- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.441
Sutu mu gelmedi? Mama alsaymis keske. Pahali da gelmis olabilir ona.canım senin eltin yine iyi mama veriyomuş en azından. bizim bi tanıdık bebek 4 aylıkken bebe büsküvisine başladı 1,5 yaşına geldi hala bisküviyle şişiriyo çocuğu.
hiç bişey yapmadım gelenleri biz mi doyurucaz kendileri getirip yardımcı olmaları gerek
Beni canımda birşey çekmeye yer arıyo bu aralar aç gözlülüğüm üstümdeee :)))Yaaa ozur dileriiim dusunemedim.
Kizlar dun attığım kapi susunu hastaneye götürmeyeceğiz. Ben götürme niyetindeydim esim kabul etmiyor .Yenisini al diyor .Ya isin icine isim girdi mi fiyatlar ucuyor .Mesela su paylasacagim pano 120 TL yazik gunah .Zaten elimizde var .
Eki Görüntüle 2159807
Ben de bu kez onemsemeyecegim .Evde varken gidip tekrar 100 200 tl vermek sacma .Sunu buldum .Dedigim gibi kimse gelmeyecek hastaneye .Zaten bu tarz seylere cok onem vermem. O gun dusunecegim sey bebegimin iyi olmasi .Gerisi boş .Ama cok mu basit is görür mü?
Eki Görüntüle 2159808
Aman kv de konusu bende de var köye gittiğinden beri bir kere bile aramadı bende karar aldım bende onu aramıcam kendince trip atıyo sanırım keyfi bilir takamıcam onu bu halimle
Dün görümcem geldi sözde iş varsa yapmak ve yanımda durmak için 3 çocukla geldi 2 de bende var zaten gelmeseydi daha iyiydi birde akşama yemeğe kaldılar ev berbat oldu biraz önce heryere süpürge ile süpürdüm toz aldım sözde o bana yardıma gelmişti amaaannn kimseden fayda yok
Kendi annem desem oda aynı ne arıyo ne soruyo walla tırnağın varsa başını kaşı derler ya hakkaten öyle
Canım kaynanan da yardımcı olsun biraz çok mu yaşlıKim izin vericek canım yatsamda işlerin kaldığnı düşünerek kac kez korkup kalkarım kabuslarla iş kaldığımda sürekli kabus göryorup uyanıyorum. İşim bitdi şimdilik kızımda uyandı öğlen 2 ci uykusnu uyuduğunda biraz dinleniyorum sıcak olduğu için iş yapılmıyor.
Geçmiş olsun canım allah bebeğine hayırlı uzun ömürler versin :)Herkese merhaba..geçmişi malesef okuyamadım.teşekkür ederim merakk edenlere .dün yazmıştım normal doğum yaptım kendime gelince dönücem diye.dün sabah 8 den 10 a kadar işlerim vardı ve yürüyerek hallettim kargo işleri falan sonra doktor randevuma yetişmek için otobüse bindim eşim nöbetteydi.kanamam vardı diye 2 gün üst üste kontrole çağırdı.açıklığa bakmştk ondan kaynaklanmıştır dedi.tekrar muayene ettiki 2 cm açıklık 4 cm olmuş hemen yatış yapıldı .akşama bebeğini kıcağına alırsın dedi.eşimi aradım o da çıktı işten doğum çantası lohusa seti vs aldı geldi bu arada annemlerle kaynanamlarda gelmişlerdi.ben doğumhane katında tek kişilik bi odaya alındım hiç sancım yoktu suni sancı vermeye başladılar.adet sancısı gibi başlayan ağrılar serum azaldıkça şiddetini arttırdı ve ben her sancıyı korkarak nst yi eşime gösterip geliyomu sancı geliyomı diye titreyerek beklemeye başladım..zaten her gelmeye başladığında nst dalgalanıyodu.tam öğleden sonra 2 de gerçek doğum sancılarıyla tanıştım.çok ağrılı çok ağırdı..3 saat sancı çektim ve bana sancı her geldiğinde gösterdikleri gibi bacaklarımı açıp karnıma çektim ve nefesimi tutup çenemi göğsüme dayayıp morarana kadar ıkındım.o kadar mücadele ettimki .ama pes etmeyi de oyle çok istedimki..malesef sancılar benim keyfime göre gelmiyodu.4 te 4 cm olan açıklık 7 cm olmuştu .uzun süre acı çekmektense mücadeleyi tercih ettiğim için hızlı ilerliyodum doktor çatı muayenesinde 7 olmuş hah 8 oldu dedi omda açılmaya yardım etti ve 9 u bulduk şükür.ama benim halim gücüm yoktu.açtım bitkindim susuzdum..sonunda o an geldi çattı çatala alındım ve her sancıya eşlik ederek ıkınmaya başladım eşimde yanımdaydı.cennet boşuna serilmemiş annelerin ayakları altına.bunu doğum sürecimde çok iyi anladm.bebeğin başı bir süre çkmadı en son eşimden güç alarak sondefa ve uzun şekilde ıkındım o kafa çıkınca kendimi bıraktım tüm yük ve ağrılarım gitmişti.ama yırtığım vardı ve dikiş faslına gectik.plesantanın parçası içerde kalmış diye epey kanamam oldu onu çıkarmak için baya uğraştılar kesiklerim derinleşti.bn kumaş onlar terzi..ama sancıların yanında bunları hissetmiyosun bile.bu arada bebeğim morarmıştı gözümden kaçmadı o ama çocuk doktoru kendine getirdi onu.oyle güzel oyle masumduki..suan uyuyor..melekler kadar güzel.bn o çataldan nasıl indim tekerlekli sandalyeye binip nası odaya getirildim hiç hatırlamıyorum.parmağımı oynatacak dermanım kalmamıştı.Rabbim hepinize kolay acısız doğumlar nasip etsin..
