- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.301
Dediğin gibi bi takip et canım olmadı acile gidersinizOyle sert kasimadim ic camasir üstünden kaşıdım. Simdi hem sizliyor hemde agri basladi. Kalsiyum ictim bakalim birde bepantol sürdüm gecmezse acile gideriz herhalde. Geçenlerde mesela kuruluk vardi o zaman krem alerji yaptı sismisti ama bu kadar degildi. Simdi kocaman olmus disa tasmis şekilde
Benim bu yöntem hoşuma gitti eğer süt gelmezse bu yolu tercih ederim canım sağol sende bilgi için :)
Yaa sorma çok çektim dişlerimden, insanların hamilelikte dişi ağrıyormuş ama benim dolgum düştüğü için bu ağrı o garip geliyor. Yıllardır düşmeyen dolgu hamilelikte düşüverdi işte. Şimdi ağrısı hafifledi canım bu geceyi atlatırsam sabah hemen karanfil alıcam bakkala sorduk yoktu ne yazık ki.
Dediğin gibi bi takip et canım olmadı acile gidersiniz
Cnm bakiyorlar devlette asagidan bende bi kac defa gittim 32 ve 34 haftaliktim acilma var mi diye bktilr acilma yoktu ama dogumuda baslatmadi.2 gun oncede dr cati muaynesi yapti yine bir belirti yok korkma yaniDevlette de acilde asagidan bakmaya kalkarlarsa . Bi cok kisiden okudum muayene sonrasi dogum baslamasini. Bakmayin da diyemem bakmadan göremez
Herkese merhaba..geçmişi malesef okuyamadım.teşekkür ederim merakk edenlere .dün yazmıştım normal doğum yaptım kendime gelince dönücem diye.dün sabah 8 den 10 a kadar işlerim vardı ve yürüyerek hallettim kargo işleri falan sonra doktor randevuma yetişmek için otobüse bindim eşim nöbetteydi.kanamam vardı diye 2 gün üst üste kontrole çağırdı.açıklığa bakmştk ondan kaynaklanmıştır dedi.tekrar muayene ettiki 2 cm açıklık 4 cm olmuş hemen yatış yapıldı .akşama bebeğini kıcağına alırsın dedi.eşimi aradım o da çıktı işten doğum çantası lohusa seti vs aldı geldi bu arada annemlerle kaynanamlarda gelmişlerdi.ben doğumhane katında tek kişilik bi odaya alındım hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar.adet sancısı gibi başlayan ağrılar serum azaldıkça şiddetini arttırdı ve ben her sancıyı korkarak nst yi eşime gösterip geliyomu sancı geliyomı diye titreyerek beklemeye başladım..zaten her gelmeye başladığında nst dalgalanıyodu.tam öğleden sonra 2 de gerçek doğum sancılarıyla tanıştım.çok ağrılı çok ağırdı..3 saat sancı çektim ve bana sancı her geldiğinde gösterdikleri gibi bacaklarımı açıp karnıma çektim ve nefesimi tutup çenemi göğsüme dayayıp morarana kadar ıkındım.o kadar mücadele ettimki .ama pes etmeyi de oyle çok istedimki..malesef sancılar benim keyfime göre gelmiyodu.4 te 4 cm olan açıklık 7 cm olmuştu .uzun süre acı çekmektense mücadeleyi tercih ettiğim için hızlı ilerliyodum doktor çatı muayenesinde 7 olmuş hah 8 oldu dedi omda açılmaya yardım etti ve 9 u bulduk şükür.ama benim halim gücüm yoktu.açtım bitkindim susuzdum..sonunda o an geldi çattı çatala alındım ve her sancıya eşlik ederek ıkınmaya başladım eşimde yanımdaydı.cennet boşuna serilmemiş annelerin ayakları altına.bunu doğum sürecimde çok iyi anladm.bebeğin başı bir süre çkmadı en son eşimden güç alarak sondefa ve uzun şekilde ıkındım o kafa çıkınca kendimi bıraktım tüm yük ve ağrılarım gitmişti.ama yırtığım vardı ve dikiş faslına gectik.plesantanın parçası içerde kalmış diye epey kanamam oldu onu çıkarmak için baya uğraştılar kesiklerim derinleşti.bn kumaş onlar terzi..ama sancıların yanında bunları hissetmiyosun bile.bu arada bebeğim morarmıştı gözümden kaçmadı o ama çocuk doktoru kendine getirdi onu.oyle güzel oyle masumduki..suan uyuyor..melekler kadar güzel.bn o çataldan nasıl indim tekerlekli sandalyeye binip nası odaya getirildim hiç hatırlamıyorum.parmağımı oynatacak dermanım kalmamıştı.Rabbim hepinize kolay acısız doğumlar nasip etsin..
