2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar. Doktordan geliyorum. Moralim cok bozuk gelisimi hep normalden ilerde olan bebegimin kilosu geride. 2850 olmasi gerekirken 2400 mus 36+1 im. Dr 50 kilonun altinda hamile kaldim diye oyle oldugunu soyledi. Bebek en fazla 2700 dogacakmis. Bu durumda olan var mi? Nasil kilo aldirabilirim ?

Canım senin gene iyi. Benim 38de 2300 gr. Daha dün kontroldeydik. İnş doğunca toparlanırlar napalım elimizden bişey gelmiyor. Muz pekmez badem süt kaşar yumurta vs yiyorum. Sen de dene eğer yemediysen.

günaydın kızlar :) yaklaşık yarım saattir sancım var süre tutmadım ama hemen hemen 5 dk'de bir gibi arka arkaya geliyor. biraz karnım sertleşiyor ve adet sancısı gibi ağrım var ama şiddetli değil. normal adet sancısından fazla değil. doğum sancısı olsaydı daha şiddetli olurdu sanırım ve daha doğum için erken 35+4'üm. doğum yapmış anneler yardımcı olabilir misiniz? sizce doğum sancısı mı bu?

Canım senin gene iyi. Benim 38de 2300 gr. Daha dün kontroldeydik. İnş doğunca toparlanırlar napalım elimizden bişey gelmiyor. Muz pekmez badem süt kaşar yumurta vs yiyorum. Sen de dene eğer yemediysen.
Yiyorum canim. Balik yagi da aliyorum. Ise yaramiyor. Insallah sutumuz yarar bebege mama vermek istemiyorum. Eltim mamayla baya sisirdi bebegini

Yiyorum canim. Balik yagi da aliyorum. Ise yaramiyor. Insallah sutumuz yarar bebege mama vermek istemiyorum. Eltim mamayla baya sisirdi bebegini

Doktorun ne diyor peki bi sıkıntı yok değil mi? Eşim de ben de minyonuz doktor size çekecek çocuk da diyor. İnş doğunca sütümüz gelir de güzelce emip toparlanır bebişlerimiz.

Hepsini kendin mi yapiyorsun kv isin ucundan tutsa ya .Kac kisinin yasadigi ev her gun temizlik ister .Sana da yazik kuzum .
Yok canım yardım ediyor elbetde misal bu gün akşam bulaşıkları yıkayamadım, bulaşıkları sabah yıkadı alt kat balkonu su taşıdı yıkadı boş olduğunda yardım ediyor ama tabi benim titizliğim ile yapmıyor arkasıyla sürekli sil topla yapıyorum bende. Yani yine evin coğu işini ben yapıyorum oda ucdan kulakdan yardım ediyor boş zamanında azda olsa.

Calisiyor mu ki bos degil mi zaten hep ?Bence kendini hirpalamaya gerek yok olduğu kadar .

Evet canım cocukla cok zor bide benim kızım kucuk daha yuruyemiyo konuşamıyor, kucakda geziyor nazlanıyor biraz iygi isdiyor.

Kizlar dun attığım kapi susunu hastaneye götürmeyeceğiz. Ben götürme niyetindeydim esim kabul etmiyor .Yenisini al diyor .Ya isin icine isim girdi mi fiyatlar ucuyor .Mesela su paylasacagim pano 120 TL yazik gunah .Zaten elimizde var .

Ben de bu kez onemsemeyecegim .Evde varken gidip tekrar 100 200 tl vermek sacma .Sunu buldum .Dedigim gibi kimse gelmeyecek hastaneye .Zaten bu tarz seylere cok onem vermem. O gun dusunecegim sey bebegimin iyi olmasi .Gerisi boş .Ama cok mu basit is görür mü?

Doktorun ne diyor peki bi sıkıntı yok değil mi? Eşim de ben de minyonuz doktor size çekecek çocuk da diyor. İnş doğunca sütümüz gelir de güzelce emip toparlanır bebişlerimiz.
Aynen canim ben de esim de minyonuz. Dr size cekecek bu yuzden normal karsiliyoruz dedi. Allaha sukur sıkinti yok baska. Cok kucuk ya nasil tasiyacam oni diye dusunuyorum

Cnm seker sorunun yoksa bol bol karpuz,beyaz peynir,kasar yemeni tavsiye ederim karpuz gercekten aldiriyor ama bazen bu durum anne plasenta kordon iliskisiyle de alakali olabiliyor, cok strees yapma 3 kiloya yakin dogar demis dr ve dogsunda hizlica alir ins

Kim izin vericek canım yatsamda işlerin kaldığnı düşünerek kac kez korkup kalkarım kabuslarla iş kaldığımda sürekli kabus göryorup uyanıyorum. İşim bitdi şimdilik kızımda uyandı öğlen 2 ci uykusnu uyuduğunda biraz dinleniyorum sıcak olduğu için iş yapılmıyor.

Calisiyor mu ki bos degil mi zaten hep ?Bence kendini hirpalamaya gerek yok olduğu kadar .
Yok canım zaten yapa bildiğim kadar zaten öglen olmadan yine batıcak her yer oyle supur sil topla toz al yıka oyle gündelik işler. 2 saate bitiyor günde 2 kez temizlik yapıyorum boyle o kadar.

canım senin eltin yine iyi mama veriyomuş en azından. bizim bi tanıdık bebek 4 aylıkken bebe büsküvisine başladı 1,5 yaşına geldi hala bisküviyle şişiriyo çocuğu.

gözün aydın canım hayırlı olsun :)

Aynen canim ben de esim de minyonuz. Dr size cekecek bu yuzden normal karsiliyoruz dedi. Allaha sukur sıkinti yok baska. Cok kucuk ya nasil tasiyacam oni diye dusunuyorum
bence düşük kg olması kötü bir şey değil tam tersi normal doğum daha kolay oluyor benim anladığım.

Insallah canim. Tesekkurler tavsiyen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…