Aylardır bunu araştırıyorum canım...kızlar kangru alanınız var mı? ya da deneyimli annelerden kangru kullananlar tavsiye verebilir mi
Canim kapi süsü yaptirdim pleksi ile .Tekrar tekrar para vermek istemiyorum. O yuzden boyle bir sey düşündüm.Bence basit değil canım gayet güzel iş görür. Ben pano tarzı bişey aldım 45 tl ydi yanlış hatırlamıyosam üstüne parlak etiketle isim yazıyosun belki öyle bişey düşünürsün resim yükleyemedim
Canım kulenin orada karnaval diye bir yer var kapı süsü falan satılıyor ben kendiminkini yaptırmadan önce aman şunlardan alayım ne olacak demiştim çıkabilirsin bak istersenKizlar dun attığım kapi susunu hastaneye götürmeyeceğiz. Ben götürme niyetindeydim esim kabul etmiyor .Yenisini al diyor .Ya isin icine isim girdi mi fiyatlar ucuyor .Mesela su paylasacagim pano 120 TL yazik gunah .Zaten elimizde var .
Eki Görüntüle 2159807
Ben de bu kez onemsemeyecegim .Evde varken gidip tekrar 100 200 tl vermek sacma .Sunu buldum .Dedigim gibi kimse gelmeyecek hastaneye .Zaten bu tarz seylere cok onem vermem. O gun dusunecegim sey bebegimin iyi olmasi .Gerisi boş .Ama cok mu basit is görür mü?
Eki Görüntüle 2159808
aynen canım yemeye gelen yiyeceğiyle gelsin su ikram ederiz yanına :))Aynen katılıyorum şekerim. Ben o haldeyken kimseye hizmet edemem valla. Onun için geliyolarsa gelmesinler zaten. Eve çıkınca bakarız
bakmak istiyorum ama açıkçası gözümde büyüyorAylardır bunu araştırıyorum canım...
Bir türlü karar veremedim almayı çok istiyorum
ama normal kanguru almak istemiyorum
Ergonomik olanlar daha sağlıklı
Ama biraz pahalı
Momofrtbaby ile neko switch arasında kaldım
Sen ne düşünüyorsun baktın mı hiç
Kanguru almayi düşünüyorum ama su an degil .Havalar cok sicak bebek benim sicagimla birlikte piser icinde .Solomobaby den alacağım .kızlar kangru alanınız var mı? ya da deneyimli annelerden kangru kullananlar tavsiye verebilir mi
Hizliresim.com a yukleyip linki buraya atabilirsin.Kızlar çıkolatalarım geldı cok guzel ama resım yukleyemedım
Cikarsam bakayim canim .Off ne var yani su yaptırdığımi götürsek. Cok ağır kırılır diyor esim.Canım kulenin orada karnaval diye bir yer var kapı süsü falan satılıyor ben kendiminkini yaptırmadan önce aman şunlardan alayım ne olacak demiştim çıkabilirsin bak istersen
aynen canım yemeye gelen yiyeceğiyle gelsin su ikram ederiz yanına :))
Kizlar dun attığım kapi susunu hastaneye götürmeyeceğiz. Ben götürme niyetindeydim esim kabul etmiyor .Yenisini al diyor .Ya isin icine isim girdi mi fiyatlar ucuyor .Mesela su paylasacagim pano 120 TL yazik gunah .Zaten elimizde var .
Eki Görüntüle 2159807
Eki Görüntüle 2159808
sütü vardı emziriyodu sonra bisküviyle takviye. belki sütü yetmiyodu bilmiyorum o kadar yakın değiliz.Sutu mu gelmedi? Mama alsaymis keske. Pahali da gelmis olabilir ona.
Canim kapi süsü yaptirdim pleksi ile .Tekrar tekrar para vermek istemiyorum. O yuzden boyle bir sey düşündüm.
oda haklı canım kırılırsa falan canınız sıkılır.ucuz bişey olsa daha iyi hatta bazı hastaneler kendi süslüyor onlardan olsa daha iyi olurdu uğraşmazdıkKanguru almayi düşünüyorum ama su an degil .Havalar cok sicak bebek benim sicagimla birlikte piser icinde .Solomobaby den alacağım .
Hizliresim.com a yukleyip linki buraya atabilirsin.
Cikarsam bakayim canim .Off ne var yani su yaptırdığımi götürsek. Cok ağır kırılır diyor esim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?