2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün
Geçmiş gitmiş olsun inşallah ❤
Çok şükür canım kilo almış olmasına sevindim
Az kaldı doğuma hadi hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza inşallah ❤
Kızlar kasılma takip programı kullanan vardı aranızda hangi uygulama acaba ? Bilen yardımcı olabilir mi bulamadım.
Ben banu çiftçinin uygulamasını indirmism canım onda kasılma zamanlayıcı var
Gözünaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤

Huzursuz bol kasilmali bir geceden sonra gunaydin herkese. Günler ilerledikçe acayip ruh hali sarıyor bebek hareketleri de olmasa zaman hic geçmeyecek sanki. Dün gece okadar kasildimki doğum yapacağım sandim sabah kalkınca geçmişti. Annemler gitti yine birşeylere darılmış anlaşılan tripli tavirli gitti. memnun edememişim yine anlasilan. eşime doğum sonrası gelmeyeceğim demiş. Kaynana neyse de insanın kendi annesi böyle yapınca zoruna gidiyor. 1 haftadir hiçbirşey yaptırmadım hizmette kusur etmedim 9 ayda tek bir yardimini gormedim yine yaranamadım sağlık olsun. Kötü enerji bıraktı sabanın köründe gitti biran önce toparlarım inşallah.

Gozun aydin canim .Hosgelmis prenses

Gecti gitti allaha sükur. Bence yine kuruluk bu. Mantar olsaydi feci kaşınıyor iltihap bile inanilmaz kasindirmisti. Ama icim rahat etsin diye bi tam idrar vereyim saglik ocaginda
Artik hormonlar tavan cnm vücut reaksiyon veriyor. Gecen kilotun yanindaki firfirlar bir kasindirdi beni de feciydi. Bazen gobegime bir kaşıntı geliyor allahım etini yolucam sanki.

Gunaydin canim bende iste birsey olur mu diye korktum ki sukur allaha sislik inmeye baslamis sizlama gecmis. Orada hassasiyet var benim bi sormam lazim bunu unutuyorum hep
Geçmiş olsun neyse ki geçmiş cnm Dr a sormak istediğini önceden mini bir kağıda yaz Dr a girerken elinde tut sor. Ben öyle yapardım.

Kizlar bi bakiverin, tasinabilir ana kucagi alan anneler hangi markalari tercih ettiniz acaba, oglumda ev tipi ana kucagi kullandim epeyde uzun sure memnun kaldim, ama bu sefer karar veremiyorum, puset tasima seklinde hic kullanmadim, port bebem var hastane cikisinda onu mu kullansam ama hava sicak olucak icinde pisermi diye uzuluyorum, sizce ne yapsam luzumsuz biseyi almakta akillica gelmiyor, surekli evdeyiz birde arabamiz yok.. bi akil verin, kullanmadigim bir urun oldugu icin karar veremiyorum hangisi daha kullanisli olur 2 kez kullanip koseye koymakta istemiyorum...

Gunaydin cnm okurken içim parçalandı. Rabbim yardimcin olsun cnm. Dediğin gibi kaygana yapsa koymaz da anne yapınca eminim çok zordur. Hic üzülme cnm Rabbim güç verir kuvvet verir inşallah biz anneyiz güçlü olmak zorundayız. Kimseye boyun eğmeye hakkımız yok Rabbim eydirmesin inşallah. Hepsi gecicek mutlu buluşma yakin. Sen be evine odaklan çık biraz temiz hava al toprağa bas imkânın varsa at kotu enerjini. Belki annen yaninda yok ama burada birçok kardeşin seninle birlikte ve iyi kotu belki yaninda değiliz ama destekciniz unutma.

Annene hiç kafanı takma bence. Bana psikologum demişti ki anne babanın ebeveyni sen olmuşsun. O süreçten sonra onları düşünmeyi, dertleri ile ilgilenmeyi bıraktım yapabildiğim kadar. Bazısı da böyle oluyor En önemlisi eş bu hayatta, o seni anlıyorsa yeter

Canım chicco tria almıştım ufak oglumda baya para verdim kumaşları yıkayıp k@ldirdim onu kullanıcam. Puset var yatak var ve bebek arabası. İlk zmnlar bebek arabasını eve alıp içine yatak aparatiyla çok kullandım. Salonda otursam arabada uyur göz önünde olurdu mesela. Yerinde olsam pusetli araba alırım ayrıca yatak olsun çok kullanışlı oluyor. Bilmiyorum biz çok rahat etmiştik. Portbeve de aldım ama kış bevegiydi yazın kullanışlı olmaz bence

Allah yardımcın olsun canım.
Benimde annem öyle.
Istediği olmasın hemen hakarete bile bağlar.

Dun benimde eşimle biraz tartışmam oldu. Şehir dışından misafir gelmişti iki gün önce. Dünden önceki gün kardeşiyle gttiler gezmeye.
Dünde o da gitcekmis . Ben kendi annemle görüşünce bile izin almak zorundaysim ona göre. Iyi git bende babannemlere gideyim dedim.
Baya bir inatlastik kapıda.
Sonra gitmedi. Yok sen benim aileme gitmiyosun burnunu surtturuyorsun . Kendi ailenede gitme. Onlar beşik bile almadi. Sözde doktor ücretini onlar vercekti. Tarzı konuştu.
Onlara da gidemezsin ben sensiz aileme gitmiyorum sende gitme dedi.
Baya lafını yaptı beşiği kp aldı diye.
Geceden beri başım çatlıyor.

Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun cnm. Rabbim uzun omur versin. Darısı bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.

Cok sevindim gecmesine 1 hafta kaldı şunun şurasında beklesin biraz.
Bide sanırım senin ikinci sezeryanın olucak, ben ilk doğumumda epudural almışdim cok cok yorulduğumda belim fena ağrıyordu bende epuduralın yeri ağrimiş gibi oluyor. Seninkide oyle bir ağri ola bilirmi? Acaba?

Ayni fikirdeyim cnm port bebe yazin olmaz bebek arabamiz var 2 cesit biri baston digeri normal, oglumda bende arabasinda yatirdim bikac zaman sonra ev tipi ana kucaginda yatti gunduz uykularini, geceleri besigine koydum ama hastane cikisi icin puset tasima sart gibi gorunuyor gozume

Ya bu adamlar ne düşüncesiz. Gerçekten erkekler geç olgunlasiyor. İki çocuk dogurdum eşim tarafından en en en rahat hamileligimi 3 de yaşıyorum. İlk en zoruydu benimde. Direnen direnen taviz vermeden bu hale geldi. Erkek düz mantık ben gitmiyom sende gitme. Ya bu kadın hamile konuşmaya sertleşmeye ihtiyacı var düşüncesiz insan. Birde bu caniyla misafir agirlamis daha ne yuhhh

Geçmiş olsun neyse ki geçmiş cnm Dr a sormak istediğini önceden mini bir kağıda yaz Dr a girerken elinde tut sor. Ben öyle yapardım.

Hep yazayim diyorum ama evden cikmam zor oluyor son anda yetisiyorum esim acele edince. Bi dahakine alarm kuracagim muayenede iken calsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…