2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben manuel aldım ama sagamadım cunku huylandım acıtır mıyım diye cesaret edemedim sonra süt birikmesi oldu doktor elektrikli olanların cekiş gücü daha iyi dedi elektrikli aldım. Bir de hastanelerden kiralama seceneği varmış

Kac paraya aldin?? Mutlaka alınmalı diymi hamilelikte?emzirmek illa ki sıkıntı oluyor mu krem kullansan da dahi

E bebek şubat indiriminden çok daha ucuza alabilirsin. Çalışan bir anneysen elbette gerekli olacaktır diye düşünüyorum.

Bende duymuştum ama cantama hurma koymayı unutunca yapamadım sonrada sürekli meşkul oldum unutdum, bunda yapa bilicemi acaba zemzem suyunu duymamıştım.
Umre den gelen bir tanıdık getirecek inşallah koyucam cantama unutmam umarım netten detayları oku istersen cnm

Senin dogumun kolay oldu dimi ama bunuda sormadan gecemicem. Bi arkadasimn suyu fln gelmis ama sanci gelmeyince suni sanci vermisler cok kotu biseydi o dedi
Sancılarla bas ettim de doğum anında 5 Ikınma yapmışımdır, benden once doğum yapan birinin de suyu gelmiş ama kolay doğurmuş ıkınması daha kuvvetlşymiş

Kac paraya aldin?? Mutlaka alınmalı diymi hamilelikte?emzirmek illa ki sıkıntı oluyor mu krem kullansan da dahi
Sutun inmezse sut gelsin diye sagiyorsun .Sut gelirse bebek hepsini ememedigi icin sağıyorsun. Memede süt birikmemeli ki yenisi uretilsin .Arastirmalarim sonucu bunlari ogrendim .Ben de alcam henüz almadim .E bebekte baby plus mu ne var .200 Tl filan .Kullananlar memnundu

Avent tekli pompa aldım e bebekten, 300 küsür yanlış bilmiyorsam, ben de süt tıkanıklığı sorunu oluştuğu için kuvvetli ceken pompa lazımmış bir de dediğiö gibi kişi huylanabilşyor korkabilşyor manueldd

Bende baktim simdi 180 gibi bi fiyata var e bebekte.bende ondan alayim bari.nolur nolmaz.sagol canim.temkinli olmakta fayda var :))

Bende buldum e bebekten 180 lira gibi bi fiyata canim.ondan alayim bari.nolur nolmaz isimi garantiye alayim :))

hayırlı uğurlu olsun. ilk bebeğiniz miydi? doğumdan önce spor yürüyüş vs yapıyor muyudnuz? keşke benim de böyle kendi kendine gelse sancılar
İlkti ama duzenlş yürüyüşlerim yoktu, merdiven cıkmsya gayret ettim, saglıklısı neyse o olsun cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…