2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dediğin gibi bi takip et canım olmadı acile gidersiniz

anladım canım geçmiş olsun.. Sen de sağol.

iyi geceler kizlar bugun giremedim masallah baya sayfa birikmis bnde kontrolegittim cok sukur bebegim normale donmus kilo almis stentten dolayi geriliyo diye cok uzulmustum ama cok sukur 2900 olmus haftaya persembe son kontrol dedi gun belirleyelim bebegi alalim dedi insallah cuma yada cumartesi benimde bebisim allahin izniyle hayirlisi ile sagliklica kuc
agima almayi nasip etsin rabbim

Devlette de acilde asagidan bakmaya kalkarlarsa . Bi cok kisiden okudum muayene sonrasi dogum baslamasini. Bakmayin da diyemem bakmadan göremez
Cnm bakiyorlar devlette asagidan bende bi kac defa gittim 32 ve 34 haftaliktim acilma var mi diye bktilr acilma yoktu ama dogumuda baslatmadi.2 gun oncede dr cati muaynesi yapti yine bir belirti yok korkma yani

Çok geçmiş olsun.. Analı babalı güle güle büyütün bebeğinizi. Böyle doğum hikayeleri okuyunca anneliğin ne kadar cefakar olduğunu bir kez daha anlıyorum. Evlatlar annelerin hakkını ne yapsa ödeyemez, zaten ödenecek bir hak da değildir. Allah'ın mucizesi kadına bahşedilmiş..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz...

Kızlar kasılma takip programı kullanan vardı aranızda hangi uygulama acaba ? Bilen yardımcı olabilir mi bulamadım.

Kızlar uyuyamıyorum acaip mide yanmam var öğürme geğirme geliyor. Yemekten sonra gaviscon içtim bana mısın demedi. 3 saattir yatakta dönüyorum nexium içtim artık talcid çiğnedim allah ne verdiyse... geçerse uyucam inş. Şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım anlamadım bende. Doktor doğum için 2 hafta sonra deyince panikledim sanki.

Benim sancım yoktu belki ondandır .valla halsiz kalmak seni vazgecirmiyo yeterki sancılarım son bulsun diyosun

Evet ok çok zor..inşallah canım ağrısız sızısız inşallah☺
Canım gerçekten zor bi süreç bizde yaşıcaz aynılarını inş kısa sürer. Suni sancı varmeseler belki kendi açılsa bu kadar acın olmıcak ama nedense şu suni sancıyı bağlamadan edemiyorlar. Bağlamayın uzun olsun ama tatlı tatlı olsun. Gerçekten anlamış değilim. Allah sağlıkla mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin

Canım sağlıkla büyüsün kurtuldun gerisi iyileşir her şekilde. Peki ıkınırken popo çok zorlanıyor mu hemoroid benzeri bir sıkıntın var mı şuan?
Zorlanıyor ama hemoroid oluşacak kadar uzun sürmüyorki hemoroid uzun vadede oluşan bi rahatszlk.bi doğumla oluşacağını zannetmiyorum.sadece fenital bmlfe kaslarım güçsüz büyük abdestte zorlabıyorum dikişlerimde var diye ağrılı oluyor

Hiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenem

Ödeyemez haklısın . ve anne baba olana kadarda niye ödeyemeyeceklerini anlayamazlar

Cnm bakiyorlar devlette asagidan bende bi kac defa gittim 32 ve 34 haftaliktim acilma var mi diye bktilr acilma yoktu ama dogumuda baslatmadi.2 gun oncede dr cati muaynesi yapti yine bir belirti yok korkma yani

Cok tesekkur ederim doktorum bebek cok asagida simdi alt muayene yapmayayım dedigi icin cekiniyorum biraz

Mantar olmuşsun cnm muhtemel sıcaktan. Vajina güzelce yıka travazol varsa sur. Arada sıcaktan bende de oluyor iç çamaşırı da çıkartıp eşimin sırtlardan gidiyorum rahatliyorum. Muhtemel kasirken sikinca idrar kaçağı olmuştur korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…