2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karanfılı ez dısıne bastır uyusturuyor cnm bende cok cektım dısten

Karanfil çiğnemek iyi geliyor.
Evde karanfil yok kızlar keşke bugün alsaydım dünde çok çektirdi
Allah yardımcın olsun canım benimde ara ara ağrıyor çok fena bişey ben ne yaptıysam geçmiyor kafasına göre geçiyor şükür bu günlerde yok
Amin canım inşallah geçer
Benimde bu aralar arttı ağrısı ve nedense geceyi buluyor

Yaa ne kadar güzel, bizim bilmiş büyükler dayar biberonu insanlar nasıl uğraşıyor imrendim valla.
Ama çocuk öyle reddetse ben ısrarla tutturamazmışım gibi geldi izlerken sonra bi anda aldı ama :)

Evet canım, zor geliyor alışılmadık şeyler ama napıcaksın kolay değil bebeği dış dünyaya adapte ediyorsun.. onun en güçlü refleksini çalıştırmak gerekiyor. Emmek onun en güzel yaptığı şey, karnımızda parmak emdi, emme hareketleriyle amniyon sıvısı yuttu hıçkırdı... Allah ihtiyaç etmesin ama bilmekte de fayda var. İnşallah emsinler bol bol inek gibi bizi :)

Yine dişim başladı tuzlu su işe yaramadı minoset aldım yine oda işe yaramıyor napıcam böyle

ayy geçmiş olsun ya çok çektin dişten.. evet karanfil iyi geliyor açık bakkal çakkal yok mu eşin alabilir aslında.

Canım adede takılı kalma ben sepette kalsın diye ekledim.. Eczacıma sorucam nolur nolmaz elinde varsa ondan alıp çantaya koyacağım hastanede ya da evde gerekirse, bulunsun. Sen de ilgileniyorsan bulundur derim.

Cnm oglumda benmde dogru duzgun fotom yoktu icimde ukte kaldi niye cekilmedim diye bir hatira kalsin mutlaka cektir seninde icinde kalmasin..

Herkese merhaba..geçmişi malesef okuyamadım.teşekkür ederim merakk edenlere .dün yazmıştım normal doğum yaptım kendime gelince dönücem diye.dün sabah 8 den 10 a kadar işlerim vardı ve yürüyerek hallettim kargo işleri falan sonra doktor randevuma yetişmek için otobüse bindim eşim nöbetteydi.kanamam vardı diye 2 gün üst üste kontrole çağırdı.açıklığa bakmştk ondan kaynaklanmıştır dedi.tekrar muayene ettiki 2 cm açıklık 4 cm olmuş hemen yatış yapıldı .akşama bebeğini kıcağına alırsın dedi.eşimi aradım o da çıktı işten doğum çantası lohusa seti vs aldı geldi bu arada annemlerle kaynanamlarda gelmişlerdi.ben doğumhane katında tek kişilik bi odaya alındım hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar.adet sancısı gibi başlayan ağrılar serum azaldıkça şiddetini arttırdı ve ben her sancıyı korkarak nst yi eşime gösterip geliyomu sancı geliyomı diye titreyerek beklemeye başladım..zaten her gelmeye başladığında nst dalgalanıyodu.tam öğleden sonra 2 de gerçek doğum sancılarıyla tanıştım.çok ağrılı çok ağırdı..3 saat sancı çektim ve bana sancı her geldiğinde gösterdikleri gibi bacaklarımı açıp karnıma çektim ve nefesimi tutup çenemi göğsüme dayayıp morarana kadar ıkındım.o kadar mücadele ettimki .ama pes etmeyi de oyle çok istedimki..malesef sancılar benim keyfime göre gelmiyodu.4 te 4 cm olan açıklık 7 cm olmuştu .uzun süre acı çekmektense mücadeleyi tercih ettiğim için hızlı ilerliyodum doktor çatı muayenesinde 7 olmuş hah 8 oldu dedi omda açılmaya yardım etti ve 9 u bulduk şükür.ama benim halim gücüm yoktu.açtım bitkindim susuzdum..sonunda o an geldi çattı çatala alındım ve her sancıya eşlik ederek ıkınmaya başladım eşimde yanımdaydı.cennet boşuna serilmemiş annelerin ayakları altına.bunu doğum sürecimde çok iyi anladm.bebeğin başı bir süre çkmadı en son eşimden güç alarak sondefa ve uzun şekilde ıkındım o kafa çıkınca kendimi bıraktım tüm yük ve ağrılarım gitmişti.ama yırtığım vardı ve dikiş faslına gectik.plesantanın parçası içerde kalmış diye epey kanamam oldu onu çıkarmak için baya uğraştılar kesiklerim derinleşti.bn kumaş onlar terzi..ama sancıların yanında bunları hissetmiyosun bile.bu arada bebeğim morarmıştı gözümden kaçmadı o ama çocuk doktoru kendine getirdi onu.oyle güzel oyle masumduki..suan uyuyor..melekler kadar güzel.bn o çataldan nasıl indim tekerlekli sandalyeye binip nası odaya getirildim hiç hatırlamıyorum.parmağımı oynatacak dermanım kalmamıştı.Rabbim hepinize kolay acısız doğumlar nasip etsin..

