- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.401
Ay canım vallah sesli guldum çok iyiymis :)Hic biseyyy. Hastanenin giris katinda starbucks var ac olanlari 3 evetle oraya ugurluyorum.
Aynen cnm bazen çok iyiyim sanki hic hamile değilim öyle bir enerji geliyor. Bir anda ne oluyorsa elim kolum kalmıyor bitiyorum uyusuyorum sanki. Uyku dersen birgün iyi birgün kotu.
Ya benim es dost akraba geliyor ziyarete çok kalmazlar ama gelirler bizde hep gidiyoruz. O yüzden kek kurabiye açma börek yapayım dolaba atayim diyorum. Lausa serbetini de bir gün önceden yapıp dolaba atarim soğuk olur. Birde limonata yapicam soğuk soğuk. Seker kurabiye de olacak çikolata hediyelikler isteHic bir sey .Eger lafimizi dinletebilirsek annem ve kv olcak sadece .Sulaleyi toplamaya niyetlendi esim ıtiraz etti .Biraz bozuldu .
Aynen cnm öyle oluyor valla. Bu halimize çok çok şükür. Rabbim ele güne muhtaç etmeden doğuma gitmeyi nasip etsin.Aynen oyleyim. Bayramin birinci gunu 45 dakikakik uykuyla karsiya gectik gezdik ettik ama 2.guny 24saatin en az 15 i uykuyla gecti . Kalktim yemek hazırladım yedik yattim. Tv izledim uyudum. Gecen gece dolap kapagini taktim şifonyer kurdum ama bulasiga geldi sira ve pil bitti sanki benzin bitti gibi o an kaldım
Ay canım starbucks latte çekti neyse bi kahvede işimi görürHic biseyyy. Hastanenin giris katinda starbucks var ac olanlari 3 evetle oraya ugurluyorum.
Allah razı olsun canim mesajın okadar ictenki teşekkür ederimGunaydin cnm okurken içim parçalandı. Rabbim yardimcin olsun cnm. Dediğin gibi kaygana yapsa koymaz da anne yapınca eminim çok zordur. Hic üzülme cnm Rabbim güç verir kuvvet verir inşallah biz anneyiz güçlü olmak zorundayız. Kimseye boyun eğmeye hakkımız yok Rabbim eydirmesin inşallah. Hepsi gecicek mutlu buluşma yakin. Sen be evine odaklan çık biraz temiz hava al toprağa bas imkânın varsa at kotu enerjini. Belki annen yaninda yok ama burada birçok kardeşin seninle birlikte ve iyi kotu belki yaninda değiliz ama destekciniz unutma.
Eşim den Allah razı olsun anne babadan bile daha yakın daha düşünceli. Doktorun dogru demis cidden bende öyle olmuşum. Teşekkür ederim güzel yorumun için artik rahatlamaya ve kala bildigimce annemlerden uzak kalmaya çalışacağım. Sosyal hesaplarımı dahi kapattim iki gün sonra hiçbirşey olmamis gibi görüntülü arama yok düşünceliymis gibi tavsiyeler yapılmasın diye.Annene hiç kafanı takma bence. Bana psikologum demişti ki anne babanın ebeveyni sen olmuşsun. O süreçten sonra onları düşünmeyi, dertleri ile ilgilenmeyi bıraktım yapabildiğim kadar. Bazısı da böyle oluyorEn önemlisi eş bu hayatta, o seni anlıyorsa yeter
Sağol canim ALLAH sanada sabır versin inşallah eşinle iyi olursunuz. Anne kaynana biyerden sonra dış kapıda kalıyor önemli olan eşinle aranın iyi olması. Sende görmezden gel bazı huylarını yoksa bebeğinle sen üzüleceksin yine bosverAllah yardımcın olsun canım.
Benimde annem öyle.
Istediği olmasın hemen hakarete bile bağlar.
Dun benimde eşimle biraz tartışmam oldu. Şehir dışından misafir gelmişti iki gün önce. Dünden önceki gün kardeşiyle gttiler gezmeye.
Dünde o da gitcekmis . Ben kendi annemle görüşünce bile izin almak zorundaysim ona göre. Iyi git bende babannemlere gideyim dedim.
Baya bir inatlastik kapıda.
Sonra gitmedi. Yok sen benim aileme gitmiyosun burnunu surtturuyorsun . Kendi ailenede gitme. Onlar beşik bile almadi. Sözde doktor ücretini onlar vercekti. Tarzı konuştu.
Onlara da gidemezsin ben sensiz aileme gitmiyorum sende gitme dedi.
Baya lafını yaptı beşiği kp aldı diye.
Geceden beri başım çatlıyor.
