2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım olmadı uygun birşey alırsın illa dünya para vermeye gerek yok. Hatta temiz kullanirsan tutumluannede ikinci el satarsin.

Sağol canım evet beklesin bir hafta kaldı
Ağdaya gidecem haftaya
Temizlikçi gelecek her şey planlı erken gelmeye çalışmasın biraz daha kilo alsın ☺
Yok canım bende iğnenin yeri ağırmadi
Hiç bir zaman hissetmedim o ağrıyı çok şükür

Bende spinal oldum ve o ağrıyı hissettim özellikle dediğin gibi çok yorulunca. Hatta eşim iğne yerini hala gösterebiliyor minicik. Bende spinalden sonra 5/6 gün çok bas ağrısı oldu. Kahve su çok tuketmeme rağmen.. Bu sefer eşim spinal istemiyor ama ben diretiyorumm. O ilk ani hicbir şeye degismemm

Annesi plan yaparda bebişi planını bozarmı bak sozunu dinliyor şimdiden uslu cocuk olucak.

zaten ben dediğim gibi cok cok yorulduğumda bide şimdi hamilelik o zaman his ediyorum sadıce.

Bu ara hormonlar daha dengesiz galiba .Aksam kasilmalarim coktu .Esim cay yapti ictik .Ortada hic bir sey yokken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Esim ne yapacagini sasirdi .Sonra bebegi iyice kastim diye bir posta daha agladim .Gece uykumun icinde de agliyormusum .

Kuzum misafir kv. Deydi geldikleri gu n bizde gittik.
O gün kaynimla misafir olan kişi dışarı çıktı. Babası eşime rıza göstermeyince dünde yok ben gidicem falan dedi. Iyi o smn bende kendi aileme giderim diyince sorun oldu. Tek başıma zaten gecenin bi vaktine kadar yalnız oturuyorum eşimi bekliyorum.
O da bırakıp gitmek istiyosa bende kendime plan yaparım normal bence

Annesi plan yaparda bebişi planını bozarmı bak sozunu dinliyor şimdiden uslu cocuk olucak.

zaten ben dediğim gibi cok cok yorulduğumda bide şimdi hamilelik o zaman his ediyorum sadıce.

Aslında artık yorulmamamiz lazım ben bugün kendime tatil veriyorum hiç bişey yapmıcam kızımın ihtiyaçları dışında
☺☺

Benimkini yeri belimi hiç aynada dikatli bakmadım ama ağrısı oluyor bazen yorulduğumda ağır kaldırdiğimda yada uzun süre belime desteksiz oturduğumda falan.
Tam o noktadan yayılıyormuş gibi ağri oluyor, benimde eşim bu doğumumda epudural alma diyor bu yüzden ama dayana bilirmiyim bilmiyorum bu yüzden söz vermiyorum ama dayana bildiğim kadar dayanıcam, senin durumun farkli tabi bebeğinin ilk dünyayla buluşduğu anı görmemek üzücü olur.

Ay canım benim son zmnlar artik çok normal. Bir ağlıyor bir gülüyor bir enerjik bir huysuz mutsuz karmakarisigiz.

Hayatım senin kayinvalidenden çok kendi aileme eğitmen normal birşey. Kaldiki bunun için izin istemen bile çok saçma. Esin dışarı çıkmak isteyebilir çünkü erkeklerde stres oluyor sorumluluk artıyor. Ama kıyasla is yapmak olmamalı. Hamile eşlerine dağa anlayışlı olmalılar

Üzücü olmasından ziyade genelde ağrılı uyaniyorsun. Narkozu atmak uzun sürüyor. Narkoz beni çok etkiliyor birde. Ama spinalde zaten dikiş agrilarim geçene kdr spinal etkisi de geçmiyor miss. Mesela ilk doğum genelde 20 gün yataktan zor kalıtım. İkinci spinalde 5. Gün temizlik yapıyordum. O yüzden yine spinal olacağım

Aslında artık yorulmamamiz lazım ben bugün kendime tatil veriyorum hiç bişey yapmıcam kızımın ihtiyaçları dışında
☺☺
Bu gün o kadar yorgun halisizim ki bider baş ağrısı, şuan benim dinlenmem bu yarım satlik süre oda kızımı uyuması için salıyorum bir yandan, şimdi uyudu ve bir sürü iş beni bekliyor keşke banada izin veren biri olsa ama bu gün yapmasam yarın iki kat iş olucak. Yani görev beni bekler bu ayakta zor duracağım halımle bana kolay gelsin.

☺☺
Evde hic çocuk yoksa hic yorulmayin cnm bolbol finlenin bende iki çocuk es. Saolsunlar yine her ise yardim ederler ama anne düzeni gibi olur mu?

İkisinide yaşadığın için senin için en iyisi hangisi biliyorsun zaten, allah kolay doğumlar nasıp etsin herkese ve bebeklermizi sag salim kucağmıza almayı nasıp etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…