2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaynanan da yardımcı olsun biraz çok mu yaşlı
Sonuçta aynı evi paylaşıyorsunuz tüm işler sana olmaz ki
Zaten kızın küçük karnında bir tane
Allah yardımcın olsun
Yardım ediyor canım oda ayni evdeyiz sonucda 52 yaşında ama daha genc gözüküyor kızımı alıp dolaştırıyor ben temizlik yapdığımda bazen yemek yapıyor bazen bulaşığı yikiyor vs az az elinden geleni yapıyor oda coğu zaman evde duramıyor.

hiç sevmediğim birinin burcu yengeç bebeğim yengeç olsun istemiyorum

hiç bişey yapmadım gelenleri biz mi doyurucaz kendileri getirip yardımcı olmaları gerek
Ahaha aynen eşimde öyle diyor.
Geçen haziran annelerinde görmüştüm misafirler için önceden mozaik pasta yapıp dolaba atmislar gelince çıkarmışlar.
Denedim eşime de dedim biraz gelene de yapayım diye o da boşver gelen eli dolu gelir yiyecegiyle gelsinler dedi

Canım doğum yapacağın yerde de doğum ücretine süsleme dahil değil mi

Bende yerinde olsam kırılacak bir şeyi ve çok fazla hastanede kalmayacağım için hastaneye tasimazdim ki zaten onu ayarlaması vs de gerekir
Bence sen şimdiden kendi evin için kullanacağın kapı susunu ayarla evinde.
O telasta yapamazsn falan. Ben mesela düğün zamanı gelin damat kadehi yapmıştım görümcelere emanet etmiştim.
Düğün salonuna gelmeden kirmislar . Öyle ellerinden tul geçireyim işleride gelmez zaten . O yüzden bende önceden hazır edicem çoğu şeyi....

Hastaneye gitmeden halletcek esim .Beşiği yatak odasina alcak .Tekerlekli zaten.Susu ascak balonlari sisircek filan .
Masallah kaç haftalıktı
Bilmiyorum ki 39 dur herhalde.

Hıı Sukran Dogu idi demi ?Odalar güzel de insallah geceyi de sorunsuz atlatiriz esim kalcak benimle. Hemsireler ilgili mi degil mi fikrim yok .
evet canım şükran hanım valla hiç bilmiyorum hemşire durumunu falan ama bi kere acile gittim oradan doğumhaneye yönlendirdiler hamileyim diye oradakiler gayet iyiydi

Seninki sezaryandi demi canım
O zaman hallolabilkr ne kadar şanslısın es konusundan
Allah daha iyi etsin inşallah tarih verdiler mi sana
Evet sezeryan canim .Kesin tarih vermedi once normalden 10 gun once demisti.Dun de 7 gun once var saysak diye konustu .17 18 i gibi oluyor.Esim iyidir ah bir de inatci olmasa .Illa kendi bildigini okuyacak.Asla geri adim atmaz .Ben de alıştım tartışmıyorum hıı diyip geciyorum.
evet canım şükran hanım valla hiç bilmiyorum hemşire durumunu falan ama bi kere acile gittim oradan doğumhaneye yönlendirdiler hamileyim diye oradakiler gayet iyiydi
Bir tane ebe varmis Asuman diye .Cok anaçmis her lohusayla kendi kizi gibi ilgileniyormuş filan .Oven cok kisi gördüm. Bakalim bize kim denk gelcek .Senin dogum ne zaman görünüyor. Sezeryan mi?

Hadi hayırlısı canım

Beni canımda birşey çekmeye yer arıyo bu aralar aç gözlülüğüm üstümdeee :)))
Ay benimde öyle
Ne görsem olsa da yesem icsem modundayim
Ayy ben de yengecleri cok severim. Esim de yengec bi yengec erkegi daha geliyo. Tabi kıl huylari yok degil ama genel olarak severim iyi anlasirim yengeclerle.

Benimde kardeşim yengeç.
Çok saf iyi niyetli merhametli ama birazda sinirli bir erkek.
Çok cömert çalışkan.

22si 23ü görünüyor ama normal olacak inşallah oda geç olabilir erken olabilir beklemedeyiz artık :)

Arkadaşlar merhaba ben de Doğum yaptım bugün gece 10.30 da nişanım geldi demiştim sabah 3.30 gibi sancım başladı ama nefes egzersizleri ile 7 ye kadar dayandım hastaneye geldiğimde 8cm açıklığım olmuş 8 de yattımm10 da doğurdum çok şükür darısı sizlere olsun inş hiç korkmayın sadece kararlı olun Rabbim yardımcınız olsun

Öyle gruptayim ben de canım bazen güzel fırsatlar oluyor ikinci el temiz kanguru falan
Ama fiyat da o kadar düşük değil yani
Misal sıfırı 230 olan ürünü 180 e satıyor e kargo parası var derken 200 e gelecek zaten artık sıfır alırım diyorum
Ben çok araştırdım ama hiç karar veremedim
Beğendiğim iki ürün arasında 100 TL fark var
Anladım canım allah yardımcın olsun ne diyelim

gözünaydın canım ne güzel hızlıca olmuş sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Darısı başımıza :)

22si 23ü görünüyor ama normal olacak inşallah oda geç olabilir erken olabilir beklemedeyiz artık :)
Bir de ayni gun dogururmusuz karşılıklı odalarda kalırmışız
Allah bagislasin.Ne guzel ,saglikla büyütün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…