2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecti gitti allaha sükur. Bence yine kuruluk bu. Mantar olsaydi feci kaşınıyor iltihap bile inanilmaz kasindirmisti. Ama icim rahat etsin diye bi tam idrar vereyim saglik ocaginda

Bizi habersiz burakma canim

Günaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.

Inşallah kuzum

Canım eşimin kp ile ilişkisini iletişimini tam bilmiyorum
Söylese nasıl olur diye.
Olmadı eşime söyleyeyim babasına soylesin
Kadınlar biraz daha fitne fucur (bkz. kv ekolü) olabiliyor, erkekler daha düz olduğu için kafana taktığın şeyleri bir çırpıda çözerler belki

Gözün aydın canım. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun ins. Zorluklar bi sekilde geciyor bebegine kavusunca Allah herkese kolay dogumlar nasib etsin

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun, darisi bize

Hiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenem
Yık canım doğurmadın ilk bebeğim olcak. Suni sancıya çok beter diyorlarda o yüsden dedim insanın kendi sancıları daha normalmiş

hayırlı olsun canım Saglikla büyüt inşallah darısı basimiza sütun geldimi ne durumdasin

canım aramizda 1 gün var ben 2 temmuzda doguma gireceğim bakalım sana ne diyecek

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşş

Geçti canım çok şükür belim gece boyu ağrıdı acısına uyandım bir kaç defa ama şu an geçti bişey yok
En iyisini yaptın canım inşallah iyi çıkar sıkma canını
Geçti canım çok şükür teşekkür ederim
Basın sağolsun bu arada çok üzüldüm

Günaydın, normal doğum düşünen arkadaşlar biraz önce Banu Çiftçi’nin doğum, doğuma hazırlık, ağrısız doğum adlı videosunu izledim. Açıkçası önyargılarımı bayağı azalttı. İzlemeyen varsa tavsiye ederim. Hatta mümkünse eşinizle izleyin ki nasıl bir süreçten geçtiğinizi tam olarak anlayabilsin.

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Genel anestezi mi olmak zorunda kaldın?

Tel

telefonda Banu çiftçi uygulamasında kasılma zamanlayıcı da var

Teşekkürler.. başka basit bir program buldum gece.

Günaydın canım, gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuğun ne mutlu sana sende kucağına aldın darısı bizim başımıza inşallah :)

Günaydın kızlar, köpek havlamalarından uyanıyorum artık .. burada bireysel köpek bakan apartmanlar var bazen gerçekten çok feci havlıyorlar senkronize olarak. İnşallah bebek doğunca alışır seslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…