Hiç ihtiyaç olmasa ne iyi, ama bebeğin şekeri düşer vs mecbur mama vermek zorunda olursak meme reddi yaşama ihtimali olacağı için böylesini yapmak daha mantıklı.
Hortumsuz direkt parmak ve enjektörle de verilebilir. Videolara bakabilirsin canım youtube da... finger feeding diye geçiyor.
benim de belim çok ağrıyor bugün geldiğimden beri.. ama yogunluktan canım nst de belim boşta kaldı bir de üstüne eşimle birlikte market alışveriş, yemek yapayım derken çok yoruldum ondan diye düşünüyorum.
Evet uyumayi dene zaten doğum sancısıysa gece seni uyandırıcak, değilse sabah kalkıcaksın hiç bir şey yok.Benimki geçmiyor canım ağrı hep var ama şiddeti bir artıyor bir normal e dönüyor
Kasılmalar da düzensiz
Karnım taş gibi oluyor 1 dk ya yakın sonra geçiyor
Takipteyim şu an birazdan uyumaya geçecem insan takip edince de ağrı oluyor sanırım odak noktam o oldu
Bende duymuştum ama cantama hurma koymayı unutunca yapamadım sonrada sürekli meşkul oldum unutdum, bunda yapa bilicemi acaba zemzem suyunu duymamıştım.Kızlar birde aklima gelmişken yazayım Bebek İlk doğduğunda ağzına hurma ve zemzem sürülüyor efendimizin sünneti böylece sarılık olma ihtimali azalıyor ben kizimda yapmıştım inşallah yine yapicam kitaplarda yazıyor detayli öğrenmek isteyen olursa
Tmm canm tesekkur ederim. Sağlıkla buyut miniğini:)İlk kez o gün oldu cnm bu nedenle yalancı sancı mı gercek mi diye tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?