2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılmalar çok aşırı rahatsız ediyorsa git canım artık bu haftalarda doğma ihitmali var(mış) doktorum öyle uyardı beni.
Eğer rahatsız edici geçmek bilmeyen boyutta ise kasılmaların gitmekte fayda var. Ama uzanıp biraz dinleyedebilirsin kendini...belki geçer.

Ayy bana çok mantıklı geldi bu yöntem kaşık ve enjektörden daha iyi bence hem tene de temas etmiş oluyor :)

Bana da daha erken olabilir gelmek isteyebilir doğum pozisyonunda demişti
Hep normal doğum heyecanını yaşamak isterdim diyordum
İstemeden dua mı etmiş oldum
Şu an oturdum meyve yiyorum canım oyalaniyorum bekliyim sabaha kadar geçmezse doktora giderim geçerse zaten geçmiştir
Ama artık yormicam kendimi
Kendime izin veriyorum mesai bitmiştir doğum gününe kadar uslu bir hamile olacağım söz veriyorum

Ben görümceme ilk hamileliğimde doğum sancısı nasıl oluyor diye sorduğumda bana: bahceyi süpürüyordum ara ara belim ağriyordum babanem geldi sen sancı cekiyorsun kızım dedi hastaneye gitim doğurdum diye anlatdı, seninkide sürekli gecmeyen bir ağrıysa yorgunlukdan, ama ara ara giren bir agriysa gitikce şidetleniyorsa doğum sancısı ola bilir, zaman tut o zaman düzenliyse dr ara değilse birazdan gecer gider.

Gecmis olsun canim dogru söylüyorsun her bebegin ve annenin dinamigi farkli oluyor.. kitap bilgisi sökmuyor cogu zaman... yapacak bisey yok bol bol emzirip.sagmaktan baska... artacaktir emin ol ...

İlk kez o gün oldu cnm bu nedenle yalancı sancı mı gercek mi diye tereddüt ettim

Benimki geçmiyor canım ağrı hep var ama şiddeti bir artıyor bir normal e dönüyor
Kasılmalar da düzensiz
Karnım taş gibi oluyor 1 dk ya yakın sonra geçiyor
Takipteyim şu an birazdan uyumaya geçecem insan takip edince de ağrı oluyor sanırım odak noktam o oldu

ne güzel destek oluonuz ben aç kalsın diyemi uğraşıom.biberona alışıp beni emmezse dahamı güzel olacak de.bana kadın doğum hemşirelrin dediği sütüm az deme sık sık emzirmeye çalış çağolır kimseyi dinleme.. senin memenin başını eşinden başka kimse neden görüo canım.kitle kapını stresten gelmio sütüm bi susun de bak işine.saygıda bi yere kadar.herşeyede karışılmaz.onların saçma cümlelerinden olsun sütün gelmez kesilir hatta.bi dur demen gerek hepsine

Kızlar birde aklima gelmişken yazayım Bebek İlk doğduğunda ağzına hurma ve zemzem sürülüyor efendimizin sünneti böylece sarılık olma ihtimali azalıyor ben kizimda yapmıştım inşallah yine yapicam kitaplarda yazıyor detayli öğrenmek isteyen olursa

Bide sütun yok bilmem ne dediler ay canım ah 23 yaşında ki cahillikle hiç bisey yapamadım 2.oglum da maymun gözünü açtı kesinlikle k.v bu ağlıyor aç galiba mama verelim diyip durdu gittim markete mamayı aldım yaparken nasıl dua ediyorum bir bilsen inşAllah almaz diye yaptım mamayi verdim oglum öğürdü almadı çok şükür ki dedim k.v ye bak gördün mü aç değil edepsizlik ten ağlıyor.O günden sonra asla mama nin lafini etmedi inşAllah 3.de de kesinlikle karismaz malûm artık tecrübeliym karıştırmayı düşünmüyorum büyük konuşmakta istemiyorum

Evet uyumayi dene zaten doğum sancısıysa gece seni uyandırıcak, değilse sabah kalkıcaksın hiç bir şey yok.
zaten boyle son anda fark etmek normal doğum bekleyen benim gibiler için en iyisi son anda bir bakmişim hastaneye vardığmızda 7-8 cm acıklık nasıl sevinirim.
En baştan anlaman tabi senin için en iyisi sezaryan olucağın için.

Bende duymuştum ama cantama hurma koymayı unutunca yapamadım sonrada sürekli meşkul oldum unutdum, bunda yapa bilicemi acaba zemzem suyunu duymamıştım.

Arkadaslar, alisverislere artik basladim ama birseyi merak ettim.elektrikli göğüs pompası cok gerekli birsey mi?bilmedigim icin soruyorum.300 liraya buldum bitane lansinoh markasi.cok mu pahali.sizler aldiniz mi pompayi?kac paraya aldiniz?

kızlar miniğimin giysilerini yıkayıp çantamı hazırlamak kaldı bi süpris yapar die artık hazırlayıp kenara koyayım dedim.nette çamaşır filesinde yıkayın die görmüştüm.. makineyi bozayazdım.ki düşünmüştüm filede top halinde dengesiz olur die ve düşündüğüm oldu.makine akıllı resmen ya sıkmaya almadı kendini tam hızlanırken yük dengesi kuramayınca durmuş yavaş yavaş devam tam hızlancak yavaş yavaş devam.fileden çıkarıp devan ettirdim kendine geldi makine.bozuldu die çok korktum sıkmadı resmen tam bebek hazırlığı zamanı yandım ben dedim ama şükür bişi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…