Evet ok çok zor..inşallah canım ağrısız sızısız inşallah☺Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah nekadar zor demi candan can çıkıyor zorlu bir süreç çok şükür bebegine kavuştun darısı basimiza inşallah
Benim sancım yoktu belki ondandır .valla halsiz kalmak seni vazgecirmiyo yeterki sancılarım son bulsun diyosunGerçekten zor ama en sağlıklısı bu canım hem şu an iyisin en azından normal doğum sonrası kolay oluyor. Birinde sancı sırasında zorlanıyorsun diğerinde doğum sonrası. Anne olmak kolay değil maalesef. Bize hastanede son ana kadar ıkınmayın demişlerdi halsiz kalırsınız diye, sen ıkındım deyince merak ettim beni nasıl yönlendirecekler acaba
Canım gerçekten zor bi süreç bizde yaşıcaz aynılarını inş kısa sürer. Suni sancı varmeseler belki kendi açılsa bu kadar acın olmıcak ama nedense şu suni sancıyı bağlamadan edemiyorlar. Bağlamayın uzun olsun ama tatlı tatlı olsun. Gerçekten anlamış değilim. Allah sağlıkla mutlu mesut büyütmeyi nasip etsinEvet ok çok zor..inşallah canım ağrısız sızısız inşallah☺
Zorlanıyor ama hemoroid oluşacak kadar uzun sürmüyorki hemoroid uzun vadede oluşan bi rahatszlk.bi doğumla oluşacağını zannetmiyorum.sadece fenital bmlfe kaslarım güçsüz büyük abdestte zorlabıyorum dikişlerimde var diye ağrılı oluyorCanım sağlıkla büyüsün kurtuldun gerisi iyileşir her şekilde. Peki ıkınırken popo çok zorlanıyor mu hemoroid benzeri bir sıkıntın var mı şuan?
Hiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenemCanım gerçekten zor bi süreç bizde yaşıcaz aynılarını inş kısa sürer. Suni sancı varmeseler belki kendi açılsa bu kadar acın olmıcak ama nedense şu suni sancıyı bağlamadan edemiyorlar. Bağlamayın uzun olsun ama tatlı tatlı olsun. Gerçekten anlamış değilim. Allah sağlıkla mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin
Ödeyemez haklısın . ve anne baba olana kadarda niye ödeyemeyeceklerini anlayamazlarÇok geçmiş olsun.. Analı babalı güle güle büyütün bebeğinizi. Böyle doğum hikayeleri okuyunca anneliğin ne kadar cefakar olduğunu bir kez daha anlıyorum. Evlatlar annelerin hakkını ne yapsa ödeyemez, zaten ödenecek bir hak da değildir. Allah'ın mucizesi kadına bahşedilmiş..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz...
Takvimi yaptığımız yerden muhtemel doğum tarihini sil ve kaydet de canimNasilYarDiyeyim hamilelik takvımını kaldıramadım cnm nasıl oluyor acaba
Cnm bakiyorlar devlette asagidan bende bi kac defa gittim 32 ve 34 haftaliktim acilma var mi diye bktilr acilma yoktu ama dogumuda baslatmadi.2 gun oncede dr cati muaynesi yapti yine bir belirti yok korkma yani
Mantar olmuşsun cnm muhtemel sıcaktan. Vajina güzelce yıka travazol varsa sur. Arada sıcaktan bende de oluyor iç çamaşırı da çıkartıp eşimin sırtlardan gidiyorum rahatliyorum. Muhtemel kasirken sikinca idrar kaçağı olmuştur korkmaKizlar acil yardim. Az once vajinada kasinti oldu bende kasidim hafifce sonra sızlama basladi. Ic camasirimi cikarip bakinca yaklasik 2 3 çorba kasigi kadar islaklik vardi. Ic camasirin yarisi kadar. Sonra sizlama ve suyu gorunce aynada bakayim dedim ve şok oldum. Dis dudaklar oyle sismis ki sanki sisirilmua gibi. Iki büyük et parcasi haline gelmis. Kusura bakmayin acik yaziyorum bilen vardir diye. Yarin tekrar gidecegim doktoruma . Sizce o gelen su muydu bu sislik nedir?
Cnm bnm de aşağıda çok ama açılmaya baktı birşey olnadi.Cok tesekkur ederim doktorum bebek cok asagida simdi alt muayene yapmayayım dedigi icin cekiniyorum biraz
Cnm bnm de aşağıda çok ama açılmaya baktı birşey olnadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?