2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsini kendin mi yapiyorsun kv isin ucundan tutsa ya .Kac kisinin yasadigi ev her gun temizlik ister .Sana da yazik kuzum .

Ay kiyamam canım çok iyi anlıyorum seni. Allah yardimcin olsun. Bende pazartesi rahatsizlaninca eşim bir hafta raporla evde şükür de biraz Dinlendim agrilarim azaldim haftayada annem gelecek inşallah baya rahatlarim. uç çocuğu olanlar hep üçüncü zor geçer derdi gerçekten de öyleymiş.

hayırlı olsun canım gözünaydın :)

Hepsini kendin mi yapiyorsun kv isin ucundan tutsa ya .Kac kisinin yasadigi ev her gun temizlik ister .Sana da yazik kuzum .
ah o KV ler ahh
dun eşim aradı Dr kontrolumuz var oğlan öldürüyor yanlarında dur diye. Kadın yemeği yapın gitmeden 5 dk önce arayın gelirim dedi ya. Akli çıkıyor gelip is yapicak diye.

amin canim hepimiz insallah saglikla kavusalim

B Berenelam63 canım sıkıntılı bi doğum olmuş seninki ama bebeğini alınca hepsi bitiyo işte annelik bu. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Bizlere de acısız doğumlar nasip olsun inşallah

Canım ben de dün kontrole gittim. 38+1dim. Kilo almamış yine hala ufağız. 2300dedi doktor. Senin kaçtı kilosu? Doktor çok rahat konuşuyor. Gelişimsel bi sıkıntı yok değil mi karın çevresi vs geride diyorum. Bebek minyon diyo. Ölçümler birebir ayni olmaz diyo. Yanılma payı var şu an 2800 olabilir max diyo. Of kaldı şurda 2hafta ne kilosu alacak çocuk daha bilmem. Geçen hafta da 2300dü

Ay canım hormonlardan bence bendede mutsuz bi hal var ağlamıyorum ama ağlasam daha iyi yani belki içimi boşaltırdım, az kaldı inşş lohusa depresyonuna girmeyizde bu günlerde geçer

canm azmi yiyosun bak bende stent takilinca hic bise yemedim 10 gun geriledi kilo almadi onun uzerine 2 hafta 3 ogun yemek yedim yumurta muz karpuz yedim bide sabah aksam nesguik varya sute katilan toz onu ictim sukur allahima kilo almis sende dene istersen insallah alir kilo

Üzülme canım önemli olan sağlığı. Sen bebeği besleyecek şeyler yemeye devam et aldığı kadar alsın ne kadar alırsa kardır. Ayrıca 2800 de çok küçük değil on güne toparlar doğunca inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…