- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.321
Mantar olmuşsun cnm muhtemel sıcaktan. Vajina güzelce yıka travazol varsa sur. Arada sıcaktan bende de oluyor iç çamaşırı da çıkartıp eşimin sırtlardan gidiyorum rahatliyorum. Muhtemel kasirken sikinca idrar kaçağı olmuştur korkma
Uykusuz bir gece bugün çok Yoruldum kasilmam çok iki magnezyum iki soda üstüne hala kasiliyorsam valla icmesem dogurcam galiba ben
Saka bir yana çok kasiliyorum bu aksam ve kazılırken vajinama da iğne batıyor. Uyuyabilirsem yarin kontrol var bakalım son durum ne
telefonda Banu çiftçi uygulamasında kasılma zamanlayıcı da varKızlar kasılma takip programı kullanan vardı aranızda hangi uygulama acaba ? Bilen yardımcı olabilir mi bulamadım.
Kadınlar biraz daha fitne fucur (bkz. kv ekolü) olabiliyor, erkekler daha düz olduğu için kafana taktığın şeyleri bir çırpıda çözerler belkiInşallah kuzum
Canım eşimin kp ile ilişkisini iletişimini tam bilmiyorum
Söylese nasıl olur diye.
Olmadı eşime söyleyeyim babasına soylesin
Gözün aydın canım. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah.Günaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun ins. Zorluklar bi sekilde geciyor bebegine kavusunca Allah herkese kolay dogumlar nasib etsinHerkese merhaba..geçmişi malesef okuyamadım.teşekkür ederim merakk edenlere .dün yazmıştım normal doğum yaptım kendime gelince dönücem diye.dün sabah 8 den 10 a kadar işlerim vardı ve yürüyerek hallettim kargo işleri falan sonra doktor randevuma yetişmek için otobüse bindim eşim nöbetteydi.kanamam vardı diye 2 gün üst üste kontrole çağırdı.açıklığa bakmştk ondan kaynaklanmıştır dedi.tekrar muayene ettiki 2 cm açıklık 4 cm olmuş hemen yatış yapıldı .akşama bebeğini kıcağına alırsın dedi.eşimi aradım o da çıktı işten doğum çantası lohusa seti vs aldı geldi bu arada annemlerle kaynanamlarda gelmişlerdi.ben doğumhane katında tek kişilik bi odaya alındım hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar.adet sancısı gibi başlayan ağrılar serum azaldıkça şiddetini arttırdı ve ben her sancıyı korkarak nst yi eşime gösterip geliyomu sancı geliyomı diye titreyerek beklemeye başladım..zaten her gelmeye başladığında nst dalgalanıyodu.tam öğleden sonra 2 de gerçek doğum sancılarıyla tanıştım.çok ağrılı çok ağırdı..3 saat sancı çektim ve bana sancı her geldiğinde gösterdikleri gibi bacaklarımı açıp karnıma çektim ve nefesimi tutup çenemi göğsüme dayayıp morarana kadar ıkındım.o kadar mücadele ettimki .ama pes etmeyi de oyle çok istedimki..malesef sancılar benim keyfime göre gelmiyodu.4 te 4 cm olan açıklık 7 cm olmuştu .uzun süre acı çekmektense mücadeleyi tercih ettiğim için hızlı ilerliyodum doktor çatı muayenesinde 7 olmuş hah 8 oldu dedi omda açılmaya yardım etti ve 9 u bulduk şükür.ama benim halim gücüm yoktu.açtım bitkindim susuzdum..sonunda o an geldi çattı çatala alındım ve her sancıya eşlik ederek ıkınmaya başladım eşimde yanımdaydı.cennet boşuna serilmemiş annelerin ayakları altına.bunu doğum sürecimde çok iyi anladm.bebeğin başı bir süre çkmadı en son eşimden güç alarak sondefa ve uzun şekilde ıkındım o kafa çıkınca kendimi bıraktım tüm yük ve ağrılarım gitmişti.ama yırtığım vardı ve dikiş faslına gectik.plesantanın parçası içerde kalmış diye epey kanamam oldu onu çıkarmak için baya uğraştılar kesiklerim derinleşti.bn kumaş onlar terzi..ama sancıların yanında bunları hissetmiyosun bile.bu arada bebeğim morarmıştı gözümden kaçmadı o ama çocuk doktoru kendine getirdi onu.oyle güzel oyle masumduki..suan uyuyor..melekler kadar güzel bn o çataldan nasıl indim tekerlekli sandalyeye binip nası odaya getirildim hiç hatırlamıyorum.parmağımı oynatacak dermanım kalmamıştı.Rabbim hepinize kolay acısız doğumlar nasip etsin..
