2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi alacaklarimi yazayim da,eksiğim yanlışım varsa nolur duzeltin emi❤
Hastane çıkışı 10 lu
Bi kac tane 0-3 ay zibin kiyafet
3-6 ay zibin kiyafet pantolon falan
Kalın battaniye
Biberon
Emzik
Reflu yatagi
Göğüs ucu kremi
Banyo kuveti,kovasi,firca,sampuan vs..
Beşik
Ana kucagi
Ağız mendili
Çorap
Kendime 1 tane lohusalik gecelik
Bebek arabasini dogduktan sonra insallh
Yenidogan bezi
Baska da aklima birsey gelmiyor var mi eksigim yanlizim evde hazirliksiz yakalanmiyim diyorum kizlar.bütün alisveris bunlar mi bu kadar mi ?

Esas ten tene temas yöntemi burada canım.. nasıl emmeyi destekleyici çalışıyorlar insan hayret ediyor.

https://player.vimeo.com/video/207645372
Yaa ne kadar güzel, bizim bilmiş büyükler dayar biberonu insanlar nasıl uğraşıyor imrendim valla.
Ama çocuk öyle reddetse ben ısrarla tutturamazmışım gibi geldi izlerken sonra bi anda aldı ama :)

Tek gecelik yeterli değil canım ayrıca ateş ölçer geldi aklıma, müslin bez, alt açma, emzirme sütyeni, gögüs pedi bunlarıda alabilirsin

Aa gogus pedi emzirme sutyeni bunlari bilmiyordum canim cok sagol.ekliyorum listeye.alt acma nedir?
Altını açarken kullanmak için canım bi tek kullanımlıkları var dışarda vs değiştirirken hijyenik olması için altına seriyorsun ev içinde içi elyaflı gibi olanlar var ondan aldım bi araştır yine ihtiyaç görmezsen almazsın

Kac paraya aldin?? Mutlaka alınmalı diymi hamilelikte?emzirmek illa ki sıkıntı oluyor mu krem kullansan da dahi
Canim ben bebek 5 aylikken ise geri donecegim icin sagip birakicam hep. O yuzden indirimde 200 liraya civariydi mamajoo ikili elektirikli pompa aldim. İhtiyac durumuna bagli.

Yok canim bende guvenemedigimden bıraktım zaten. Inşallah bu dr iyi çıkar. Şuan nasıl oldun? 22 haftalik kaybım var benim malesef ozaman sanci ve normal doğumu acı bir şekilde tecrübe etmiştim. Ilkten ufak ufak başlıyor eger gerçek doğum sancisiysa kisa surede dayanilmayacak düzeye geliyor ve sürekli kasılmalar birbirini takip ediyor. Yat azcik gevse geçerse yorgunluk ağrısıdır zaten
İyi akşamlar bayanlar az önce bi ıslaklık hissedip lavaboya gittim çok açık pembe akıntım geldi sizce bu nişan mı
Son haftalarda herturlu renkli akıntıda doktoru haberdar etmek gerek diye okudum nette. Nisan biraz koyu kivamli oluyor canim

Canim ben bebek 5 aylikken ise geri donecegim icin sagip birakicam hep. O yuzden indirimde 200 liraya civariydi mamajoo ikili elektirikli pompa aldim. İhtiyac durumuna bagli.
cok sagolun kizlar Allah razi olsun❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…