2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence basit değil canım gayet güzel iş görür. Ben pano tarzı bişey aldım 45 tl ydi yanlış hatırlamıyosam üstüne parlak etiketle isim yazıyosun belki öyle bişey düşünürsün resim yükleyemedim

Gölge etmesinler başka ihsan istememe durumuna gelmişsin kuzu. Sanki kendileri hiç hamile olmadı, nasıl bi şey olduğunu bilmiyolar. Bu kadar anlayışsızlığa da pes diyorum artık. Allah yardımcın olsun canım

Canım kaynanan da yardımcı olsun biraz çok mu yaşlı
Sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz tüm işler sana olmaz ki
Zaten kızın küçük karnında bir tane
Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım allah bebeğine hayırlı uzun ömürler versin :)

kızlar kangru alanınız var mı? ya da deneyimli annelerden kangru kullananlar tavsiye verebilir mi
Aylardır bunu araştırıyorum canım...
Bir türlü karar veremedim almayı çok istiyorum
ama normal kanguru almak istemiyorum
Ergonomik olanlar daha sağlıklı
Ama biraz pahalı
Momofrtbaby ile neko switch arasında kaldım
Sen ne düşünüyorsun baktın mı hiç

Canim kapi süsü yaptirdim pleksi ile .Tekrar tekrar para vermek istemiyorum. O yuzden boyle bir sey düşündüm.

Canım kulenin orada karnaval diye bir yer var kapı süsü falan satılıyor ben kendiminkini yaptırmadan önce aman şunlardan alayım ne olacak demiştim çıkabilirsin bak istersen
Aynen katılıyorum şekerim. Ben o haldeyken kimseye hizmet edemem valla. Onun için geliyolarsa gelmesinler zaten. Eve çıkınca bakarız
aynen canım yemeye gelen yiyeceğiyle gelsin su ikram ederiz yanına :))

bakmak istiyorum ama açıkçası gözümde büyüyor araba pompa vs alırken o kadar saat mesai harcadım ki uygun fiyat iyi bir şey bulayım diye bu kangru için de piyasada bi sürü model var babywearing diye bi grup varmış falan vs. artık alışveriş yapmaya üşeniyorum ama alsam iyi olur ilk aylar anne bebek teması çok önemli deniliyor çocuk rahatlasın diye yürüyüşe gittiğinizde mutfakta yemek yaparken kangruya koyun deniliyor faydasını görmüşler.

tecrübeli anneler doğumdan sonra sürecek kanama boyunca adet kanaması görüyor gibi mi hissediyorsunuz? adet sancısı oluyor mu? ya da vücudunuz adet görüyor gibi tepki veriyo rmu?

kızlar kangru alanınız var mı? ya da deneyimli annelerden kangru kullananlar tavsiye verebilir mi
Kanguru almayi düşünüyorum ama su an degil .Havalar cok sicak bebek benim sicagimla birlikte piser icinde .Solomobaby den alacağım .
Kızlar çıkolatalarım geldı cok guzel ama resım yukleyemedım
Hizliresim.com a yukleyip linki buraya atabilirsin.
Cikarsam bakayim canim .Off ne var yani su yaptırdığımi götürsek. Cok ağır kırılır diyor esim.

Ben de kıyamadım eşim de öyle deyince götürmeyeceğiz bizde. Evde oda kapısına asıcaz.
40 TL ye erkek bebekli yuvarlak görünümlü tüllü bir kapı süsü aldım .sonrada onu tutumluannede yarı fiyatına satarım artık.
O bu derken süse püse ikrama 500 TL harcamışım poğaça börek hiç yapamam. Hastaneye gelen 5 dakka geçmiş olsun desin çıksın, zaten tembih edicem yanındakilere.

Canim kapi süsü yaptirdim pleksi ile .Tekrar tekrar para vermek istemiyorum. O yuzden boyle bir sey düşündüm.

Anladım canım gördüm yaptırdığın kapı süsünü isimsiz olanların da en uygunları 30-40 lira olduğu için belki benim aldığım gibi bişey düşünürsün diye söyledim

oda haklı canım kırılırsa falan canınız sıkılır.ucuz bişey olsa daha iyi hatta bazı hastaneler kendi süslüyor onlardan olsa daha iyi olurdu uğraşmazdık

Kızlar bu arada bugüne kadar doğan bebekler ikizler burcu oldu.. Bugünden sonra artık yengeç anneleri olacağız.
Burçlarla aranız nasıl bilmem ama, özelliklerini çok taşıdıkları için ben uyum için önemserim.

Yükselen burca bile bakıyorum , sabah doğarsa başka, her saat burcu değişiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…