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun, darisi bizeGünaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
Yık canım doğurmadın ilk bebeğim olcak. Suni sancıya çok beter diyorlarda o yüsden dedim insanın kendi sancıları daha normalmişHiç normal doğumun oldumu bilniyorum ama sancı o kadar kötü bişeyki henen bitsin istediğin için suni sancı bu süreci hızlandırıyo.bu da iyi bişi bnce.tabi doğal yolla sancılananlar ne der bilenem
hayırlı olsun canım Saglikla büyüt inşallah darısı basimiza sütun geldimi ne durumdasinGünaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
canım aramizda 1 gün var ben 2 temmuzda doguma gireceğim bakalım sana ne diyecekiyi geceler kizlar bugun giremedim masallah baya sayfa birikmis bnde kontrolegittim cok sukur bebegim normale donmus kilo almis stentten dolayi geriliyo diye cok uzulmustum ama cok sukur 2900 olmus haftaya persembe son kontrol dedi gun belirleyelim bebegi alalim dedi insallah cuma yada cumartesi benimde bebisim allahin izniyle hayirlisi ile sagliklica kuc
agima almayi nasip etsin rabbim
Emzirme sanatı/emzirme sorunlari ve cozumleri canim kapali grup bi bak bulamazsan atarim yineCanım şu grubun linkini atar mısın sana zahmet ben baktım da bulamadım
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşşGünaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
Geçti canım çok şükür belim gece boyu ağrıdı acısına uyandım bir kaç defa ama şu an geçti bişey yokEvet uyumayi dene zaten doğum sancısıysa gece seni uyandırıcak, değilse sabah kalkıcaksın hiç bir şey yok.
zaten boyle son anda fark etmek normal doğum bekleyen benim gibiler için en iyisi son anda bir bakmişim hastaneye vardığmızda 7-8 cm acıklık nasıl sevinirim.
En baştan anlaman tabi senin için en iyisi sezaryan olucağın için.
En iyisini yaptın canım inşallah iyi çıkar sıkma canınıYok canim bende guvenemedigimden bıraktım zaten. Inşallah bu dr iyi çıkar. Şuan nasıl oldun? 22 haftalik kaybım var benim malesef ozaman sanci ve normal doğumu acı bir şekilde tecrübe etmiştim. Ilkten ufak ufak başlıyor eger gerçek doğum sancisiysa kisa surede dayanilmayacak düzeye geliyor ve sürekli kasılmalar birbirini takip ediyor. Yat azcik gevse geçerse yorgunluk ağrısıdır zaten
Son haftalarda herturlu renkli akıntıda doktoru haberdar etmek gerek diye okudum nette. Nisan biraz koyu kivamli oluyor canim
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. Genel anestezi mi olmak zorunda kaldın?Günaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
Tel
telefonda Banu çiftçi uygulamasında kasılma zamanlayıcı da var
Günaydın kızlar ancak şimdi yazabiliyorum, dünya tatlısı bir kizim oldu şuanda uyuyor. Dün 11 de sezeryana aldılar uyandığımda berbat bir ağrım vardı kızımı gördüğüm anda herşeyi unuttum. Darısı sizinde başınıza sağlıkla yavrularınizi kucaginiza alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?