Cnm ya rabbim anali babalı büyütsün gözünüz aydın gerçekten böyle olunca insan annesini bir kez daha anlıyor ve dogum sırasında kadın tüm günahlarından arinirmis inşallah bundan sonra da herşey çok güzel olur

Kizlar acil yardim. Az once vajinada kasinti oldu bende kasidim hafifce sonra sızlama basladi. Ic camasirimi cikarip bakinca yaklasik 2 3 çorba kasigi kadar islaklik vardi. Ic camasirin yarisi kadar. Sonra sizlama ve suyu gorunce aynada bakayim dedim ve şok oldum. Dis dudaklar oyle sismis ki sanki sisirilmua gibi. Iki büyük et parcasi haline gelmis. Kusura bakmayin acik yaziyorum bilen vardir diye. Yarin tekrar gidecegim doktoruma . Sizce o gelen su muydu bu sislik nedir?

canım idrar yolu enfeksiyonun varmıdır akıntı oluyor kaşıntı oluyor kasiyincada sizliyor ve şişiyor vajina

canım idrar yolu enfeksiyonun varmıdır akıntı oluyor kaşıntı oluyor kasiyincada sizliyor ve şişiyor vajina

6 haziran da test verdim temiz çıkmıştı canim ve su ana kadar idrarda yanma filan da yoktu. Gatta az oncede idrarda yanma olmadi bolge kasimaktan kurudugu icin sizladi sadece. Bepantol sürdüm

Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah nekadar zor demi candan can çıkıyor zorlu bir süreç çok şükür bebegine kavuştun darısı basimiza inşallah

6 haziran da test verdim temiz çıkmıştı canim ve su ana kadar idrarda yanma filan da yoktu. Gatta az oncede idrarda yanma olmadi bolge kasimaktan kurudugu icin sizladi sadece. Bepantol sürdüm
akintini takip et canım gelirse druna git ozaman

Benim bu yöntem hoşuma gitti eğer süt gelmezse bu yolu tercih ederim canım sağol sende bilgi için :)
Yaa sorma çok çektim dişlerimden, insanların hamilelikte dişi ağrıyormuş ama benim dolgum düştüğü için bu ağrı o garip geliyor. Yıllardır düşmeyen dolgu hamilelikte düşüverdi işte. Şimdi ağrısı hafifledi canım bu geceyi atlatırsam sabah hemen karanfil alıcam bakkala sorduk yoktu ne yazık ki.

Çok mu kaşıdın canım ondan olmuş olabilir mi şimdi cilt 2-3 kat daha hassas o yüzden belki şişmiş olabilir.

Gerçekten zor ama en sağlıklısı bu canım hem şu an iyisin en azından normal doğum sonrası kolay oluyor. Birinde sancı sırasında zorlanıyorsun diğerinde doğum sonrası. Anne olmak kolay değil maalesef. Bize hastanede son ana kadar ıkınmayın demişlerdi halsiz kalırsınız diye, sen ıkındım deyince merak ettim beni nasıl yönlendirecekler acaba

Canım sağlıkla büyüsün kurtuldun gerisi iyileşir her şekilde. Peki ıkınırken popo çok zorlanıyor mu hemoroid benzeri bir sıkıntın var mı şuan?

Çok mu kaşıdın canım ondan olmuş olabilir mi şimdi cilt 2-3 kat daha hassas o yüzden belki şişmiş olabilir.

Oyle sert kasimadim ic camasir üstünden kaşıdım. Simdi hem sizliyor hemde agri basladi. Kalsiyum ictim bakalim birde bepantol sürdüm gecmezse acile gideriz herhalde. Geçenlerde mesela kuruluk vardi o zaman krem alerji yaptı sismisti ama bu kadar degildi. Simdi kocaman olmus disa tasmis şekilde

Canim tekrar doldur formu sorulari dikkatli oku.

Evet gordum ama daha cok mutfak icin sanki .Tek bir tane uygun gördüm .Esime diyorum bazen sunu al diye öğlen Bim'e gidiyor istedigin sey kalmamis diyor .
Canım şu grubun linkini atar mısın sana zahmet ben baktım da bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…