2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım ne güzel kolay olmus hayirli olsun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah

Ay ne güzel kolay olmuş canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Ayy cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza bende dört gözle bekliyorum

yıllarca vajinusmus denen hastalıkla ugrastım ve sonunda yendim yaklasık 6aydır bebek denemesi yapıyoruz fakat bi sonuc alamadım bu ay 5gün gecikti adetim ve kan testi yaptım sonuc negatif jinekolog muanesindende gectim ultrasnla baktı uvalsyn testide yaptı hersey normal neden olmuyor neden

masallah size. Boyle pozitif hikayeler duymaya ihtiyacimiz var

İkizler de yengeçte istemediğim burçlardı ama sıkıntı yok yengeçte su grubu biz balıkta öyle :) duygusal duygusal takılırız artk evlatlarımızla

sizce dha denemelimyim yoksa daha kapsamlı bi hastnye gdip arastrmalımıyım çok yorucu bi surec stres uzutude cabası zaten vajinusmus beni bi hayli yordu şimdidde bu allahım sabır diorum nolur tecrbelrizi paylaşın
eczaneden ovulasyon testi alin ve o testi takip ederek iliskiye devam edin.

netteki programlardan hesaplama yaptırıp yumurtlma gunlerını takıp ederek ılıskı denıyorum ve hemen kalkmıyrm uzzanıyrum yıne olmuyo bırde nası bırsey oluyo o test ılk defa duydum
gebelik testi gibi ama pozitif ciktiginda bebek deniyorsun. laboquick idi herhalde adi. Arastirip kullanabilirsiniz.

sizce dha denemelimyim yoksa daha kapsamlı bi hastnye gdip arastrmalımıyım çok yorucu bi surec stres uzutude cabası zaten vajinusmus beni bi hayli yordu şimdidde bu allahım sabır diorum nolur tecrbelrizi paylaşın
Geçmiş olsun canım her 2 süreç dede çok zor bence kendi akışına bırak zamanı gelince olacak biraz tadını çıkar stres yapma kendine 1 yıl geçsin en azından öyle hemen olmuyor aynı şeyi yaşadık bu arada ben şükür kavuştum gün sayıyorum ama stresle çözüm bulamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…