Hamile çekimi yaptıran var mı kızlar hiç nasıl geçti ? Bir de doktorlarınıza hediye almayı düşünüyor musunuz? Farklı özel bir hediye almak istitorum ama ne alınır bulamadım ki
Sıkma canını kilo konusunda. Anneyiz ister istemez haftasıyla uyumlu hatta tombis olsun istiyoruz ama sağlığı daha önemli. Yakın arkadaşımızın bebeği son bir ayda anne karninda 1 gr bile almadı minicik birşeydi doğduğunda 1 ayda okadar güzel toparladiki masallah kolay kolay hasta bile olmuyor. Benim ikizlerimde 1.500-1.450 gr doğdular onlarda aynı cabuk toparladık. Onemli olan sağlıkları yerinde olsun kilo alınır.Canım ben de dün kontrole gittim. 38+1dim. Kilo almamış yine hala ufağız. 2300dedi doktor. Senin kaçtı kilosu? Doktor çok rahat konuşuyor. Gelişimsel bi sıkıntı yok değil mi karın çevresi vs geride diyorum. Bebek minyon diyo. Ölçümler birebir ayni olmaz diyo. Yanılma payı var şu an 2800 olabilir max diyo. Of kaldı şurda 2hafta ne kilosu alacak çocuk daha bilmem. Geçen hafta da 2300dü
Dinlen biraz canım kimseden tatil vermesini bekleme yoksa çok beklersinBu gün o kadar yorgun halisizim ki bider baş ağrısı, şuan benim dinlenmem bu yarım satlik süre oda kızımı uyuması için salıyorum bir yandan, şimdi uyudu ve bir sürü iş beni bekliyor keşke banada izin veren biri olsa ama bu gün yapmasam yarın iki kat iş olucak. Yani görev beni bekler bu ayakta zor duracağım halımle bana kolay gelsin.
3 buçuk yaşında kızım var canımEvde hic çocuk yoksa hic yorulmayin cnm bolbol finlenin bende iki çocuk es. Saolsunlar yine her ise yardim ederler ama anne düzeni gibi olur mu?
Yaaa ozur dileriiim dusunemedim.Ay canım starbucks latte çekti neyse bi kahvede işimi görür
Ooo menü supermis. Biz de mi gelsek ziyareteYa benim es dost akraba geliyor ziyarete çok kalmazlar ama gelirler bizde hep gidiyoruz. O yüzden kek kurabiye açma börek yapayım dolaba atayim diyorum. Lausa serbetini de bir gün önceden yapıp dolaba atarim soğuk olur. Birde limonata yapicam soğuk soğuk. Seker kurabiye de olacak çikolata hediyelikler iste
hiç bişey yapmadım gelenleri biz mi doyurucaz kendileri getirip yardımcı olmaları gerekHastanede dağıtmak için ne yaptınız kızlar börek çörek olarak?
canm azmi yiyosun bak bende stent takilinca hic bise yemedim 10 gun geriledi kilo almadi onun uzerine 2 hafta 3 ogun yemek yedim yumurta muz karpuz yedim bide sabah aksam nesguik varya sute katilan toz onu ictim sukur allahima kilo almis sende dene istersen insallah alir kilo
Üzülme canım önemli olan sağlığı. Sen bebeği besleyecek şeyler yemeye devam et aldığı kadar alsın ne kadar alırsa kardır. Ayrıca 2800 de çok küçük değil on güne toparlar doğunca inşş
Sıkma canını kilo konusunda. Anneyiz ister istemez haftasıyla uyumlu hatta tombis olsun istiyoruz ama sağlığı daha önemli. Yakın arkadaşımızın bebeği son bir ayda anne karninda 1 gr bile almadı minicik birşeydi doğduğunda 1 ayda okadar güzel toparladiki masallah kolay kolay hasta bile olmuyor. Benim ikizlerimde 1.500-1.450 gr doğdular onlarda aynı cabuk toparladık. Onemli olan sağlıkları yerinde olsun kilo alınır.
çok şükür canimamin cnm ilk başta sütüm gelmedi ama sonradan geldi çok şükür.
canım börek çörek dagitilirmi ben cikolata şerbet hediyelik vericem eğer istersen cakepops minik meyveli tart yapabilirsinHastanede dağıtmak için ne yaptınız kızlar börek çörek olarak?
Aynen cnm. Benim ailem gurbette ben İst onlar Alanya'da. Ben inan bir beklenti içinde olmadım hic. Tek temennim sağlıklı olmaları. O yüzden yapmayınca çok koymuyor yani yapmadıkları. Boşver en güzelini yapıyorsun yormadan yap cnm.Allah razı olsun canim mesajın okadar ictenki teşekkür ederimtemizlige vurdum kendimi dinlene dinlene yapiyorum hem kafam dagiliyor hem için rahatlıyor. Isım bitince düşümü alip dinlenicem inşallah. Artık bebeğime çocuklarıma odaklanmak istiyorum. Zaten doğumda olmayacaktı sonrasında bebek sevmeye gelsede olur gelmesede sadece böyle davranması zoruma gitti Allah büyük. Iyiki varsınız burada kafa dağılıyor zaman çabuk geçiyor
Eşim den Allah razı olsun anne babadan bile daha yakın daha düşünceli. Doktorun dogru demis cidden bende öyle olmuşum. Teşekkür ederim güzel yorumun için artik rahatlamaya ve kala bildigimce annemlerden uzak kalmaya çalışacağım. Sosyal hesaplarımı dahi kapattim iki gün sonra hiçbirşey olmamis gibi görüntülü arama yok düşünceliymis gibi tavsiyeler yapılmasın diye.
Sağol canim ALLAH sanada sabır versin inşallah eşinle iyi olursunuz. Anne kaynana biyerden sonra dış kapıda kalıyor önemli olan eşinle aranın iyi olması. Sende görmezden gel bazı huylarını yoksa bebeğinle sen üzüleceksin yine bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?