2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm bazen çok iyiyim sanki hic hamile değilim öyle bir enerji geliyor. Bir anda ne oluyorsa elim kolum kalmıyor bitiyorum uyusuyorum sanki. Uyku dersen birgün iyi birgün kotu.

Aynen oyleyim. Bayramin birinci gunu 45 dakikakik uykuyla karsiya gectik gezdik ettik ama 2.guny 24saatin en az 15 i uykuyla gecti . Kalktim yemek hazırladım yedik yattim. Tv izledim uyudum. Gecen gece dolap kapagini taktim şifonyer kurdum ama bulasiga geldi sira ve pil bitti sanki benzin bitti gibi o an kaldım

Hic bir sey .Eger lafimizi dinletebilirsek annem ve kv olcak sadece .Sulaleyi toplamaya niyetlendi esim ıtiraz etti .Biraz bozuldu .
Ya benim es dost akraba geliyor ziyarete çok kalmazlar ama gelirler bizde hep gidiyoruz. O yüzden kek kurabiye açma börek yapayım dolaba atayim diyorum. Lausa serbetini de bir gün önceden yapıp dolaba atarim soğuk olur. Birde limonata yapicam soğuk soğuk. Seker kurabiye de olacak çikolata hediyelikler iste

Aynen cnm öyle oluyor valla. Bu halimize çok çok şükür. Rabbim ele güne muhtaç etmeden doğuma gitmeyi nasip etsin.

Allah razı olsun canim mesajın okadar ictenki teşekkür ederim temizlige vurdum kendimi dinlene dinlene yapiyorum hem kafam dagiliyor hem için rahatlıyor. Isım bitince düşümü alip dinlenicem inşallah. Artık bebeğime çocuklarıma odaklanmak istiyorum. Zaten doğumda olmayacaktı sonrasında bebek sevmeye gelsede olur gelmesede sadece böyle davranması zoruma gitti Allah büyük. Iyiki varsınız burada kafa dağılıyor zaman çabuk geçiyor
Eşim den Allah razı olsun anne babadan bile daha yakın daha düşünceli. Doktorun dogru demis cidden bende öyle olmuşum. Teşekkür ederim güzel yorumun için artik rahatlamaya ve kala bildigimce annemlerden uzak kalmaya çalışacağım. Sosyal hesaplarımı dahi kapattim iki gün sonra hiçbirşey olmamis gibi görüntülü arama yok düşünceliymis gibi tavsiyeler yapılmasın diye.
Sağol canim ALLAH sanada sabır versin inşallah eşinle iyi olursunuz. Anne kaynana biyerden sonra dış kapıda kalıyor önemli olan eşinle aranın iyi olması. Sende görmezden gel bazı huylarını yoksa bebeğinle sen üzüleceksin yine bosver

Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki

Ben yaptırdım canım ama kardeşim çekti profesyonel makine ile. Gayet güzel oldu. Elbise almıştım moda labiodan melek kol. Balonlar,ultrason resimleri,bebişin ayakkabıları,kıyafetleri,şu elde tutulan konuşma balonları-Babasının prensi,aşkımızın meyvesi vs yazılar-bir sürü şey kullandık.
Doktora hediye düşünmüyorum ben ama isme özel çikolata yapılabilirsin bence canım. İnstagramda var böyle yapan yerler.

Sıkma canını kilo konusunda. Anneyiz ister istemez haftasıyla uyumlu hatta tombis olsun istiyoruz ama sağlığı daha önemli. Yakın arkadaşımızın bebeği son bir ayda anne karninda 1 gr bile almadı minicik birşeydi doğduğunda 1 ayda okadar güzel toparladiki masallah kolay kolay hasta bile olmuyor. Benim ikizlerimde 1.500-1.450 gr doğdular onlarda aynı cabuk toparladık. Onemli olan sağlıkları yerinde olsun kilo alınır.

Dinlen biraz canım kimseden tatil vermesini bekleme yoksa çok beklersin
Kimse seni düşünüp de bugün bir iş yapma çok yoruluyorsun dinlen demez
Kızın uyuduysa uzan yanına sen de biraz dinlen
Evde hic çocuk yoksa hic yorulmayin cnm bolbol finlenin bende iki çocuk es. Saolsunlar yine her ise yardim ederler ama anne düzeni gibi olur mu?
3 buçuk yaşında kızım var canım
Benim annem yakın bana canım karşılıklı oturuyoruz
Onu yormak istemedim bu zamana kadar ama dün çok ağrım olduktan sonra anne bu hafta bana tatil her şey sende artık dedim ☺☺

Ooo menü supermis. Biz de mi gelsek ziyarete

Aman kv de konusu bende de var köye gittiğinden beri bir kere bile aramadı bende karar aldım bende onu aramıcam kendince trip atıyo sanırım keyfi bilir takamıcam onu bu halimle

Dün görümcem geldi sözde iş varsa yapmak ve yanımda durmak için 3 çocukla geldi 2 de bende var zaten gelmeseydi daha iyiydi birde akşama yemeğe kaldılar ev berbat oldu biraz önce heryere süpürge ile süpürdüm toz aldım sözde o bana yardıma gelmişti amaaannn kimseden fayda yok

Kendi annem desem oda aynı ne arıyo ne soruyo walla tırnağın varsa başını kaşı derler ya hakkaten öyle

Azda yemiyorum çok da canım. Doyuduğum kadar yiyorum. Yumurta muz süt badem ben de yiyorum. Nesguik ve karpuz denemedim. Bi de onu deneyeyim bakalım. Sağol canım.

İnş 2800olmuştur da makine eksik ölçmüştür canım. 38de 2300ise gerçekten doğunca da 2500olur herhalde ancak.sağlıklı olsun inş. Gelişimsel sıkıntısı olmasın da.

Ay inş canım ya. Biraz az olsa kilosu neyse dicem de kaç aydın hep 2-2,5 hafta geri. Doktor da rahat konuştukça deli oldum iyice. Stres yaptım. İnş Doğunca toparlar hemen bebeğim.

Kızlar dün kontrolüm vardı. Doktor alttan muayene etti. 1-2 cm açılma var Rahim aşağı inmiş dedi.
Var mı böyle bi durum yaşayan??

Vücut Doğuma hazırlanıyor dedi.
Açıklık olduğunu biz anlayabiliyor muyuz acaba?ağrı vs oluyor mu?bende çatı ağrısı var kemiklerim ağrıyor hep.

Aynen cnm. Benim ailem gurbette ben İst onlar Alanya'da. Ben inan bir beklenti içinde olmadım hic. Tek temennim sağlıklı olmaları. O yüzden yapmayınca çok koymuyor yani yapmadıkları. Boşver en güzelini yapıyorsun yormadan yap cnm.

kızlar sezeryandan sonra kahve iciliyor ya sade olarakmi iciliyor sütlü icebilirmiyiz ona göre alıp cantama koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…